• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

witam, mieliśmy dziś gości, odwiedzili nas brat mojej mamy z żoną i z córkami bo jedna z nic pożyczała ode mnie deskę snowboardową. Z tej okazji upiekłam dwie, ogromne, przepyszne pizze i upiekłam muffinki, a nawet kilka wersji muffinek, z kandyzowaną skórką pomarańczową, ze skórką cytrynową, z kawałkami mlecznej czekolady, z kawałkami gorzkiej czekolady, razem wyszło mi ok 60 sztuk :tak:

wow, jak na mnie, która nigdy nie gotowała za czasów panieńskich to mega wyczyn, jestem z siebie dumna bo wszytsko wyszło przepyszne, chyba odkrywam w sobie talent kulinarny. :-)

normalnie jestem Perfekcyjną Panią Domu!!!

akuku oj, współczuję, że Vikiego dopadło jakieś choróbsko... ale taka pogoda sprzyja infekcjom, u nas w domu też wszyscy na antybiotyku, ech...

Ostatnia edycja:
reklama
die
właśnie mam udostępniony na tablice. to że kwadraciki zielone to wiem bo czytałam ale właśnie mam obok te światła zielone pomaranczowe i czerwone o których tez wcześniej pisałaś i mam zielone i szary pasek jak się zaloguje że dzis jest ten dzien. ehhh ale to tylko program to wiadomo.... kurcze u mnie wczora po poludniu test owu naprawde sugerował ze niedługo owu a dzisiaj około 15 dupa blada . jeżeli jest tak jak piszesz ze ten pik jest tak ciężko wychwycalny dla testów to rzeczywiście może coś w nocy było ?? nie wiem pizłam w kąt te testy bo mnie wnerwiają. jeszcze są tak pogniecione niektóre żemyślałam że mnie coś trafi. napewno pozytywa babce z allegro nie wystawie.

kurcze jutro wstaje 2 godziny wcześniej i 2 godziny wcześniej zmierze tempke więc 0,2 stopnia musze dodać. tak ładnie mi spadła tempka więc mam nadzieje ze się pięknie odbije od dna ale kurde też jak jutro będe miała zaburzoną to kij wie jak to z tym będzie. nie mam wyjścia musze jutro męza zawiesc o 5 rano do miasteczka o 20 km od naszego ehhh a później wróce i już mi się nie bedzie opłacało kłaśc sie spać tylko szykować się do roboty.

naburmuszona chodze przez te durne testy :crazy:

karola no masz racje :( ale jakoś ja chyba też jestem uzależniona od lania na te zasrane papierki ehh :-(
dzisiaj byłam u brata i trzymałam na rękach mojego bratanka dwutygodniowego jej jakie to maleństwo... ale jak mis ię jakoś smutno zrobiło że ja nawet w brzuchu jeszcze nie mam takiego...

no nic zobaczymy teraz 3 dni jak tempka mi pokaże. mam nadzieje ze maż nie bedzie miał na 6 cały tydzien bo oszaleje chyba....

zauważłyam, że my wszystkie w ciagłym stresie żyjemy i ciagle się na coś wkurzamy, albo na to, że owulka się spóźnia, a to, że jej nie ma, potem, że na teście I kreseczka a potem wkurzamy się, że kolejny cykl w plecy a na koniec wkurzamy się i czekamy aż przyjdzie @ by zacząć nowy cykl i od nowa to całe szaleństwo.

Karola missiis to prawda caly czas jakiejs stresy zwiazane z ciaza, @, testami itd.
mam nadzieje ze bedzie miec szybciej owu w tym cyklu...
Zjdalam platki z mlekiem i zla jestem na siebie bo.mialam kolacji nie jesc :/:/ i teraz mi caly czas cos slodkiego po glowie chodzi... No tak mi sie chce i to pewnie przez ta @ :-( .ehh

Dobra ide sie polozyc bo nie wytrzymam noo...
Milego wieczorku.

może zaraził się od Vikiego?

ja zjadłam dziś 5 muffinek i wcale nie żałuję :rofl2:

akuku weź no jakiś czar na mnie rzuć żebym już wreszcie tą @ dostała...

akuku trzymaj się tam dzielnie, u mnie szpital w domu się już konczy na szczęście ale to taka kijowa pora właśnie

karola
no ja do tego jeszcze dołoże codzienne stresy w pracy zapewnione przez zakichanych klientów. chyba nie dam rady zaciążyć do końca marca jak nawet owulacji nie mam ... kur no przeciez jak gin widzi że już 2 cykl jestem bez owulacji pomimo leków czemu nic nie zareaguje ?? przecież to chyba nie tak powinno być co ??:crazy:

reklama
missi ja jestem 5 miesiąc bez owulacji, z plamieniami w połowie cyklu i z strasznie nieregularnymi cyklami a mój Gin co? psińco!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

o kant dupy potłuc takich lekarzy!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry