• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Witajcie dziewczyny... niestety musze was odpuscic ;( Wczoraj byłam u lekarz i muszę porobić jeszcze mnostwo badan by znowu nie stracic dzidzi...najwczesniej swoje starania moge rozpoczać w kwietniu ;( Jest też druga strona medalu jestem prze szczesliwa ze trafilam w końcu na jakiegos wspanialego fachowca ,ktory nie tylko zrobil usg i powiedzial jedz do domu i sie staraj, tylko stwierdzil porobmy jeszcze pare badan , zwlaszcza ze skarzylam sie na bol pecherza i powiedzialam tez ze moja ciaza zaczela sie wlasnie od zapalenia pecherza i tu nie tylko ja mam sie zbadac ale rowniez moj mąż... Mimo ze za wizyte zaplacilam 160 :szok: to w koncu ktorys lekarz zainteresowal sie praca moich hormonow....

Trzymam mocno za was kciuki i kazdej z was zycze zdrowej i spokojnej ciąży:**

reklama
heyy kobitki i tak trzymam za was kciukasy za nasze II krechy i pamietajcie na wszystkie z nas przyjdzie kolej hahha ale powiało optymizmem i wszystkie głowy w góre cycki sterczące :D i do boju :D
hmm może na mnie kolej juz jest z testowaniem ale boje sie jak cholera no kurcze ale korci znów jak nie wiem i bądź tu mądrym i pisz wiersze hmmmm kurcze ale cos w serduszku mi mówi ze sie udało no ale hmm kto tam wiem czy fasolka sie zagnieżdża ;-):-)
yes2.gif

Smerfiku ciesze sie że zajął sie Tobą profesjonalista ktory pomoże Wam i bierze kasę nie tylko za to że sobie pogada ;-)jesteśmy z Tobą ,mam nadzieję że niedługo będziesz sie mogła nam pochwalić,zdrowa ciaza...powodzenia.

Akuku ją mam do zrzucenia ok 7kg,plus brzuszek :-p
Napisze co jadam.

Śniadanie godz 8
-płatki z mlekiem (corn flakes)
-kanapka z szynka (ciemny chleb )

II śniadanie godz 11-12
2 małe lub 1 duże jabłko lub zielona fasolka,moze byc kolba kukurydzy itd

Obiad godz 15-16
Kurczak z ryżem ,lub ryba plus brukselka lub inne warzywo lub zupa pomidorowa czystą bez zaprawy.

Podwieczorek godz 19
Zytni chlebek np z białym serem pomidorem lub papryka.

Kolacja 21
2 kromki ciemnego chleba z ziarnami do tego 3 jajka na twardo.

Napisalam Ci przykładowe menu ale można to robic na tysiąc sposobów :tak:
Oczywiście w międzyczasie cwicze i pije duzo wody.

Ostatnia edycja:
kobitki co do diet i wogóle zrzuceniem wagi też mam problem ale jedyną dietą cud której nie ma ale jedno co wam moge doradzic to oczywiscie jedzenie o stałych porach i ostatni posiłek który powinno sie zjadac to cos lekkiego co nie obciąży żąłądka i reszty trawiennych narządów jest godz. 17 i żadna dieta cud nie da wam taich rezultatów jak poprostu po godz. 17 nic ni bedziecie jadły przez 1 miesąc możecie zgubic jakies 4-5 kg znam to z własnego doświadczenia i dziewczyn które tez tak sie zawziely i spróbowały naprawde polecam bo jest skuteczna a mozna jesc wszystko na co am sie ochote ale z umiarem i mniej słodyczy to tez sie ważne

Edyta fajna dieta kurde pomysle bo ja chyba bez diety yyle noe jadlam ?? Chodz mi o ilosc posilkow :/
Ja jadlam sniadanie platki z mlekiem, obiad np. zapieknka z kurczakiem.ryzem i warzywami itd. kolacja platki z mlekiem tyle.ze jadlam jeszcze slpdycze ale moze czas zaczac jesv.i podkreviv metabolizm na szybkie obroty no i oczywiscie bez slodyczy i nie jem po 17-18.

Smerfiku to zycze Ci by szybko lekarz was zdiagnozowal i dal zielone swiatelko do staran.

Limonka to testuj :-) a na kiedy masz termin@??

Limonka ją kiedyś robiłam sobie głodówki,do tego caly dzien na wysokich obrotach przy dwójce dzieci i chudlam w zastraszającym tepie,ale to było bardzo głupie bo szybko żołądek sie zacisnął i nie mogłam prawie nic jeść.Co do słodyczy podczas diety jestem przeciwna,uważam że to co człowiek spali to podjadajac słodkie nadrobi z nawiązką więc dieta nie ma sensu...to nie tylko moje slowa ale dietetykow...wiadomo raz na miesiąc można zgrzeszyc ale nie częściej i nie w dużych ilościach.Ją jednak wole ich unikać,jeśli zdecydowałam sie na dietę.

Krowko w ciiazy nie jeść po 17-tej ? To nie dla mnie :-p

Edyta- po 19;-). Sama jestem pod wrażeniem, ze taka konsekwentna byłam. A teraz no hmm jadę ostro z jedzonkiem wieczorem bo ma te cholerne mdłości. Przechodzą około 20 i po tej godzinie jem bom głodna:zawstydzona/y:.
Akuku- ja też bym tak fizycznie poszalała ale jakoś dupska nie chce mi sie ruszyć..
Limonka &&&
Die- już uciekła na październik całkowicie buuu
Anabelka- a co się dzieje z młodym?
Kasoku- ja też nie wiem, czy dane mi jest jeszcze jedno dziecko...

reklama
Czesc dziewuszki:) widze ze sie wszystkie zabralyscie za fittnes:P
Ja dzis ide na party masazowe do kolezanki- przyjezdza do niej masazystka bedizmey sie masowac i grac na gitarze spiewac i sie obzerac:P polowoa dziewczyn to ciezarne wiec bez skrepowania bedzie mozna mieszac smaki:P

Robilam dzis zonowu testa zeby sprawdzic czy sie paski robia ciemniejsze- no i dzis to juz mega krechy! masakra- takze poziom hormonu rosnie szybko :)

Ja sie czuje calkowiece normalnie bez zadnych rewolucji :) i nigdzie nie poszlam jestem sobie tutaj i WAS ZARAZAM WIRUSEM!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry