• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

AKUKUS dzięki za wiare:) tak bym chciala zeby sie udalo..zaczynam panikowac ze jutro nagle cos sie stanie i spadnie i @ sie zacznie:( ech:(

zdrowka dla Chlopcow, my juz tez od lekarza wrocilysmy- lekarz powiedzial ze chyba wczoraj bylo najgorsze bo dzis juz wyglada to calkiem niezle i ze ma silny organizm- kazal lerzec jeszcze zeby sie nieprzemeczac i dostalismy syrop na kaszel.

reklama
Die sielna dzoewczynka :-) u nas tez (odpukac).wymiotow juz brak :-)
No to trzymam kciuki by tempka nie spadla :-) kochana a jak spadnie to bedziemy sie dalej wspierac, tylko ze u Ciebie tak ladnie to wyglada :-)
Ja dzis tempki nie mierzylam.:-)

Dziewczyny mozecie mi powiedziec czym spowodowany moze byc tak slaby @ ?? Normalnie mnie w nocy zalewa i krwawie 4-5dni i kolejne 2 plamie wiec minimum 6 dni a to nawet calych trzech nie bylo i w nocy pusto ...

U mnie diety ciag dalszy :-) mam zakwasy po wczorajszych lyzwach i nie na nogach tylko na brzuchu i po prawej stronie zeber... Heh ale sie przewrocilam wiec pewnie tez od tego mnie boli :-)
na lyzwach czulam sie jak rybka w wodzie :-) tylko troche duzo ludzi bylo i mi zajezdzali droge ... Ale wiem ze kilka razy i znowu moglabym jezdzic tylem itd :-)
Ale wiecie co gdybym byla w ciazy to na pewno na lyzwy chodzic nie bede bo tak jak sie wczoraj przewrocilam to masakra.

Ide sie umyc ogolic tu i owdzie :-P i mykam na basen i daune, a wieczorem pojde.drogi raz :-)
Wiecie mam 20 kg nadwagi a nawet bmi pokazuje wiecej ale ja wiem ze ja w wadze pokazanej przez bmi bede za chuda...mam ciezkie kosci.
w kazdym razie chcialabym troche zgubic przez ten miesiac, ciekawe.ile mi sie uda :-)
Heh ja tutaj o diecie , chyba fora mi sie pomylily...wiec.jakby co to piszcie nie bede wam zasmiecac i sie na inne forum zapisze :-)

wkurzyłam się, od 3 godzin próbuję dodzwonić się do nowego Gina no i zonk, ciągle zajęte :wściekła/y:

tylko coś mi się wydaje, że u nas to on na NFZ przyjmuje a gabinet prywatny ma w Poznaniu.

nie widzi mi się chodzić na NFZ bo przecież ani usg dopochwowego mi nie zrobi i co, nie będę wiedzieć czy są pęcherzyki, ile i czy coś pekło. No chyba, że się mylę. Jak to jest z lekarzami na NFZ?

zdesperowana zadzwoniłam do tego Gina co chodzę do niego o 5 miesięcy i wolny termin jest dopiero na 25 lutego, fuck!

Die to nie zamykaj oczu :-) bo wiesz ja widze zielona kropeczke jutro :-)
Mialam wlasnir zadarcie z moim starszaczkiem, ma etap pyskowania noestety. W sumie od kilku dni ale doprowadza mnie to do pasji... Niestety dosatl w tylek i mam wyrzuty :-( posiedzial na krnym krzeselku ( cwaniak sobie poduszke podlozyl bo mu za twardo) mam nadzieje ze zrozumial bo jak narazie od razu.sie grzeczny zrobil. Zobaczymy... Ahh jeszcze moja mam dolala oliwy do ognia od samego rana... Ehh nie wazne. Dobra ide sie umyc w koncu i na basen smigne a pozniej spedzimy jakos milo reszte dnia :-)
Ogolnie ja nie naleze do tych bijacych dzieci, ale dzis juz przegiol a proszenie niestety nie wystarczylo...

Karola powiem szczerze ze nie mam pjecia jak teraz jest z ginekologami w poslce na NFZ- ja w sumie jak jeszcze w pl mieszkalam to i tak chodzilam prywatnie- bo przyjmowal mnie wtdy kiedy chcialam a nie za 3 miesiace:P

Akuku- och znam to uczucie porazkii wyrzutow sumienia- ja jestem strasnzym przeciwnikiem kar cielesnych- dupa to nie szklanka oczywiscie- jednak bicie kogokolwiek jest poprpstu porazka- przeciez jak np sie nie zgadzam z kims w jakims temacie czy ktos zrobi cos zle to mu nie sprzedaje liscia czy kopa w dupe prawda? to czemu mam dziecko bic? czemu ma to sluzyc?? ale mnie sie tez zdarzylo wyciac klapa w orzeszkowa dupke..ech....traktuje to jak porazke mnie jako rodzica :( zabraklo mi argumntow cierpliwosci i tym klapsem zburzylam tylko swoj autoryt w oczach mojego dziecka:( staram sie jak moge nie stosowac klapsow- narazie zrobilam to tylko 3 razy w ciagu 10 lat- takze calkiem niezle..ale o 3 za duzo:P
oczywiscie absolutnie nie mylic prosze brak dawania klapsow dziecku z "bezstresowym" wychowaniem bo to to juz totalna bzdura...

reklama
Die ja tez raczej klapow nie strzelam :-) obiecalam sobie kiedys ze ja swoich dzieci bic nie bede.
Ogolnke mama mnie bila czym i gdzie popadlo...
I widze ze ja mam przez to ciagotki i walcze z tym jak moge... I powiem wam ze gdyby nie gadanie mojej mamy dzisiaj to inaczej by sie skonczyla ta sytuacja.
Tak czy.siak to moja wina i wiem ze zle zrobilam :-(
I naprawde jestem tak na siebie zla... Jedyne co moge zrobic to z tym walczyc tak jak to robie do tej.pory... i udaje mi sie w 99% bo niestety Alex ma to po mnie i musi miec wszystko juz i teraz probuje wymuszac krzykiem itd.
No staram sie ale czasmi nie daje rady. Czuje sie do doopy z tym :-( :-(

Ale wiecie co czasem wole wybrac mniejsze zlo... i uwazam ze czasem lepiej dac w tylek niz przelac to w slowach... Psychicznie.. Boje sie ze powiem cos czego bede zalowac... Ja wiecznie slyszalam.wiele przykrych rzeczy i wiem ze to bardziej bolalo niz nie jedna rana fizyczna.
Oczywwiscie nie mowie tu o tym ze chce lac swoje dziecko, bo mam rozum i moge wiele sytuacji rozwiazac slownie bez zdnych strat moralnych :-)
Ahh rozpisalam.sie bez sensu.
Ide sie pobawic z synkami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry