die_perle
Fanka BB :)
Dobra ja idę spac - bo moj kot- nie wiem czy Wam przedstawilam z tytulu i imienia mego kota- jakby nie to- JEJ WYSOKOŚĆ PIPKA się zwie- uwalila sie swym boskim cielskiem na mych stopach i pomrukuje co jest ewidentnym sygnalem nakazującym mi ulozenie sie w pozycji ktra daje jej mozliwosc uwalenia sie na mnie w calej swej majestatycznosci...i tak na cała noc...ale Pipka tak ma....
Ale ja nigdy grzybowiny nie mialam??? kuwa wez mnie teraz nie strasz przed snem bo mi sie bedzie potem snily takie grzyby w pipe;/ kurdeeeeeeeeeee.....to co teraz mam zrobic??? czekac co dalje bedzie czy termina robic u gina???
Dobranoc do juterka- no i Akuku meldowaj sie z samego rana z tępką w górze!!!! postaram się też być w gorze!!!!!!
Ale ja nigdy grzybowiny nie mialam??? kuwa wez mnie teraz nie strasz przed snem bo mi sie bedzie potem snily takie grzyby w pipe;/ kurdeeeeeeeeeee.....to co teraz mam zrobic??? czekac co dalje bedzie czy termina robic u gina???
Dobranoc do juterka- no i Akuku meldowaj sie z samego rana z tępką w górze!!!! postaram się też być w gorze!!!!!!
Ostatnia edycja:

bo oni zawsze powiedza ze dawali ci duzo razy szanse odejsc ale w pewnym momemncie przeleje sie szala i pojda w dyscyplinarke
pamietaj ze chce dla ciebie jak najlepiej