• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Missis nie nie ejst platny- pierwszy miesiac masz taki darmowy abonament premium gratis- i takie tam "super ekstra dodatki" bez oplat- mi sie wlansie skonczyl- i poza tym ze nie pokazuje mi światel drogowych na detektorze plodnosci, procentow ewentualnosc wyjscia tetsu i kolorowcyh wzrokow pod wykresem nic sie nie zmienilo- takze ja nie wykupuej abonambtu- bo to takie zbedne pierdy jak dla mnie:) za darmoszke jest wszytko co potrzeba:)

reklama
aha
kurcze on jest świetny :) troche mi zajęło jak go uzupełniałam od 16 stycznia ale jest i możecie podglądnąć :) ja mam wszystko na wydrukowanych kartach do pomiarów ale ten będe też na bierząco uzuopełniała. nie wiem tylko na jakiej podstawie on pokazuje ze owu dzisiaj u mnie bedzie. z tego powodu ze mi wyliczył ze powinno byc wtedy i wtedy i nie bylo to teraz kazdy dzien jest dla niego owulacja?? czy patrzy na tempke śluz ?? musze się go nauczyć jak to wszystko funkcjnuje. bez picia jestem już 2,5 godziny jeszcze 2 i bede test owu robiła ciekawość mnie zrzera niesamowicie.... ehh jak juz bym chciała... ale nawet już sluzu płodnego nie mam nawet odrobiny tylko taki wodnisty. cholercia no... ciągle jestem rozdarta czy brac lutke już czy czekac cierpliwie aż ta owu nastąpi....

Missiiss ovu friend potwierdzi Ci owulacje po trzech wyzszych templach wiec trzymam kciuki by jutro wzrosla.
Ja Ci powiem ze od 10 dc robilam testy owu i wychodzily negatywne i dopiero w 18 dc wyszedl pozytyw a w 19 wzrosla tempka. Ale fopiero od ok. 15 dc mialam cien na tescie owu, wiec mysle ze owu u Ciebie juz tuz tuz. Wazne ze widzisz ze kreska ciemnieje :-)

Ja zaraz na lyzwy ide :-)
Piwiem wam ze wogle sie glodna nie czuje a malo jem, od dwoch dni zadnych slodyczy i mam zamiar tak dlugo wytrzymac :-)

Chyba jeszcze dzieciaczki na scianke wezmiemy :-)
To do nastepnego papa

No i na scianke nie poszlismy bo Victorka chorbsko lapie, tak juz to jest ze kazdego z nas po kolei lapie :-) ehh
Ale na lyzwy idziemy nie ma :-)
Ale pogralosmy w gry z dziecmi... Popisalismy troszke, rosolrk m wstawii dzien leci

AKUKU
ale świetnie że taka pozytywna energią tryskasz i że tak fajnie aktywnie spędzacie z rodzinką dzień :tak: mój jaśko chory nadal ale w te chłodne dni i w ogole u nas w takiej małej miejscowości nie ma rzadnych atrakcji i trzebaby pedałować 60 kilometrów do wrocławia albo gdzies. ale jak tylko się zaczną ciepłe dni i będzie troche wolnego to może bliskie góry odwiedzimy. może będe już na l4 to pojeżdzimy zanim mi szew założą.

akuku mi ovufriend pokazuje dzisiaj zielone światło na owu i mam nadzieje ze wyrocznia ta potwierdzi hehe :) ale to tylko przecież program więc nie licze że ma aż tyle racji. boje się robic testa owu jak nie wiem...
boje sie ze przez to ze sikam dopiero po 5 godzinach to dlatego tak wychodzi. ja nigdy z reszta nie miałam ze nic mi się nie pokazywało, nie w sumie ze 2 czy 3 razy. tak to zawsze coś jest. dobra ide sikać....

proszę o kciuki bardzo !!!:sorry2: no i później naleśniki albo racuchy robie.

Missiiss to trzymam kciuki za ladny pozytyw jak wyjdzie to napij sie i poeczek 2 godz. i zrob jeszcze raz.

Viki ma 38 goraczki :-( i teraz spi.

narazie wyszły gorsze od wczorajszego :( nic nie piłam tylko zjadłam łyżke jabłek prazonych i 2 racuchy.... za godzin powtórze...

zdrówka dla vikiego !!!

Missiiss nie rob testow tylko patrz na tempke :-) mam nadzieje ze jutro wzrosnie. :-)
Bylismy na lyzwach, brak kondyci kompletny, ale pamietam conieco :-)
Raz sie przewrocilam o polecialam szczupakiem heheh ale brzuch i cyce mnie zamortyozwaly...
Bede pozniej

oj widze ze sie dzieciaki wszytkie pochorowaly- moją Młodą tezdopadlo:( wczoraj balet stracila, dzis bal przebierancow w kosciele i mini liste przebojow a jutro pewne ja ominie bal przebierancow w szkole :( ech biedactwa nasze:(
Jutro moj tato wyjezdza juz do Polski.

Missis- zielone kwadraciki pod wykresem sugerujace owulke to jest wynik kalendarzyka- wyliczenie na podstawie dlygosci cyklu- jest to przewidywany czas wystapienia owulki zaleznego od dlugosci cyklu:)
No ale jak Ci sie ładne tempka wzbije na dniach w gore to bedziesz wiedziala ze owu byla, test moglas przeoczyc- ja tak raz mialam- pik LH moze trawac tylko pare godzin i mozna sie spoznic z testem- dlatego w okresie okoloowulacyjnym robie test 2-3 razy dziennie- i sa roznice w wynikach.
ps. Miissiis - udostepnij swoj wykres na tablice jesli chcesz- moze jakies dziewczyny cos podpowiedza w sprawie lutki itp. tam sporo dziewczyn na ovu ją bierze i na pewno mają większe doswiadczenie.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry