Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
anabelko - ze tak z ciekawosci zapytam - nie wiem jak zapytac hahah...ile po skoku - (w jakim przedziale czasowym )sie postaraliscie o synka ? w sensie wiem ze dziwne pytanie haah - alee proboje studiowac moj wykres w ktorym zaszlam i sie zastanawiam czy tzw. zloty strzal byl przed skokiem temp. czy jeszcze szansa jest ze z dnia skoku jak byly rano przytulanka - bo tak mysle o plci co tam u mnie moze byc
)
- ale np wyczytalam gdzies ze skok temp jest juz po owulacji bo jajeczko wydziela progesteron i pod wplywem tego ze on rosnie wzrasta temp. czyli jakby wykrywalne jest to dopiero po czasie - hmmm juz sama sie zakrecilam ;-)
Karola plamienie minelo?
niestety nie![]()
pojechałabym dziś do Gina ale niestety nie mam czym... muszę poczekać do poniedziałku.
na 100% powtwierrdzam pozytywny test owulacyjny II jebitne czerwone krechy!!!!!![]()
Akuku idziemy łeb w łeb- oby NAM SIE UDALO!!!!
działam dalej zatem- bez przerwy a co! nie bede patzrec na pauzy- codziennie! az sie zatre
kochane lece cos porobic- podjaralam sie ajk dziki osiol jakby to faktycznie ciazowy byl- ale dostal jakaiegos kopa pozytywnej energii...mam nadzieje ze na dniach tempka potwierdzi wystapienie owulki...modle sie!!!
buziaki:*