• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Witaj Karotka ponownie!:-)
Kasoku- ja już zaczynam schizować. Boję się, że za późno dostałam immunoglobulinę anty D przy poronieniu:-( i teraz przeciwciała będą "atakować" ewentualną ciążę.

Smerfik i cała reszta- jak nie teraz to KIEDYŚ na bank doczekamy się naszych maluszków!!!

reklama
krowkabordo dzięki za powitanie po dłuższej chwili ;-) i masz całkowitą rację...Każda z nas KIEDYŚ w końcu doczeka się upragnionego maluszka ;) Bez względu na to,czy jest to pierwsza ciąża,czy dziesiąta.
Ja,z racji tego,że rok temu zaczęłam starania,ale ,jak wspominałam,na początku nieregularne..bardzo bym sobie życzyła,aby w tym roku szczęście się do mnie uśmiechnęło. Jak i do każdej z was!! :-)

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Kasoku - 12.02.2013- --------------kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Missiiss- 13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
18.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13-05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

karotka i krowka, dziewczyny jakos zaciazymy, jak nie naturalnie, to bedziemy dupe wypinac przed lekarzem, poza tym krowko to nie jest tak do konca, ewentualnie medycyna sopbie poradzi z tymi antygenami, nie martw sie.:tak:

kasoku dziękuję ślicznie za miłe słowa :* Też jestem myśli,że JAKOŚ się uda. Dzisiaj popełniłam psychologiczny błąd i wlazłam na temat peździernikówek 2013 i oczywiście dół,bo one się cieszą,że 2 kreski,a ja tu któryś miesiąc z rzędu wyczekuję @...:dry:
Jak tylko dostanę @,to postaram się mniej więcej jakoś wyliczyć termin testowania,ale jak wspomniałam,rozregulowało mi się wszystko i nie wiem już sama jak mam to liczy ć...:sorry2:
Kasoku dzięki raz jeszcze :-)

Jeszcze niecałe półtora cyklu i jeden raz spróbujemy, jak się nie uda to trudno widocznie nie pora. A jak się uda to będzie wielki NASZ CUD:-)
Ja wiem, że można wcześniej podać immunoglobulinę w razie W, ale ja panikara i sraaamm po gaciach.

Wiecie, ja mam wszystkie swoje pozytywne testy ciążowe, nie było ich wiele bo całe 4. Dwa Jaśkowe i dwa aniołkowe. I jest mi jakoś tak fajnie, jak sobie pomyślę że one tam są. Zwłaszcza te dwa ostatnie. To taki jakiś ziemski znak, że maleństwo z nami było:-)

Karotka witaj :-)
A moze zatestuj ?? Wiesz kiedy mialas owu?? Mierzysz tempke ??

Krowka bordo ja trzymam kciuki za nas wszystkie ;-)

Limonka to trzymam kciuki za pozytywny test.

Edyta a jak wychodzilas z glodowek ?? Bo z glodowki trzeba dobrze wyjsc zeby kg. Nie wrocily.
Ja wlasnie mysle o oczyszczaniu organizmu :-)
postanowilam ze nie mysle juz o starankach, ze zajme sie soba i przestaje myslec o sobie jak o kobiecie ktora "moze" jest w ciazy... Bo moze sie udalo itd.Teraz zajmuje sie swoim wygladem i zobaczymy jak to dalej bedzie...
Odstawiam castangusa, wiesiolka i cala reszte....
Dobra kochane nie bede wam tu stekac na temat moich diet itd.

karotko, ja prawie dwa miesiace nie mialam @, zahamowalo mnie, rozregulowalam sie na maxa, przez stresy, wyczekiwanie, narzekanie, wiec popatrz stracilam z trzy cykle, postanowilam jakos teraz zyc, oczywiscie doluje sie, ale odpycham mysli i nie wchodze na forum zaciazonych, po co? jak zaciaze wejde i beda sie pewnie udzielac, a na razie zrobie wszystko zeby zobaczyc te II kreseczki.

na razie nie mam ochoty na przytulanka, to co trzy dni (dla zdrowia mojego meza) "marszcze freda" mojemu, zeby nie kisil jajek i plemniki nowe sie tworzyly :DDD

Akuku właśnie nic nie wiem ani nie mierzę tempki :zawstydzona/y: Zawsze zdawałam się wyłącznie na te kalkulatory internetowe..ja wiem,że to żadne 100% nie jest..ale jak zacznę mierzyć temperaturę i zacznę się przejmować,to wiem,że dotrze do mnie całkiem brutalnie,że jednak mam problemy z zajściem w ciążę...to jest takie psychiczne unikanie pewnych rzeczy.No nie wiem jak to nazwać.W tym momencie nawet nie jestem w stanie ustalić dni płodnych ze względu właśnie na te opóźnienia @.Dziwne,bo zawsze było regularnie.Ale ok. Zobaczymy.Nie wiem już sama czy powinnam się zgłosić do gina z problemem,czy jeszcze nie...No po prostu zielona jestem.:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry