Dzien doberek moje kochane
u mnie narazie skosku nie bylo- zatem owulka jutro lub dzis

odczuwam mega libido, po raz pierwszy kłocie w jajniku, lekki bol plecow! masakra- czyzby castangus działał????
no tak czy siak serduszkujemy- ale o dziwo zupelnie niepodgrafik- bo mam takie libiod a i wydzielam chyba jakies feromony bo mąż szaleje

mam dzis zakwasy

ale za to spalo sie cudnownie
Co do badan hormonalnych- ja zamierzam(jesli sie nie uda) zaczac z badaniami wedlug planu od mojej ginki czyli
1. nasienie- spermogram
2.moje hormony- LH, FSH, PRL (prolaktyna), estradiol, TSH, testosteron i progesteron
3. badanie droznosci jajowodow HSG
4. Monitoring cyklu
5. jesli nie znajdziemy przyczyny- bedziemy robic dokladniejsze badania hormonalne-czy nie mam uczulenia na spermiki meza, sprawdzenie czy nie mam przeciwcial przeciwzarodkowych, czy sluz nie ejst wrogi- i takie tam
takli plan ustalilam z moja ginką na ostatniej wizycie- aczkolwiek ona uwaza ze nie dojdzie do tego

no to ja tez
z tym plamieniem miedzymiesiaczkowym
Karola z tego co ja wiem to po pierwsze moze byc naprawde palmienie owulacyjne bo jest u Ciebie cykliczne, ale moze to byc inna przyczyna np. nadżerka?- sprawdzałaś czy nie masz??, moga to byc tez jakies polipy- to tez trzeba koniecznie sprawdzic, moze byc przerost blony sluzowej macicy, ale tez jak sie stosuje tabletki antykoncepcyjne to u nkiektorych kobiet takie palmieniejest normą...no i co najwazniejsze to zbadaj poziom estrogenow- bo plamienia moga byc spowodowane jego znacznym obnizeniem.