• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Karola ojj chcialam byc takie czary strzelic zeby nie dosc uregulowac @ to zeby kazda miala piekne owuacje i zaszla.w upragniona ciaze :-)

Jejku czemu akurat musialy nas dopasc wymioty... :-(
biedni chlopcy... Mnie tez zaczelo mulic :-( ehh

reklama
karola wiesz co ??
ja zanim zaczęłam brać clo chodziłam na monitoring bo myślałam że mam okres regularnie w miare np 3 cykle ok ale bez krwawien tylko plamienia zamiast okresu a później 2 miechy bez okresu i snó∑ ze 2-3 cykle z plamieniami. i się okazało że mam owulacje ale właśnie zaraz po niej dokładnie po 3 dniach od owu występuje plamienie- to była niewydolność ciałka żółtego. i na wykresie nawet nie było widać skoku tylko poprostu niskie temperatury mimo że miałam potierdzenie pękniecia pecherzyka 2 cmtrowego. sprawdz sobie to u gina. a ja nie wiem właśnie czy czekać na tą owulacje tak jak kiedyś miałam w 62 dc czy wziać tą luteine wywołać okres i czekać kolejny cykl na owulacje czy w ogole isć do gina i mu powiedzieć że brałam lutke i nie mma okresu czy mu powiedzieć że nie brałam lutki i chce zobaczyć jak sprawa wygląda z moimi jajnikami.

ehh najgorsza jest bezsilność....

witajcie, po nartach, zmeczona,ale nauczona juz smigam jak ta lala, nie nadrobilam was, moze jutro, Matyska chora :( goraczkuje i jutro lekarz sie klania :(

karola mam pytanie, czy ty podczas brania luteiny tez masz takie brazowe plamienia alla brudzenie???bo ja juz mam dosc tego cyklu nie cyklu :(dobranoc kochane

missi no ja już myślałam też, że te plamienia ok 20 dc to owulacja ale gdyby tak było to potem mniej wi ęcej po 14 dniach powinna przyjśc @ (czyli ok 34dc) a ona potrafiła nie przychodzić nawet i do 50 dc :-(

a teraz to już jazda bez trzymanki, plamienie w 17 i 18 dc no i teraz od 27 dc do dziś czyli 34.

A może to bardzo skąpa @ a nie plamienie? bo coś długo ciagnie się to plamienie. Jeśli to by była @ to super, wtedy znaczyłoby, że miałam 27 dniowy cykl czyli jak w bajce!!!

mam nadzieję, że do czwartku uda mi się wkręcić się do nowego Gina a jak nie to chyba pójdę do starego bo mi chyba lewy jajnik ekspkoduje...

kasoku ja raz tak miałam, że skończyłam brać Luteinę i przez dwa dni po odstawieniu miałam brązowe plamienie a na trzeci dzień przyszła @, która trwała 1 dzień i potem 3 dni plamień i koniec, sucho.

no to ja mam wszystko popier...bo ja juz lekko plamie od zeszlej soboty, od wtorku biore lutke, a od dzisiaj to plamienie jest wieksze i takie brazowe, a wiem, ze endometrium musi sie zluszczyc, a przy takim plamieniu to zluszczy sie za sto lat :(powinna sie krew polac, a nie to cos co ja mam :no::no:

i kiedy nowy cykl, kiedy owulacja i to wszystko co jestb potrzebne do zaplodnienia, kiedy ja sie pytam???????:confused::sad::hmm::realmad::growl:

Ostatnia edycja:
kasoku wiem co czujesz bo ja co miesiąc nastawiam się, że może tym razem @ przyjdzie o czasie i potem znów rozczarowanie, ja tam już nawet nie marzę o fasolce, będę skakać pod sufil jak będę miała regularne cykle bez plamień bo to już pierwszy krok w dobrą stronę.

kochana, bez nerwów, bierz Lutkę tyle ile kazał Gin, potem odstaw i zobacz co się będzie działo. Nie ma bata, @ musi przyleźć i tyle.

Karola jesli to @ a nie plamienie przuszlo w 27 dniu cyklu to cykl 26 dniowy co i tak jest ok.

A ja mialam @ 2,5 dnia z tym ze w nocy wcale i ta @ to tez slaba, spokojnie jedna podpaska na dzien...ehh
W dupcie. Zobaczymy czy sie to cos jeszcze rozkreci mocniej...

Alex juz 3 razy wymiotowal wiec wirusowka jelitowka. Mam tylko nadzieje ze szybko minie... Ehh

chyba odpuszcze sobie mierzenie tempki juyro, bo spie dzis z Alexem w salonie. Alex normalnie spie o gory na pirtrowce ale juz 2 razy dzis tam zmienialismy mu posciel wiec.wzielam jego materac do salonu i mam nadzieje ze uda mi sie podstawic miske zanim bedzie nastepna akcja.

Milych snow.

Dzien dobry- wczoraj nie mialam zabardzo jak pisac Młoda dostala takiego krowtoku z nosa ze masakra takie jej skrzepy wypadaly - myslam ze pol mozgu, temperatura kaszel taki oskrzelowo plucny, smary dreszcze zawroty glowy..dzis od rana juz bylismy w Kinderpraxis, wcisneli nas na termin o 10:45 teraz lerzy oglada bajke..biedna - bal karnawalowy ja ominą:(

Wiecie co z tymi cyklami to kurde tez lipa- jedne maja niby wszytko regularnie, owulki i sraty taty a i tak w ciaze nie zachodza:( ech do dupy z tym:(
U mnie temoka dalje w gorze- jutro zatestuje...

reklama
Die kochana ja juz Ci po ciucbu gratuluje i mam nadzieje ze rozeslesz fluidki :-)

Mi sie jednak @ skonczyla. Co to ma byc?? Hmm moze teraz cykl sie skroci i owu szybciej bedzie. W takim razoe badania w 22 dc to moze byc za pozno, bo babka wyposrodkowala.miedzy cyklem 28 a 32 dniowym.
No nic zobaczymy jak to bedzie.
Tak czy siak teraz jestem na diecie i nie licze na nic ze staranek, bo organizm oslabiony bedzie.

Dzieci juz nie wymiotuja.Victor wczoraj raz a pozadnie a Alex kilka razy biedy :-( spalam z nim i na kazde stekniecie i ruch sie budzialam i trzymalam miske pod nosem.
Mam mnie zdenerowala od samego rana... Ahh

Sprobuje soe przespc bo prawie.dzis nie spalam :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry