• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku wow piękny tesciorek :):) Ja tez chcem owulacje z prawego jajnika , pieknego tesciora,piekna temperturke i pozniej znowu II tlusciuchy na tescie... ehhh kiedy ja ten okres dostane....... nie wiem czy mam go liczyc od pierwszego dnia krwawienia (poronilam 28 grudnia)czy od dnia kiedy sie zakonczylo ( 16 stycznia ) Malpooooo kiedy do mnie przyjdziesz? he?

Kasoku no właśnie latwiej zrobic syna niż core czyli jego plemniory nie byly takie zle:P zreszta to ja sie juz w ym pogubilam:P:P

reklama
Smerfiku no ja juz hym chciala takie dwie kreski zobczyc na tescie ciazosym heh.
No nic myslalam ze nie dotrwam do 5 lutego z testowaniem a teraz widze ze wyboru nie mam. Nawet 5 moze byc za wczesnie.

Akuku wow piękny tesciorek :):) Ja tez chcem owulacje z prawego jajnika , pieknego tesciora,piekna temperturke i pozniej znowu II tlusciuchy na tescie... ehhh kiedy ja ten okres dostane....... nie wiem czy mam go liczyc od pierwszego dnia krwawienia (poronilam 28 grudnia)czy od dnia kiedy sie zakonczylo ( 16 stycznia ) Malpooooo kiedy do mnie przyjdziesz? he?

Kasoku no właśnie latwiej zrobic syna niż core czyli jego plemniory nie byly takie zle:P zreszta to ja sie juz w ym pogubilam:P:P

ja liczyłam od pierwszego dnia krwawienia po zabiegu bo innego nie miałam,była potem owulacja i kolejna ciąża :-)

Kasoku nie wiem jak to u mojego z spermikami- ale kawy nie pija, alkoholu tez nie,na kompie zawsze pracuje i pracowal zawsze przy biurku, ciasnych gaci tez raczej nie nosi, no i uprawia sport, w wannie tez sie nie kapie tylko prysznic :) jest szczuply i zdrowo sie odzywia- wiec wszytko by wskazywalo ze zolnierzyki powinny byc jurne:P no ale tak jak mowilam jesli do czerwca nic- zaczniemy z badaniami- oboje:)

U nas z rozmowami jest raczej na luzie- ja nie gadam o testach, mierzeniu tempki, i takich tam technicznych sprawach bo wystrczy ze mi to troche psuje caly spass z robienia dzidziusia..;/ a co do tematu- "ze ktos na wal" raz byl wspomniany- i powiedzilismy sobie norma u zdrowej pary to rok- wiec na spokojnie jesli po roku dlaje nic- zaczniem sprawdzac co tamw trawie piszczy- ustalone - i wiecej nie męczymy buły w tej kwestii bo i po co? nie gadam kiedy mam owulke, czy czekam na okres czy nie- nie mam potrzeby poki co az tak o tym gadac:P dobrze mi z tym ze chociaz on niezeswirzyl:P

AKUKU kochanie mam nadzieje ze te zdjecie z mocna czerwona krecha zarazi i mnie fluidem owulacyjnym!!!!!! chcem chcem!!!

Akuku bedziemy Cie wspierac do czasu tego testowania i napewno wytrzymasz...jak ja bym chciala juz luty.... :-( ale jeszcze tylko 6 dni :-)

Anabelko Ty byłaś łyżeczkowana tak? Ile krwawilas? No ja jak widzisz okolo 3 tygodnie...wiec licze ze miesiaczke okolo 10 lutgo dostane i ze to bedzie moja ostatnia miesiaczka :P:P tym roku .... A mialas robione jakies badania po tej stracie? Ja robilam toksoplaze ,cytomegalie i czekam na wyniki posiewu z szyjki macicy na chlamydie , mykoplazme ,aeroplazme (czy cus takiego )

plemniki zenskie sa wytrwalsze ale wolniejsze, wiec jak moj m ma zrypane cos tam, to bardziej wytrwale sa zenskie i moze dlatego, ja z matyska zaszlam w centralnej owulce,
die moj m nie pali, nie pije, jest szczuply bo przy wzroscie 195 wazy teraz jakies 86 kg(przytyl wow), nie ma zylakow powrozka, nie ma naczyniakow w jajcach (usg robione w grudniu) wiec sama widzisz, jedyne co to chodzil w majtasach i z komora przy jajach, no i zeszloroczny dlugotrwaly stres, bo trwal az 8 miesiecy.

co do plci, to ja wole dziewuszke, wiec niech te zenskie wygraja

witaminki chyba jakeis mojemu mezowi podrzuce...oprocz kwasu foliwqoego bo powiedzial ze tego brac nie bedzie bo sie boi i ze zle po nim sie czuje i bla bla bla....

co do chciecia plci- ja bym teraz chciala synka...ale w sumie na dzien dzisiejszy to mi egal- CHCE 2 KRECHY NA CIAZOWYM!!!!!

trudniej bo trzeba trafić przed a nie w trakcie lub po owulacji,my się staraliśmy po owulacji (po skoku temperatury) bo chcieliśmy chłopaczka i mamy :-)

Ja uciekam na zakupy :-)

anabelko - ze tak z ciekawosci zapytam - nie wiem jak zapytac hahah... :-D ile po skoku - (w jakim przedziale czasowym )sie postaraliscie o synka ? w sensie wiem ze dziwne pytanie haah - alee proboje studiowac moj wykres w ktorym zaszlam i sie zastanawiam czy tzw. zloty strzal byl przed skokiem temp. czy jeszcze szansa jest ze z dnia skoku jak byly rano przytulanka - bo tak mysle o plci co tam u mnie moze byc ;))
- ale np wyczytalam gdzies ze skok temp jest juz po owulacji bo jajeczko wydziela progesteron i pod wplywem tego ze on rosnie wzrasta temp. czyli jakby wykrywalne jest to dopiero po czasie - hmmm juz sama sie zakrecilam ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry