Wlansie wrocilam :-) silownia basen sauna jacuzzi :-) czuje sie baaardzo wypoczeta :-)
Co prawda musze sie wdrazyc w silownie, maja fajne sprzety :-) dzisiaj zaliczylam tylko rowerek, ale na razie chce ostroznie ze wzgledu na moje biodra :-) nie chce sie zatyrac w dwa dni a potem znowu nie chodzic :-)
Kasoku wiesz jakbym mogla wiedziec ze u nas jest potrzebna inseminacja to bym sie zdecydowala :-) niestety tez doluje mnie te poltorej roku staran :-(
Edyta dziekuje za rade moze faktycznie zaczne jesc czesciej tzn. zamiast np. 2 kromek chleba to jedna o 8 druga o 11 pozniej obiad na 2 czescie albo jedna bo i tak malo jem a na kolacje platki kellogsa mozna ?? Ja dlugo bez platkow nie wytrzymam
Albo jakis owoc na kolacje :-)
Obiad nakladam sobie na maly talerzyk dzieki temu sie najadam oczami bo talerzyk pelny hehe
A powiedz mi kasze gryczana mozna ??? A ryz lepiej brazowy nie ??
Ahh zrezygnowalam z latte :-( tzn. rozbie sobie zborzuwke i pienie tyle mleka ile normalnie bym wlala czyli ok 1/5 a zawsze mialam ok 1/4 wody w latte a reszta mleka.
No nic dam jakos rade. Bo jak sie dzis w lustrze zobaczylam to sie przerazilam...
W trakcie staranek przytylam bo wiecznie mialam w glowie mysli, a co jesli sie udalo ?? Nie moge isc na diete itd... A teraz sywierdzilam ze nie bede o tym myslec mam dosc traktowania sie poniekad jak kobiete w ciazy, bo jednak tak moja psychika dzialala.
A swoja droga dzis zrobilam test owu bo juz jakis sluz sie zaczal a to dopiero 6 dc a i tak mi sie kochac chce ze.masakra jakas... Ja nigdy tak nie mam, wiec.castangus.mi zwieksza libido chyba... Normalnie kilka razy dziennie mysle o bzykanku hahaha
Die u nas jest czasem tak ze nawzajem sie w nocy wybudzamy hehehe, moj mowi ze ja mu wysylam sygnaly haha :-)
Ide sobie herbatke zrobic bo glodna jestem hehe