karola
a co sobie zrobiłaś??
ja tak jak akuku po kolejnej ciąży zbieram kase na usunięcie flaka z brzucha, wcięcie skrzydełek pod ramionami i podciągnięcie cycek bo te zwisy mnie wnerwiają. karmiłam tylko 1 miesiąc a mam prawie po pępek

obłęd jakiś.... zawsze mówiłam że nigdy zadnej plastyki a tu o prosze jak kogoś coś dotyczy to szybko zmienia zdanie
akuku
no znamy cię znamy

ja nie wiem czy w 8 dniu bym zrobiła, myśle że w 10 tym już napewno bo mi w 10 tym od owu test pozytywny wyszedł blady bo blady ale w ciazy byłam ;-)więc poczekaj może do niedzieli poniedziałku, choć wiem że ci nie łatwo.
edytko
z psychologii jutro mam... id, ego, super ego, system kar i nagród, koncepcje psychologiczne i takie tam.... pouczyłam się dokładnie 1/5 jutro z rana ściągi będe robiła. zaraz poczytam jeszcze kilka rzeczy których nie przyswoiłam i dawał małe naukowe karteczki. chyba bedziemy egzamin mały pisać a óniej dopowiadac na wybrany temat ustnie. to coś tam powiem ale szczerze mi tam może 3 dać. co mi z ocen jak ostatnio na koniec 1 roku miałam same 5 ki i tylko byłam zadowolona a nic mi to nie dało. więc uważam ze nie ma co się wysilać
tak się uczyłam i uczyłam i myślałam o tym wszystkim... chyba nie kupie już tych testów owulacyjnych, tylko mnie denerwują, mierzyć tempke będe raczej, ale też zobacze. może spontan to jest to ?? może zaczne szukać sobie innej prace, bo ta mnie meczy i jejnienawidze, moze zaczne myśleć gdzie pojedziemy na wakacje, coś poplanuje poćwicze bo może uda mi się schudnąć ?? na dukanie fajnie schudłam 8 kilo a póżniej o teraz nawet nie wchodze na wage ale po ubraniach widze ze wróciło chyba wszystko. może jak nie będe o tym myślała to będzie wszystko dobrze co ?? a no i zaopatrze się jutro w castagnusa, i od jutra zaczne go brać.
pytałam ale nikt nie odpowiedział, albo pominelam odpowiedz. castagnusa się bierze od początku cyklu przez cały cykl czy tylko w okreśłone dni ??