• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

kasokubiorąc pod uwagę twoje problemy, o których wcześniej pisałaś,to mogę się tylko domyślać jak się czujesz:no: Ale masz rację.Chyba nie warto się poddawać. Mnie się akurat @ nie zahamowała,ale jednak od kilku miesięcy zjawia się ZAWSZE kilka dni po spodziewanym terminie.Może faktycznie stres? No nie wiem.Teraz odpoczęłam psychicznie,więc powinno być ok. A jak będzie,to się okaże.Dziękuję wam za miłe słowa.::*

reklama
Karotka ja mysle ze Ci sie owu opoznia i polecam Ci mierzyc tempke tak dla wlasnej wiadomosci i jak np. przez dwa cykle nie zaobserwujesz owulacji to do gina :-)

Krowkabordo ja przez wieczne mysli.o ciazy i o tym ze pewnie w niej jestem, zaczelam dodatkow tyc... Nie wypilam alkoholu nie przeszlam na diete bo moze ciaza.
Teraz chce i musze schudnac i sie oczyscic dla swojego zdrowia.
Jak mam zajsc w ciaze to zajde bez zadnych castangusow wiesiokow itd. w koncu w dwie ciaze zaszlam. Kto wie moze to te kg mi przeszkadzaja ??
Mam wizje jak te biedne plemniczki zamiast w jajo to prze tluszcz sie przebijaja...
Aczkolwiek nie wiem czy dobrym by bylo gdybym teraz zaszla w ciaze, tylko tak jak mowie co ma by, to bedzie. W 22 djiu cyklu ide na badania ktore i tak pewnie beda zaklocone, ale nie wazne. Nie bede sobie wiecznie mowic ze poczekam jeszcze misiac.
Dzis bylam u kolezanki ma synka 5 miesiecy i 2 starszych w podobnym wieku do moich. pamietam jak siedzialam.z jia w ogrodzie ona jeszcze z brzuszkiem i mowilam ze czekam na @ i ze sie staramy i to juz dlugo i ze zajsc nie moge... Za kazdym razem jak ja widze to dalej mowie ze zajsc nie moge.
Mam dosyc juz pytan czy nam sie udalo itd.
Nie udalo sie i nie wiem kiedy i czy wogle sie uda. Nie bede sie zabezpieczac ale nie chce zabardzo o tym myslec...
Choc mimo wszystko mysle...ale wiecie co ?? Teraz jak sie nie uda to orzynajmniej bede miala na co zwalac :-P

akuku dzięki za info ;-) Ale właściwie jak ja to mam mierzyć? Ja wiem,że nieraz tu o tym było pisane,ale nie zwracałam uwagi,bo myślałam,że mnie to nie dotyczy.:zawstydzona/y: Podacie mi wskazówki jak mam to robić? PROOOOSZĘĘĘĘ

Karotka codziennie rano zanim wstaniesz z lozka np. 6 mierzysz tempke w ustach lub waginie(ja mierze w waginie, podobno mniejszy prog bledu). Tym samym termometrem. Mozesz zalozyc wykres na ovufriend.pl albo na enpr.pl i tam wpisywac poszczegolne tempki.

karotka przepraszam witam Cie równiez po dłuższej nie obecnosci;-) trzymam &&&& aby nowy rok nowy cykl był owocny:)

KASOKU moja ty babeczko ;-) nooo wreszcie jakis postep ze zminą nastawienia wiesz ze jestem z toba i trzymam &&&& za te plemniory wasze;-):-D:-D;-) noo i oby te nastawienie nie znikało boo jak nie to wiesz :-p:-p:-p

Kasoku mam problemy z zołądikiem ,bardzo często mam biegunki , ze wzgl n to ze nie mam woreczka zółciowego i ta żołc osiada w zóładku, dodatkowo pojawia sie czasem bol zołądka , mdłości :... ja do tego sie przyzwyczailam ,ale lekarz mi powiedzial ze to nie jest normlany stan i trzeba to jeszcze skonsultowac z moim gastrologiem , bo w czasie ciazy problemy gastryczne się zwiekszaja i wtedy dopiero moge naprawde sie zle czuc...no i musze zrobic posiew moczu bo raz w miesiacu mam zapalenie pecherza i niby caly czas mi dawal cos ginekolog ale nie wiedzial tak naprawde co leczy a ten kazal zrobic posiew i bedziemy wiedziec jaka bakterie mamy... bo ona mogla sie przyczynic do poronienia;/ a pecherz uaktywnia mi sie w czasie owulacji czy ktoras z was sie z tym spotkala???

Krowkobordo masz racje kazda z nas doczeka sie swojego dzidziusia :*:*

Mam nowe zajecie robie szydelkiem czapeczki dla malych dzieci :) hahaa

Dzień dobry ;-)Jak tam poranek,a właściwie już południe? :-p
Oznajmiam wszem i wobec,że koniec odwracania głowy od problemu i mówienia "e tam,jakoś to będzie,w końcu się uda",licząc na cud. Za namową Akuku założyłam profil na ovufriend.pl i właśnie rozgryzam powoli,o co tam w tym wszystkim chodzi.:-) Mojego P. wysłałam do apteki po termometr,ale znając go,to zapomni kupić.:-D:-D Idę poczytać o tych wykresach,bo nie wiem jak się do tego zabrać (wg normalnych obliczeń, @ miała być wczoraj,a z tego wykresu wychodzi,że jutro...:sorry:)
smerfik zazdroszczę zdolności manualnych,ja o szydełkowaniu mogę co najwyżej poczytać gazetki :) Ale pamiętam,że jak byłam mała,godzinami mogłam patrzeć jak moja ciocia czaruje różne rzeczy na drutach. Niby nic takiego,a jednak...fascynujące ;-)

Hej kochane pisze z pracy, :-)
Troche sie dzus naprawcowalam haha :-) wyslali mnie na dot com a to praca chodzaca wiec czuje moje nieszczesne biodra, ale bez ruchu nie schudne co nie ??
Jeszcze jutro ide do pracy i musze pomyslec o 3 dniu :/:/ tylko oni uparcie nie chca mnie rano tylko wieczorem noz kur... Ehh musze pomyslec... Tylko teraz sie zastanawiam bo to jest takie tymczasowe rozwiazanie ale jak zajde w ciaze to musza placic kontraktowe godziny prawda ??
Wiec teraz moze uda mi sie jakies nadgodziny zrobic chociaz raz w tygodniu jak dzieci beda w przedszkolu. Swoja droga mam cale dnie w tyg. Wolne wiec chyba zapisze sie do collegu :-) albo poszukam drugiej pracy. Rozejrze sie w poniedzialek.
Za 20 minut do domku uff :-)

reklama
Dzięki ;-) Ja tu już często czytałam jak dziewczyny używały tych testów owu.. ale ja nawet nie wiem kiedy je się robi ,jak i w ogóle :-p No cholera,staram się od dobrych kilku miesięcy,a dopiero teraz jakoś przyznałam się sama przed sobą,że jednak chyba jest problem i może warto właśnie prowadzić takie wykresy albo używać tych testów...no nie wiem. Wcześniej to była chyba jakaś blokada psychiczna na zasadzie "nie,skąd,ja nie mam żadnego problemu,to tylko stres". Ale wiem,że mam,a a w dodatku rozregulował mi się cykl. No jak nie urok,to...:no:
Ale wróciłam do Was,w końcu jestem "w domu" ;)
akuku fajny pomysł z tym collegem ;) Ja miałam w tamtym roku przebłysk,że koniecznie chcę zostać położną...ale mi przeszło,bo wiem,że nie dałabym sobie rady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry