• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dobra ja idę spac - bo moj kot- nie wiem czy Wam przedstawilam z tytulu i imienia mego kota- jakby nie to- JEJ WYSOKOŚĆ PIPKA się zwie- uwalila sie swym boskim cielskiem na mych stopach i pomrukuje co jest ewidentnym sygnalem nakazującym mi ulozenie sie w pozycji ktra daje jej mozliwosc uwalenia sie na mnie w calej swej majestatycznosci...i tak na cała noc...ale Pipka tak ma....

Ale ja nigdy grzybowiny nie mialam??? kuwa wez mnie teraz nie strasz przed snem bo mi sie bedzie potem snily takie grzyby w pipe;/ kurdeeeeeeeeeee.....to co teraz mam zrobic??? czekac co dalje bedzie czy termina robic u gina???

Dobranoc do juterka- no i Akuku meldowaj sie z samego rana z tępką w górze!!!! postaram się też być w gorze!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Akuku jeszcze tak na szybciorka zapytam- bo bylam przed chwila u siebie na ovu i juz przeskoczyl dzien po po 24- i pokazuje mi ze szanse na test ciazowy to 54% ile u Ciebie pokazuje???

ja sie melduje z rana z ledwo otwartymi oczyma juz sprawdzam wasze wykresy:*
chocicaz tyle mi zostalo
cieszyc sie z cudzych tempek i sluzow hehe:-p

Akuku - jeszcze nie dostalas @ sciskam mocno dalej kciuki, wszystko sie okaze za 2 dni

Die - ja normalnie czuje ze bedzie plusik i zielone swiatelko kobieto:tak::tak::-D

Kasoku - torbiel mowisz?? dobrze ze poszlac do lekarza ufff...
a i plemniczki w marcu beda ok, zobaczysz:tak:

Die - nom, lubie te moja robote, moze szef nie jest wymarzony ale ekipa miodzio a teraz po zmianie stanowiska po prostu latam, mozg pracuje i w koncu czuje ze bylo warto

Akuku - ja nie uwarzam, ze sad i posadzenie o dyskryminacje cos dadza
jakby nie bylo oni dalej nie maja obowiazku zmiany godzin

ja tez sie staralam o zmiane godzin bo u mnie dzieciaki od 8 do 18 w przedszkolu siedza i szkole i jeszcze dodatkowo place za wszystko sama = nie widze w ogole swojej wyplaty :no:
teraz jest mega ciezko finansowo
a szef nade mna nie plakal i nie zmienil mi godzin
jakby nie bylo - zawsze moge sobie znalezc prace odpowiadajaca moim warunkom
a jest duzo osob na miejsce ktore bylyby szczesliwe na ich warunkach
tak mysla szefowie
wiec przemysl to i przedyskutuj z mezem
czy aby faktycznie nie pojsc w droge 'za porozumieniem stron'
bo cos czuje ze oni ci chca baaaaaardzo pod gorke zrobic
i zeby to nie bylo pozniej z niekorzyscia dla ciebie:baffled: bo oni zawsze powiedza ze dawali ci duzo razy szanse odejsc ale w pewnym momemncie przeleje sie szala i pojda w dyscyplinarke
ile juz nie bylas w pracy?

nie odbieraj tego zle prosze cie:zawstydzona/y: pamietaj ze chce dla ciebie jak najlepiej
to jest Tesco
oni maja tysiace pracownikow
i na bank podchodza do tego ze na jednej babce sie swiat nie konczy
to nie jest dyskryminacja, to jest zycie
oni maja stosy prawnikow i pewnie juz nie raz taka strategie przechodzili

na Twoim miejscu albo bym poszukala innej pracy szybko albo wrocila do roboty i zaczela placic opiekunce, zeby ich uspokoich na jakis czas
nie rob sobie pod gorke
a co do kasy
ja wiem ze ciezko jak sie placi

jezu ide myc wlosy:szok:

Teraz zmierzylqm tempke z ciekawosci 39.96...
A spalam dalej.

Mam podly humor, nie dosc ze tempka spadla to Victor mnie obsikal...jestem chora...i wszystko ppd gore :-( No nic tylko sie cieszyc.
Bola mnie plecy wiec @ za rogiem.
Jestem tak w.k.u.rw.i.o.n.a ze bez kija nie podchodz.
Nie wiem jak przetrwam dzisiejszy dzien... I kilka nastepnych jak mnie bedzie zalewac..

UWAZAM ZE MIERZENIE TEMPKI NIE MA SENSU... A PRZYNAJMNIEN PO OWULACJI

W przyszlym cyklu jak jeszcze sie zdecyduje to bede mierzyc tylko do 3 dni po owu I dalej nie. Nie wierze juz w nic.

Nie wiem czy bede sie jeszcze starac,... Poltorej roku myslenia o dziecku to dla mnie za duzo przerasta mnie to... Jeszcze troche I wyladuje w psychiatryku....
Nie chce.juz o tym myslec I nie chce wiecej sie starac... widocznie tak ma byc...
Dziewczyny chcialam wam bardzo podziekowac za doping.i za kciukaski, ale niestety nic.z tego nie bedzie.
Jest mi bardzo ciezko ale musze sie z wami pozegnac bo nie wytrzymuje juz psychicznie...
zycze wam -kazdej z osobna 2kreseczek jak najszybciej.
I obiecuje ze jak kiedys stanie sie cud I mi sie uda to sie odezwe... Jesli to forum bedzie jeszcze istnialo...bo pewnie juz kazda z was bedzie sie cieszyc z bobaskow :-)
Przepraszam za ten moj humor I za takie pozegnanie...
Trzymajcie sie
Buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Akukus ja chyba wiem co czujesz....wiem o czym piszesz...kurde kto by pomyslal ze starania sie o dziecko budza w nas takie skrajne emocje ...:( to przykre jest:(

Akuku- wiesz ja nie chce sie wtracac ani nic Ci sugerowac- ale moze zamiast odpuscic zacznij konkretne badanka u lekarza?
Cokolwiek zadecydujesz- wspieramy Cie w kazdej decyzji! jesli zdecydujesz zniknac- to odzywaj się choc czasem:)
A tak pozatym @ jeszcze nie ma! więc piłka w grze!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry