• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
nie wiedziałam tego wcześniej,ale coś mi śmierdzi ten film...bo grzecznie dziecko poszło spać,wydaje mi się że powinno płakać i to nie tak jak na tym filmie...ale gdyby jakaś podniosła rękę na mojego to bym jej tak .......że potrzebowałaby pomocy by wstać...

Witajcie jestem tu nowa zaczynamy starania o dzidziusia, mamy córę więc pora na synka:-) Mam pytanie czy pracujecie z testem owulacyjnym i jakie macie doświadczenia w tym temacie?

Witaj daga ,miło że dolaczylas,ją robię testy owu i sądzę że są ok.

A u Ciebie ktory to cykl starań ? Napisz coś o sobie...ile corcia ma lat itd :-)

Witam :-)

Die
- gratulacje!!! Strasznie się cieszę, że Ci się udało! I październik to bardzo fajny miesiąc na rodzenie, a małe wagi są niedobre ale rozbrajająco słodkie :-)

Hejka.my juz scianke zaliczylism z dziecmi :-) chlebek sie piecze, obiadek tylko.wstawic :-)
Ja dzis.mam.w palnach silownie i musze sie w koncu.zmobilizowac bo od 5 dni odkladalam bo najpierw @ a potem chodzilam na basen i saune i nie chcialo mi sie isc na silke juz. A dzis pojde chociaz na pol godzinki :-)
Zawsze to cos .
Kilogram juz za mna :-P

Witaj daga ja dzialam na testach owu a wlasnie zaczelam 3 cykl z mierzeniem temperatury :-) ogolnke staram sie juz 15 cykl albo dluzej :-P
Ile corcia ma latek ? Zycze szybkich udanych staranek :-)

Dzis obiadek zdrowy warzywka i rybka na parze :-) mam zamiar teraz tak jesc na zmiane z udkami na parze :-)
Ogolnie jem tak cale sniadanie, polowe obiadu i brak kolacji.
Ale sniadanie jadam od zawsze poznie wiec nie gloduje :-)

Za chwilke ide na ta silownie...

W sobote ide do pracy na 7.00 do 12.00 a w niedziele od 6.00 do 12 jeszcze 5 godzin musza mi rozlozyc na jakis dzien lub dwa w tygodniu i chca na wieczory ale ja sie nie moge zgodzic i tak sie zgadazn na weekendy...ahh zreszta zobaczymy.

Ahh moj m przeziebiony, czy wasi faceci jak maja katar tez sie zachowuja jak umierajacy?? Moj spi heh..
Ja jak ostatnio sie tak zle czulam to nie byl taki wyrozumialy ahh... a ja ?? Widze ze spi to przykryje kocem, podam herbate jedzenie ahhh...
Jak to sie mowie matka i zona to : kucharka sprzataczka, kelnerka, budzik, kochanka, lekarz, itd mozna wymieniac heh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry