• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die kochana pilka wypadla... Juz mam rozowe plamienia co oznaczatylko jedno :-(
Jezuuu jest mi tak zle ze sie w kiblu zamknelam I wyje.... Czy to tak sie musi konczyc u mnie co miesiac ??
Nie wiem jak skoncze kuracje castangusa to moze ponde jak jeszcze bede miala ochote... Bo juz mi przechodzi.
Mam 2 dzieci ktord mnie straca bo ja bede myslec o 3... To nie tak mialo byc... Ja chciam sie cieszyc a nie wiecznie o tym myslec. A niestety robiac badania bym w kolko myslala jakie wyniki czy pozytywne.
No nic tak jak powiedzialam zapisuje sie na saune basen silownie o koniec ze starankami typowymi... Tylko czy ja dam rade ??
Mam dosc samej siebie. Jeszcze wczoraj cieszylam sie skokiem tempki po to zebym dzis dostala wszystko ma raz ... Kumulacja

reklama
Akuku- ale nie przestawaj z kuracją castangusem- dociagnij do 90 dni- tak powinna trwac cala kuracja- mi w pierwszym miesiacu tez sie nie udalo zajsc z niepokalnakime a teraz pewnie tez nie??? no ale moze jak skoncze cala kuracje??

a co do badan...AKUKU mnie sie wydaje ze Twoje serce ciagle pragnie 3 dziecka...poki to pragnienie będzie i tak bedziesz o tym myslec! 1,5 roku staran bez efektu kwalifikuja cie na badania- zacznij je robic mowie ci! bedziesz wiedziala na czym stoisz! 5 dzien cyklu- pierwsze badanie sie robi na hormony- a potem w 21 drugie- moze sproboj w tym cyklu,albo w nastepnym??

Die umowilam sie do lekarza, niech mi dadza antybiotyk.bo dycham jak pies. L.. Wspomne o tym ze sie staramy I zobacze co powie... Ja mam dosc serio... A I pewnie bedzie kazala odlozyc castangusa...
Ja po tym castangusie mam w miare stabilna tempke w drugiej polowie cyklu...
Nie wiem moze emocje opadna I znowu bede mierzyc zeby sprawdzic. Nie wiem.

wyplakalam sie mojemu na ramieniu... On juz sam nie wie ja m mnie pocieszac...
Ide sie myc pa.
I jak widzisz ne umiem sie z wami rozstac... Wam moge sie wyplakac...
Musze ukrywac przed mama bo bedzie myslala ze sie z moim poklocilam ehh

Czyli nastepne testowanie u mnie na dzien kobiet ? Albo w urodziny mojego...
Tyle ze ja nie chce rodzic w grudniu wiec chyba odpuszcze ten miesiac. No zobaczymy....

Akukus- zrobisz jak Ci serducho podpowiada- potrzebujesz przerwy to sobie zrobcie, chcesz dalej sie strac starajcie sie...doskonale rozumim co czujesz mimo ze staram sie krocej...ale my sie rozumiemy- wiemy jak to jest..staraczki tak maja...chyba jestesmy jakims odmiennym gatunkiem:)

Dziewczyny- wiecie ze ja staram sie nie nastawiac i raczej byc na dystans..ale wlasnie wylazlam spod prysznica, balsamowlam sie przed lustrem patrze na swoje cycki a tam??? ku.rwa bog mi siwadkiem ze sobie nie wkrecam i nic mi sie nie wydaje- mam duuuuzo wieksze brodawki- na obu pokazaly sie zyly!!!! a sutki są zupelnie innego koloru! ja znam swoje cycki bardzo dobrze- one wygladaja zupelnie inaczej! matko az boje sie mysleć o tym ze to pozytywny omen...ale moze???? no słowo Wam daje wygladam inaczej na cyckach!
Moze to ten niepokalanek rewolucje jakas robi w organizmie i dlatego takie dziwne sa?? kurde- poszlam sprawdzic jeszcze raz i sama sobie do lsutra powiedizalm"oczywiscie ze są zupelnie inne"..bo kuwa są! (notabene brzydko to wygląda:P)

Ostatnia edycja:

die
miałam to samo w poprzednim cyklu...no ale niestety u mnie to nic nie znaczyło nawet ból jak w ciąży... :-(

Akuku widzę że tempka spada...ciekawe co z tego będzie

Anabelciu nie wiesz czym takie cos moglo byc spowodowane? dziwne to naprawde.
No tak czy siak- nie ma co sie nakrecac, wmawiac sobie , itp.- bo i tak czas wszytko wyjasni. takze ja sobie czekam..choc przez moment pomyslam o zrobieniu testu..ale jednak nie...czekam przynajmniej do 12 lutego a najlepiej 14

Anabelciu nie wiesz czym takie cos moglo byc spowodowane? dziwne to naprawde.
No tak czy siak- nie ma co sie nakrecac, wmawiac sobie , itp.- bo i tak czas wszytko wyjasni. takze ja sobie czekam..choc przez moment pomyslam o zrobieniu testu..ale jednak nie...czekam przynajmniej do 12 lutego a najlepiej 14

nie wiem,mnie tylko w ciążach cyce zaczynały boleć od spodu i od środka i w poprzednim cyklu tak miałam...i lipa... jeśli cykl będę miała taki jak poprzedni to na początku marca bym testowała,w ciąży testowałam też na początku marca :-) kurde chciałabym ew urodzić przed zimą a nie tłuc się z brzucholem w zimę...

Ja jestem na tej diecie dzięki której mam przytyć no i dobrze idzie,cyce mi się powiększyły :-) zawsze przybywało mi najpierw w biuście a potem w reszcie :-) hehe takim to dobrze co

A Ty jaką fazę lutealną masz ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry