• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Czesc kochane przyszlam zasiac fasolki u was:P

Ja poki co nie odczuwam jakichs wiekszych zmian- poza lekkimi mdlosciami WIECZORNYMI:P i na siku chodze czesciej niz ustawa przewiduje plus lekko piekące i swedzące cycki- a tak to luz za tydzien mam pierwsza wizyte- ale to juz chyba mowilam

A co do testow owulacyjnych ze sie tak wtrace- to sie ich moim skromnym zdaniem nie opyla kupowac ani w aptece- a juz tymberdziej w rossmanie- bo potrzeba ich calkiem sporo- ja zuzywalam w ciagu ok 7 dni sredio 15-10 testow- zeby dobrze kontrolowac. Zamowilam je na amazon.de ale sa tez na ebay-u paskowe i za grosze- do nich czesto dolaczaja klika testow ciazowych- u mnie sie sprawdzily :)

reklama
Akuku ją nie wyszłam z głodówki tzn bym niee wyszła ale zaszlam w ciążę i dzieki temu zaczelam jeść.

Kasoku ją tak mam ,że krwawie i mam śluz ciagnacy:tak:

Die to tylko sie cieszyć ze jak narazie nie masz uciążliwych dolegliwości :-p

Hejka my po chrzcinach. M został ojcem po raz drugi hehe. A tak w ogóle to ja jestem chcrzestną u jednego z braci a M u drugiego. Trochę padnięci jesteśmy a mały dopiero co zasnął.

Die- no to tylko się cieszyć! Ja to nie wiedziałam co to mdłości do..teraz hehe ;-)
Kasoku- ja przez pierwszy cykl brania hormonów miałam cały czas plamienie ze śluzem. u mnie pierwszy raz w życiu to się pojawiło i nie wiem czy to ma jakiś związek z Twoimi plamieniami śluzowo okresowymi ;-):-)
Anabelka- działaj, działaj!
Edyta, Akuku- ja to Was podziwiam za te diety, naprawdę.

Miłej i stosunkowo udanej nocki dziewczęta:-):-)

missiissku nie rozumiem, to co, nie masz jajnikow czy co?????

dziewczyny napiszcie mi prosze jak wy macie sluz na koncowce opkresu, bo ja mam ciagnacy z domieszka krwi, cholercia, krwawienie jest coraz bledsze i ten sluz, hmmm, nie pamietam zebym tak miala np przed urodzeniem,ale wtedy tez sie nie przygladalam, prosze pomozcie zlęknionej kasi, cmok.

ja mam tak samo,tylko mam go mało

wiecie co powiem Wam jedno na ten temat,organizm czasami bardzo się zmienia,a dostrzegamy to dopiero gdy wnikliwie się obserwujemy,u mnie całkiem inaczej zachowuje się szyjka macicy,mam problem z oceną wysoko-nisko ,dla mnie ciągle jest w tej samej pozycji...a kiedyś wiedziałam że się zaczyna obniżać,że jest nisko,potem że podnosi się,teraz dla mnie jest w jednej pozycji czy to okres czy owulacja czy po owulacji...
Sluz mam taki sam,w dni płodne wodnisty poza lepki,a po owulacji suchawo i śluz jest wyjątkowo gęsty.Okres mi się zmienił,bo bardziej cierpię,czasami to mnie aż krocze boli w pierwszych 2 dniach okresu,ostatnio mam łagodne miesiączki :-) po ciąży mam silniejsze migreny i tylko modlę się by mnie nie dopadła bo nici z starań bo będę musiała sięgnąć po tablety po których jest naćpana :-)

Jak skończysz krwawić a śluz nadal będzie to przyjżyj się jego kolorowi...może jakaś infekcja ?

Witajcie napisałam do was chyba z trzy strony ale coś nacisnęłam i się skasowało ale postaram się jeszce raz , myślę że może pomóc nie wiem jeszcze komu czy wam czy mnie ale może po prastu nam.
jak już pisdałam mam 12 letnią córkę Majkę. właśnie pojechał elektryk bo jak już wspomniałam ten nieszczęsny remont dlatego jeszcze jestem na chodzie. Moja córa jest jedyną jedynaczką w klasie i bardzo chce mieć rodzeństwo . rozmawialiśmy z mężem o tej sytuacji i niestety kiedyś c,orka zostanie sama bez nikogo bliskiego dlatego też postanowiliśmy to zmienić niestety trochę późno . ja mam brata ale potomstwa się raczej nie spodziewa a męża rodzeństwo rozsiane po polsce więc i kontaktnie ten. wzieło mnie chyba na depresyjne sprawy. dzisiaj dowiedziałam się się że przjaciółka mojej córki która też jest jedynaczką (jej mama jest moją przyjaciółką) będzie miała rodzeństwo . Majka jeszcze nie wie i dziewczyny po prostu nie wim jak mam zareagować.
wy jesteście chyba młodę stażem tak wywnioskowałam ale jak mogłybyscie napisać jaki jest was staż małżeński bo wydaje mi się że chyba tutaj nie pasuję bo ja już 14 lat

heyy kobitki moje :) juz po feriach teraz odpoczywanko i oczekiwanie na testowanie
chyba zostałam zapomniana no ale sie przypomnę :-p:-(
no to testa robiłam i wyszedł negatyw hmm chyba dlatego że za wcześniej robiłam temp zostaje na 36.9 podbrzusze mnie od wczoraj lekko pobolewa od czasu do czasu hmm i jeszcze jakieś dziwne wypukłe cos wyniuchałam palcami zaraz nad spojeniem łonowym koło prawego jajnika nie wiem czy też tak miałyście lub macie i tylko to z jednej strony jest hmm takie nie wyjaśnione cos co mnie nurtuje bo zobaczyłam to 3 dni temu i sie powiększa ,

zauważyłam tez mega pełniejsze piersi z widoczną prowadzącą cięką żyłą do sutka poza tym że cycki to mnie bolą rwą i wogóle od 5 dni bez stanika ani rusz!!!

daga
co ty ze stażem małżeńskim wyjeżdżasz ;) tutaj jest taka mieszanka że masakra ;-) chodzi ci że ciężko o dziecko jak w tym wieku jesteś?? ja np mam 24 lata i moje jajniki odmówiły posłuszeństwa mimo stymulacji :-( i kiedyś mówiłam że nie chce już kolejnego dziecka a później zaczęłam sie zastanawiać nad tym że mój mąż jest jedynakiem, i mam mu tylko została a jak mamy zabraknie to już prócz nas w sumie nikogo nie będzie miał i to mnie w pewnej cześci zachęciło do drugiego dziecka a druga sprawa widze jak mojemu dziecku jest potrzebne towarzystwo choć ma dopiero prawie 2,5 roku. więc zabierajcie się do roboty ;) córa twoja napewno chetnie by się piekowała i chciała chodzić na spacerki :)

kasoku
ja na koniec okresu tez tak mam sluz cągnący sie jak na owulacje i krew więc u mnie to norma.
a z tmi jajnikami moimi mówił że się pochowały. ehh jak już jajniki mi się chowają przed usg to chyba przed plemnikami też :zawstydzona/y:

limonko
kciuki zacisnięte poczekaj ze 3 dni już wtedy napewno coś powinno wyjsć :tak:

byliśmy wczoraj u brata mojego i dzidziusia bo jasiu mójbardzo chcial zobaczyć dzidziusia hehe ale jak go zobaczyl jaki maleńki bo ma 3 tygodnie to się bał podejsc do niego hehe :) a po powrocie do domu mówił z podekscytowaniem że u dzidziusia był u dzidziusia ;-)
chyba teraz jak mi nie skoczy tempka po wczorajszym śluzie to znaczy ze owulka to nie była i że dowale sobie za kilka dni clo. dzisiaj niby okresu powinnam dostać ale kompletnie nie ma z czego się złuszczyć wiec clo wezme za 4 dni bo mam ostatnie opakowanie i później zdam się na pomiar tempki i obserwacje dalej. dostałam też leki na stabilizacje cukru we krwi i diete musze wprowadzić i więcej ruchu z racji ze mam prace siedzącą. ale to od jutra bo wczoraj ciasto zrobiłam. dzisiaj do rodziców na kawe jedziemy to wezme sobie mój steper i coś poćwicze wieczorami jak młody będzie spał.

miłej niedzieli wam wszystkie kochane życze :tak:

Ostatnia edycja:
hmm dziwi mnie równiez to że mi sie @ przesuneła według wykersów o 2 dni do przodu bo według mojego normalnego cyklu powinnam dostac jutro aaaa niech nawet nie przychodzi i spada na 9 miechów :tak:

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - 14.02.2013- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Limonka27 21.01.2013 -
18.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13 - 27.02.13-
Cykl 4
Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Daga nie ma tu znaczenia ile sie ma lat chyba :-) ja mam.24 i 2 dzieci z rozniva rok i 7 miesiecy a od ok 15 miesiecy staramy sie o.3 i co?? i nico :-)

Limonko ja nie zapomnialam tylko.wczoraj mialam tak podly humor ze poszlam spac uwaga o 16 :O
Czekaj z testowaniem jeszcze ze 3 dni :-) mam nadzieje ze @ nie przylezie :-) ale postataj sie nastawic na ta gorsza wersje :/
Co do tego czego co wyczulas to nie pomoge bo ja nie potrafie badac szyjki :-P

Edyta a ile wtedy bylas na glodowce??jak dlugo sie staraliscie?

Missiiss kurde jak sie jajniki schowaly?? Mozr jakis slaby sprzet ma gin?
Nie wiem co Ci doradzic bo nigdy tak dlugiego cyklu nie mialam :/:/
Hmm ale jak masz sluz plodny to moze jednak pozna owulacja ?? Ahh :-(
Ale lepiej pozna owu niz czekanie na nastepna..

Kasoku ja normalnie mam @ 6-7dni a w tym miechu mialam tylko 2,5 z tym ze kazda noc czysta :/:/ wiec lipka...

Karola gdzie jestes ??

Die to fajnie ze objawy nie dokuczaja mocno:-)
Malo tu Ciebie kochana oj malo :-)

Tilli zapracowana :-)

A ja w folku znowu :/:/ ahh w pracy mnie wkur na maxa...
Bylam wczoraj pierwszy dzien w pracy i wszystko bylo by ok. ale w zwiazku z tym ze nie mam z kim zostawic dzieci popoludniami a oni w dni tyg. Tylko takie godz. mi oferuja. Wychodzilo by ze pracuje 10,5 godz. tyg. A pracowalam.16 i jestem pewna ze moga mi te 16 godz. rozlozyc na poranne godziny :/:/ ale nie chca.
Dzis mial byc moj drugi dzien pracy ale zadzwonilam i piwiedzialam ze kol. Nie moze zostac z moimi dziecmi ... Kurde moze w koncu zajarza ze ja musze liczyc sama na siebie.
Dziewczyny mi sie nie oplaca brac opiekunki bo i tak place za przedszkole... Ehh
No nic zobaczymy jeszcze.
Najgorsze to ze przez rok mi nie zmienia godzin i jak sie zgodze na wieczory to rok musze tak chodzic...
Ahh nie wazne :-(

Nawadze prawie 3 kg mniej...

Ogolnie w jakas depresje popadadam znowu... Chodzi oczywiscie i ciaze...
Moj m chory wiec.nawet sie nie przytulamy. Dzis 10.dc. Test owu negatywny wiec spoko...
Wczoraj z tego wszystkiego poszlam spac o 16 i obudzilam sie o 3.33 zasnelam obudzialm sie o 5 na mierzenie tempki i o 5.30 zadzwonilam.do pracy ze nie przyjde i juz nie zasnelam... Teraz za to mnie glowa boli i kreci mi sie w glowie... Ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry