krowkabordo
Fanka BB :)
Witaj Karotka ponownie!:-)
Kasoku- ja już zaczynam schizować. Boję się, że za późno dostałam immunoglobulinę anty D przy poronieniu:-( i teraz przeciwciała będą "atakować" ewentualną ciążę.
Smerfik i cała reszta- jak nie teraz to KIEDYŚ na bank doczekamy się naszych maluszków!!!
Kasoku- ja już zaczynam schizować. Boję się, że za późno dostałam immunoglobulinę anty D przy poronieniu:-( i teraz przeciwciała będą "atakować" ewentualną ciążę.
Smerfik i cała reszta- jak nie teraz to KIEDYŚ na bank doczekamy się naszych maluszków!!!

Zawsze zdawałam się wyłącznie na te kalkulatory internetowe..ja wiem,że to żadne 100% nie jest..ale jak zacznę mierzyć temperaturę i zacznę się przejmować,to wiem,że dotrze do mnie całkiem brutalnie,że jednak mam problemy z zajściem w ciążę...to jest takie psychiczne unikanie pewnych rzeczy.No nie wiem jak to nazwać.W tym momencie nawet nie jestem w stanie ustalić dni płodnych ze względu właśnie na te opóźnienia @.Dziwne,bo zawsze było regularnie.Ale ok. Zobaczymy.Nie wiem już sama czy powinnam się zgłosić do gina z problemem,czy jeszcze nie...No po prostu zielona jestem.
;-)