• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej,
akuku wiesz co mi sie wydaje, ze nie powinna ci nic wyciekac z piersi, moze skonsultujesz to z giem?no chyba, ze tak miewasz, mi z piersi zaczelo ciec w 6 miesiacu ciazy, ja bym to zbadala.

a ja mam ciagnacy sluz z nitkami krwi, czyli @idzie?? czuje sie jak by na dobre zagoscila a tu dupa, czuje sie potwornie, bol brzucha, krzyza, jezu niech sie rozchula bo zwariuje

reklama
Kasoku nigdy tak nie mam tzn. Jak przetslalam.karmic ponad 2 latata temu to moze naciskaja by cos wylecialo max miesiac bo pozniej nic nie byl.
Mialam tylko mala kropelke na koszulce, a z cyca nic nie wycisnelam, wiec nie wiem. W kazdym razie zdziwilo mnie to :-)
A tak swoja droga to.w ciaze z Vikim zaszlam jak karmilam Alexa I przez pierwsze 3 miesiac ciazy jeszcze karmilam :-) I do konca ciazy mialam mleko tzn. Malo wyciek jak nacisnelam hehe
A nie przejmuje sie ta kropelka bo jak mowie zdazylo mi sie to piereszy raz :-)

A moze te niteczki to implantacja ?? Ile dni po owu jestes ??

Kasoku a z ginem pogadac moge tylko w pl :-)
Tak mysle ze jak mi sie teraz nie uda to sobie zamowie bilet do pl I pojade porobic badania hormonalne I do gina itd.
Bo tu chyba nic nie zalatwie .

akuku, sprawdz to, tzn poobserwuj ta piers, bo nie ma prawa ci nic z niej wyciekac skoro juz dlugo nie karmisz, a w polszy idz kontrolnie do gina
a ja dostaje @ juz na papierze jest krew, wiec po 1,5 miesiaca uff, z drugiej strony swiadczy to o tym, ze moj m ma dalej s p i e r d o l o n e plemniki, wiec chyba moge juz na to wszystko krzyzyk polozyc, bo tak jak czytalam plemnikow sie nie da zregenerowac,

[h=2]
icon1.png
Odp: Staraczki listopadowe 2012 :)[/h]
Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Kasoku bede obserwowac moje cyce :-)
Czyli jednak @
dobrr I to :-) a ja wieze ze sie da zregenerowac juz rizne info czytalam :-) wiec dalej trzyma za was kciukaski. zreszta stosunkowo niedawno slodzil Matyske wiec I teraz sie uda. Zreszta sama mowilas ze jednak badania wyszly lepiej :-)
Trzymam ksiuki kochana

Lori ja tez mam nadzieje ze jednak dwie krechy sie pokaza :-)
Przeslij nam tu fluidki co by nam brzuchy powyskakiwaly :-)

Smerfiku ty masz sny o @ a ja za to cala noc snie I sni mi sie ze tempke mierze hahahaha :-) I potem jak faktycznie mierze to musze zapisac bo inaczej bym nie widziala ktora byla prawdziea haha
Ale przynajmniej nie snia mi sie testy ciazowe hehe

Jestem i ja.
Nie mogę się odmulić. Wczoraj ze starym szaleli my 3 razy :-D
Akuku- tak coś czułam ,że ty będziesz następna. Powtórz za 2 dni i będzie wszystko jasne. Trzymam kciuki.
Kasoku- przykro mi, ale luty musi być już twój kochana ( i nasz)
Edzia- :*

Dzisiaj idziemy na urodzinki do 2-latka więc odezwe się dopiero wieczorem.

hej dziewczyny :) troszke mnie nie bylo
trzymam kciuki za WAS wszystkie i czekam na wasze dwie krechy z niecierpliwoscia!! :)

smerfik- dziekuje ze pytasz u mnie ok, mam punkt kulminacyjny w kwestii zmeczenia dzis mam chate sprzatac a z lozka sie nie moge zwlec - no i ostatnio mialam fajna zachcianke orabalam gar zupy ogorkowej a potem zagryzlam to czekolada :-D, w nast. tyg mam usg no i mam nadz. ze wszystko ok - a ty jak sie czujesz ? okres ten wlasciwy nadszedl juz?ps.ale masz sny hoho ;))

mississ- hej dawno cie nie bylo ! :) jesli dostalas lutke i prowadzisz wykres temperatur to ja mysle ze po skoku i nastepnych 3 wysokich temp mozesz spokojnie brac luteinke jesli sie martwisz ze moze ci zablokowac owu - ( 3 wyzsze temp. oznacza ze owulka juz byla wiecmozna smialo brac ;) )

Akuku- a badalas sobie moze prolaktyne? bo o ile dobrze kojarze to wlasnie przez to moga byc 'wycieki z piersi' ze tak powiem ;) - badaj hormony i nie zaszkodzi jak sobie progesteron zrobisz tylko w prawidlowym dniu cyklu zeby zobaczyc czy okej ;)) - tylko leciutko nadrobilam wiec mnie popraw jak cos zle zrozumialam

die perle- wspolczuje rozwoju wydarzen z wlosami ahahh tak to jest z tymi farbami ze sklepu nigdy nie wiadomo jak wyjda dobrze ze mozna taka farbe co wybralas w miare szybko splukac ;))

kasoku- jak tam ogolne samopoczucie :)??

jeszcze apropo snow wczoraj mialam piekny sen ze mam juz dziecko na rekach z czarnymi wloskami i tak marszczylo czolko zeby patrzec na mnie do gory a ja tulilam i tulilam - i normalnie az sie z usmiechem na ustach obudzilam :) a dzis znowu mialam sen ze plamilam ;/;/ i od razu sie obudzilam zeby sprawdzic no ale to tylko sen byl wiec ufff... - nie moge sie doczekac mojej wizyty bo oczywiscie irlandzki szpital sie nie spieszy zeby mnie zaprosic na badania i stwierdzilam ze poczekam jeszcze 2 tyg. i jak nic nie przyjdzie to sama tam zadzwonie sie zapytac czy kiedykolwiek w ogole tam mnie zaprosza laskawie :-D bo chociaz mogli by przyslac list nawet z data za miesiac ale bym juz miala na co czekac :tak: grunt ze ide prywatnie.

noi w sumie tutaj moja pamiec sie konczy nawet tego co tam u mnie sie dzialo :-D hahah

Mociurka wyciek mialam jednorazowy doslownie malutka kropelka jesli to bylo to, bo pozniej jak nacikalam to nic nie wylecialo a chcialam sprawdzic:-) zbadalabym sie ale tu w uk tylko pdstawowe robia I wszystko mialam w normie jakies pol.roku temu. Wiec badania bede robic w pl :-) tylko nie wiem kiedy tam polece :-)
Tak czy siak.licze na to ze sie udalo hehe.
fajny sen ten z dzidziusiem :-) als z tym plamieniem to.juz nie fajnie, na szczescie to byl tylko sen :-)

reklama
Emalia ale ja jeszcze nie jestem a przynajmniej nic o tym jeszcze nie wiem hehe. Choc chcialabym te dwie.kreseczki zobaczyc.ojj chcialabym :-)
Tak samo jak pewnie kazda z nas.
Wiec dziesczyny ja prosze o kciuki caly czas.
Wiecie ze ja od tego bolu implantacyjnego nie mam zadnych boli na @ a ostagnio co cykl od owulacji mnie bolalo , wiec to mnie trzyma przy nadzieji.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry