Miciur-ka
Fanka BB :)
hej dziewczyny! wpadlam tylko na chwilke bo bylam wczoraj na prenatalnym i wszystko okej u mojej kaczuszki
)) - dzidzia zmierzona i obadana w zdluz i w szerz i wszystko na miejscu przeziernosc ok wiec jestem mega happy -normalnie wrazenia ze hoho byly zalaczam foteczki
- dzidzia dluga na prawie 6cm machala raczkami krzyzowala nozki ihihih
juz sie doczekac nie moge a za razem mam nadzieje ze podolam wyzwaniu macierzynstwa
!!!
Zobacz załącznik 537861Zobacz załącznik 537862Zobacz załącznik 537863Zobacz załącznik 537864
karola- kuruj sie i zmieniaj gina !
Die perle-TESTUJJJJ!!!!!!!!!!!!!! ja tu przychodze patrzec na twoja tempke co rano
Akuku- nowa szansa - 3 mam kciuki ! a co z tym progesteronem itd. kiedy bedziesz badac
?
limonka- mnie sie wydaje ze z tyloma serduchowaniami powinno byc ok - nie zaszkodzi jeszcze raz na dobitke w razie co hihih
) - takze trzymam kciukasy!
))
juz sie doczekac nie moge a za razem mam nadzieje ze podolam wyzwaniu macierzynstwa
Zobacz załącznik 537861Zobacz załącznik 537862Zobacz załącznik 537863Zobacz załącznik 537864
karola- kuruj sie i zmieniaj gina !
Die perle-TESTUJJJJ!!!!!!!!!!!!!! ja tu przychodze patrzec na twoja tempke co rano

Akuku- nowa szansa - 3 mam kciuki ! a co z tym progesteronem itd. kiedy bedziesz badac
limonka- mnie sie wydaje ze z tyloma serduchowaniami powinno byc ok - nie zaszkodzi jeszcze raz na dobitke w razie co hihih

zimno u nas w szkole bbrrr
hahah ;-)-sikaj na ten patyczek hihihi !!- co sie odwlecze to nie uciecze.... ale chyba lepiej wiedziec wczesniej - juz by ci tescik ten early 10miu wyszedl ;-)