• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Kasoku - 12.02.2013- --------------kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Missiiss- 13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Smerfik- 04.02.13-05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Die no ja tak mialam w ciazy ze moglam spac godzinami :) no dobra jestes usprawiedliwiona :D

Kasoku pewnie ze bedziesz tylek wypinac jak innego wyjscia nie bedzie :)
jak @ sie ureguluje to juz pol sukcesu :)
kiedy bedzie badanie spermikow twojego M??

Moj m poszedl do dentysty :)

a ja mam dobry humorek :) dzis dostalam list ze w koncu dosatniemy odszkodowanie :) ( w zeszlym roku mielismy stluczke- nie z naszej winy) no wiec bedzie kaska na wakacje jak znalazl :D:D super hiper :)

kurde dziewczyny ciezko pozbyc sie przyzwyczajenia podjadania noo... ale sie trzymam :)
sniadanko jedna kromka chleba ( wlasnej roboty ) babciny na masalance - pszenno-zytni :) z plasterkiem wedliny, sera, swiezym ogorkiem i czerwona papryka :)
pozniej pol jablka
i obiadek (ryba, kalafior, marchew na parze+ kasza gryczana)
wypilam jeszcze kubek goracej bialej czekolady (50 kcal) haha, ale wolalam to niz zjesc ciastko ktore by mnie tak nie zaslodzilo :)

zaraz mykne z maluchami na basen- choc szczerze powiem nie chce mi sie jak diabli, mlodzi maja jeszce katar ale my jedziemy autkiem wiec spoko :)
podejrzewam ze wiecej sie nacwicze z dziecmi przy samy ubieraniu niz na silowni hahaha :):)

dzis moj 7 dc wiec jak dobrze pojdzie to polowa drogi do owulki :) jak widac cwiczenia i dieta nie pomagaja mi niemysleniu o dzidziunce (kurde ja z was wszystkich sie najdluzej staram chyba co ? wg tabelki)

no nic ide na ten basen puki jeszce nie zmienilam zdania, bo doopsko sie przyzwyczailo do siedzenia :P
moj m zawsze na moj tekst "nie chce mi sie" mowi : nie mow d.u.p.i.e. - bedzie chciala lezec :P:P i ma racje :)

ale powiem wam ze jestem jakos baardzo pozytywna, mam duzo energi a przynajmniej wiecej niz zwykle :) chodze usmiechnieta i tak ma byc :)

tak wiec walentynki spedzam z dziecmi :P

reklama
Hej dziewczyny :-)
Ja dzisiaj odebrałam wyniki morfologii,standardowe plus kilka dodatkowych i mocz,bo do gastrologa się wybieram więc teraz to już standard że trzeba mieć wyniki...no i mam leukocyty podwyższone o 4,6 ponad normę,jeszcze jedno mam ponad normę a hemoglobinę i kilka innych poniżej normy :-( mam anemię,czasami jem jak prosie a i tak mam anemię...:blink: może to przez to mam problemy :confused:

Akuku kaszę gryczana możesz jeść ale nie duzo i nie często,na śniadanie powinnas jeść weglowodany a pozniej do wieczora powinnas ich unikać,zamiast węglowodanów powinnas jeść białko,czyli jajka,kurczak,pierś z kurczaka itd.
Płatki możesz jeść ale bez dodatku cukru,czyli wszystkie z dodatkiem miodu itd powinnas unikać lepiej zastąpić je muesli .I musisz pamiętać aby pic duzo wody,kawę powinnas odstawic jeśli pijesz .

A ją obcielam malemu włoski bo już mial długie,mąż gotuje rosolek na jutro,byliśmy na dużych zakupach i ledwo co sie doczlapalismy...jestem padnieta

Jednak na basen nie poszlismy i chyba juz dzis nie pojde :/ zimno mi sie zrobilo ...

Edyta dziekuje za rady :-) napewno skorzystam, choc dzis juz mialam grzeszne mysli by siegnac po cos slodkiego... Nawet do "slodkiej" szafki zajrzalam...ale.szybko zamknelam i mowie nieeeee
Kawy nie pije tzn. tylko inke :-)
Jejku dziewczyny jak ja nie lubie byc na diecie :-( ale wiem ze nie moge sie znowu poddac wiec pewnie bede sie wam spowiadac bo glupio by mi bylo przed wami jakbym sie poddala i zawsze mi pomaga jak mnie ktos wspiera.
Jak nie pojde dzis na silke to bede robic brzuszki w domu :-)
W sobote ide do pracy i mam nadzieje ze to tez mnie pozytywnie zmotywuje :-)
Mam nadzieje wejsc w wir pracy, zajec itd :-) im mniej czasu tym lepiej :-)

Anabelka to trzymam kciuki by wszystko wyrownac ladnie:-)

Akuku ją też mialam grzeszne myśli jak byłam w sklepie,jak zobaczyłam lody to z przyzwyczajenia chciałam wrzucić je do koszyka,ale sie powstrzymalam.

Anabelka aby wszystko wróciło do normy ,ją mialam anemie po porodzie i buraki mi pomogły,dlatego jedź ich duzo a szybko sie jej pozbedziesz.

hej,
akuku jedz moze czesto, ale malo no i max do 19 godziny, kolo 5 marca pojdzie maz sie badac tzn nasienie, prawie trzy miechy wtedy minie i trzy miechy bedzie na tym mega drogim leku plus bokserki, zero kawy w miare zdrowe zarcie, ograniczyl stresy i komora zdala od jajeki sie sie zobaczy,
anabelka bedzie dobrze, tak jak edyta napisala, buraki, sok z burakow pic, jesc i pisc.

Edyta razem walczymy :-) ja bym wszystki slodycze z domu wyzucilam, bo jakbym w domu nie miala to byk nie jadla... Tzn. nie jem ale wiem ze mam i mysle i korci :-P

Kasoku no walsnie dzis zjadlam na sniadanie kanapke pozniej na drugie pol jablka bo drugie pol mi m zawinal haha pozniej zjadlam obiad (ryba, kalafior i marchew na parze i kasza gryczana) a na kolacje platki kellogsa o 17 i teraz jestem glodna ale wypije szklanke wody i wytrzymam do rana :-)
Nie takie rzeczy sie robilo dla ladnej figury :-P kiedys jakos mi latwiej to przychodzilo.... Pewnie tez dla tego ze nie mialam dzieci i nie musialam sprzatac gotowac i ogolnie miec duzo energi :-) tzn. mialam energie ale wiewdzialam ze sie moge polozyc spac i wstac o 12 hehe. Zreszta ja lubialam jak mnie ktos namawial zebym zjadla a ja taka silna bylam i mowilam nie...
No i wtedy to efekty byly szybkie bo schudnac 2 kg a 20 to jednak roznica.
Ja szczerze powiem ze nie widze roznicy jak waze teraz i 10 kg temu :/:/.skora jest jaka jest... Wiec wiem ze jak po ewentualnej ciazy schudne i skora bedzie taka jak teraz to operacja plastyczna :-)
Wiecie co ja sto razy wolalabym nic nie jesc niz jesc mikro porcje... Nie lubie sobie podrazniac zoladka i caly dzien myslec zo zjesc zeby chudnac ..ukladac jadlospic itd. wolalabym chyba nic do pyszczka nie wsadzic. I kiedys tak robilam ja nie musialam jesc...a slodycze??wogle nie jadlam... Nawet z paluszkow sol zdrapywalam. Jak juz bylam straasznie glodna to wypilam herbate z cytryna albo zjadlam jablko...ale szybko pozbylam sie uczucia glodu. Tylko doszlo do momentu ze trzebabylo mi wpychac zarcie i mialam bardzos korczony zoladek... Balam sie jesc. Pozniej zaczelam jesc normalnie i nie przytylam nic...dopiero tu w uk przytylam...
Jak mysle ze muszd schudnac prawie 20 kg to mnie trafia... Bo wlasnie mam wrazenie ze 10 kg temu wygladalam tak samo i boje sie ze nawet jak schudne to bede czuc sie tak samo...
Kasoku
No to juz calkiem niedlugo badania :-) ja 8 marca bede testowac albo 9 bo 8 powinna byc @ zreszta zobacze kiedy owu bedzie :-)

Akuku ją będę traciła na wadze ok 1,5-2kg na 10-14dni to nie duzo ale chodzi o to aby za szybko nie chudnac,bo jeśli za szybko traci sie kg to pozniej równie szybko sie przybiera na wadze...dlatego ją to robię powoli ;-)

reklama
Edytko a ile masz do zgubienia ??
Powiedz mi ile posilkow dziennie ?? I jak mozesz to napisz co jadasz:-)
Ja wiem ze nie zdrowo szybko chudnac i nawet nie chce ...ale z drugiej strony chce bo jade na slub i tak jak pisalam staranka u mnie spowodowaly wzrost wagi, tak bardzo chcialam byc w ciazy ... A dodatkowo zajadalam stres... Ehh no nic..

Kurde naczytalam sie o problemach z zajsciem w ciaze :/:/ torbiele, i inne ehh ?? Ciekawe co jest ze mna ? Ahh
Zdolowalam sie z deczka
Tfu tfu koniec myslenia :-) czas zaczac staranka na nowo ale nic na sile i w koncu musi sie udac no musi nooo
:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry