Die sielna dzoewczynka :-) u nas tez (odpukac).wymiotow juz brak :-)
No to trzymam kciuki by tempka nie spadla :-) kochana a jak spadnie to bedziemy sie dalej wspierac, tylko ze u Ciebie tak ladnie to wyglada :-)
Ja dzis tempki nie mierzylam.:-)
Dziewczyny mozecie mi powiedziec czym spowodowany moze byc tak slaby @ ?? Normalnie mnie w nocy zalewa i krwawie 4-5dni i kolejne 2 plamie wiec minimum 6 dni a to nawet calych trzech nie bylo i w nocy pusto ...
U mnie diety ciag dalszy :-) mam zakwasy po wczorajszych lyzwach i nie na nogach tylko na brzuchu i po prawej stronie zeber... Heh ale sie przewrocilam wiec pewnie tez od tego mnie boli :-)
na lyzwach czulam sie jak rybka w wodzie :-) tylko troche duzo ludzi bylo i mi zajezdzali droge ... Ale wiem ze kilka razy i znowu moglabym jezdzic tylem itd :-)
Ale wiecie co gdybym byla w ciazy to na pewno na lyzwy chodzic nie bede bo tak jak sie wczoraj przewrocilam to masakra.
Ide sie umyc ogolic tu i owdzie

i mykam na basen i daune, a wieczorem pojde.drogi raz :-)
Wiecie mam 20 kg nadwagi a nawet bmi pokazuje wiecej ale ja wiem ze ja w wadze pokazanej przez bmi bede za chuda...mam ciezkie kosci.
w kazdym razie chcialabym troche zgubic przez ten miesiac, ciekawe.ile mi sie uda :-)
Heh ja tutaj o diecie , chyba fora mi sie pomylily...wiec.jakby co to piszcie nie bede wam zasmiecac i sie na inne forum zapisze :-)