• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Wlansie wrocilam :-) silownia basen sauna jacuzzi :-) czuje sie baaardzo wypoczeta :-)
Co prawda musze sie wdrazyc w silownie, maja fajne sprzety :-) dzisiaj zaliczylam tylko rowerek, ale na razie chce ostroznie ze wzgledu na moje biodra :-) nie chce sie zatyrac w dwa dni a potem znowu nie chodzic :-)

Kasoku wiesz jakbym mogla wiedziec ze u nas jest potrzebna inseminacja to bym sie zdecydowala :-) niestety tez doluje mnie te poltorej roku staran :-(

Edyta dziekuje za rade moze faktycznie zaczne jesc czesciej tzn. zamiast np. 2 kromek chleba to jedna o 8 druga o 11 pozniej obiad na 2 czescie albo jedna bo i tak malo jem a na kolacje platki kellogsa mozna ?? Ja dlugo bez platkow nie wytrzymam :-P
Albo jakis owoc na kolacje :-)
Obiad nakladam sobie na maly talerzyk dzieki temu sie najadam oczami bo talerzyk pelny hehe
A powiedz mi kasze gryczana mozna ??? A ryz lepiej brazowy nie ??
Ahh zrezygnowalam z latte :-( tzn. rozbie sobie zborzuwke i pienie tyle mleka ile normalnie bym wlala czyli ok 1/5 a zawsze mialam ok 1/4 wody w latte a reszta mleka.

No nic dam jakos rade. Bo jak sie dzis w lustrze zobaczylam to sie przerazilam...
W trakcie staranek przytylam bo wiecznie mialam w glowie mysli, a co jesli sie udalo ?? Nie moge isc na diete itd... A teraz sywierdzilam ze nie bede o tym myslec mam dosc traktowania sie poniekad jak kobiete w ciazy, bo jednak tak moja psychika dzialala.

A swoja droga dzis zrobilam test owu bo juz jakis sluz sie zaczal a to dopiero 6 dc a i tak mi sie kochac chce ze.masakra jakas... Ja nigdy tak nie mam, wiec.castangus.mi zwieksza libido chyba... Normalnie kilka razy dziennie mysle o bzykanku hahaha

Die u nas jest czasem tak ze nawzajem sie w nocy wybudzamy hehehe, moj mowi ze ja mu wysylam sygnaly haha :-)

Ide sobie herbatke zrobic bo glodna jestem hehe

Die ja mysle ze sie na Ciebie rzuci z miloscia zacznie calowac tulic i cieszyc razem z Toba :-)
W koncu to zadna niespodzianka :-) tzn. moze i niespodzianka ale nie wpadka;-)
Ja tez chce :-)

Edyta mialam jeszcze Ci pisac ze zazdroszcze Ci tego opanowania jak przychodzi @ ze tak lekko piszesz ze moze nastepnym razem :-)
Ja i tak juz to latwiej przeszlam w tym miesiacu niz poprzednio :-)

Ostatnia edycja:
heyy kobitki przepraszam ze sie nie udzielam ale wyjazd i dzieci wiec nie mam czasu ale staram sie byc na bierząco
kufaaa sie wkurzyłam temp. mi spadła z 37.1 na 36.9juz mam doła jak Kanion i od razu mi sie ryczec chce mam nadzieje ze to tylko jeden taki dzien bo juz mam czarne mysli ze nici z tego cyklu bedą Boze a tak bym chciała zeby sie udało jedyny cel jaki teraz mam :wściekła/y::-(:-(:-(:-(

dziendobrerk:)

Limonko zobacz sobie moj wykres- mam dalej w sygnaturce- mialam tez spadki- w 9 dniu prawdopodbnie implantacyjny- u ciebie tez to moze implantacja???? oby!!!! ale wiesz co ci powiem po wykresie w zasadzie nic nie da sie wywanioskowac- ja ich tyle obejzalam ze mi sie snily po nocach i w zasadzie nie ma zandej prawidlowosc co do "temperatury i wykresu ciążowego"

trzymam &&& sle fluidy - a Ty cycki w góre i nie poddawaj sie!!- TO DO WSZYSTKICH!!

PREZENT WALENTYNKOWY WRĘCZONY:p

powiem Wam że dałam te buciczki - On rozpakowal- patrzy na buciki na mnie i na buciki i mówi - a co to? to dla mnie? a ja no tak- a on: ale za male chyba? a ja no ale nie ze Ty masz je nosić tylko dla dzidziusia- a on: jakiego dzidziusia-oczy zrobil jak pięć złoty- a ja że w ciązy jestem - a on: nie widać nic:P no i ja już sie zaczełam śmiać z niego:P
powiem Wam że był w szoku i chyba dokonca to do niego nie dotarlo....mimo ze planowane, ze wystarane, cieszyl sie - ale chyba niebardzo wiedzial co ma zrobić z tą informacją- i tak mnie objał jakby sie bał ze mi krzywde zrobi - i mówi dziękuje...lece na tramwaj bo mi ucieknie:P i zwiał:P

Ostatnia edycja:
Die hahaha :-) fajnie zareagiwal :-)

Limonka kochana nie nastawiaj sie prosze na ciaze, ja wiem ze ciezko ja tez tak mialam... Malo tego mialam piekna tempke jednodniowy spadek (wszyscy mowili implantacyjny... ) i staram sie juz poltorej roku... Naprawde trzeba duzo pokory ...
Kochana ka mam nadzieje ze yda sie wam za pierwszym razek bo pamietam jak staralismy sie obpierwszego... Udalo sie za 4 razym z drugim synkiem udalo sie za 2 razem (jedne przytulanka dzien przed owu) a teraz poltorej roku i nic.
Trzymam kciuki kochana ale mimo wszystko bede Cie caly czas nastawiac na to ze nic ztego bo lepiej sie milo rozczarowac niz zalamac :-)

A ja wstalam o 9 :-) ( tzn. wczesniej kilka razy dzieci mnke bhdzily haha) dziewczyny albo sni mi sie temperatura :/:/ albo bzykanka z m no masakra jakas :-)
Musze sobie kartke polozyc przy lozku zeby zapisac i nie myslec bo tak to.musze zapamietac i powtarzam sobie kilka razy i tak zasypiam hahaha

Edyta mialam jeszcze pisac :-) ja palki z kurczaka.na parze robie bez przypraw bo mi taki samkuje i oczywoscie skory nie jem :-) ona jest smaczna tylko z piekarnika haha :-) taka chrupiaca :-)

Wesolych walentynek :-) :-)

No co tu tak cicho co ??
Bylismy juz na spacerku :-) zaraz zrobie obiadek, zjemy i idziemy na basen. :-)
Potem pojde sama na silownie i sama na basen :-)

do nastepnego :-)

Akuku szalejesz kochana:P a ja dzis zasnelam na siedząco- jak siedzilam o 10 na kanpie tak usłam i spalam jak zabita do 13!!!!! masakra mowie wam
ja ugotowalam dzis rosol z ryzem i jak zwykle dalam za duzo ryzu i musialm to przepakowac w najwiekszy gar dolac wody i mamy teraz hektolitry zupy ;/
musze zaraz napisac costam na kurs - zadanie domowe i o 18 jade na zajecia- a tak mi sie nie chce ze poprostu masakra!

reklama
hej kochane,
die kochanie dziekuje za to co napisalas, na pewno sie nie poddam i bede wystawiac dupe do ineminacji, ale mam dosc, po prostu jestem juz zmeczona tym wszystkim, rycze po kilka razy dziennie i ...no nic zobaczymy 8 marca mamy wizyte u specjalisty, moze uda sie w koncu?

a ja mam @ taka jak przed ciaza, tylko nie az tak bolesna, w pierwszym dniu malo, wczoraj niagara i dzisiaj w normie, wiec ciesze sie, bo przynajmniej @ sobie przypomniala jaka ma byc, jakis plus jest .

sorki ze tylko o sobie, ale nie mam weny i nie wiem dziewczyny co mam wam pisac, jestem z wami trzymam kciuki za II i jakos musi byc.

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Kasoku - 12.02.2013- --------------kasoku musi zreperowac swoj cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej

Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Missiiss- 13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-