• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tilli
zapomniałam napisać super te zdjęcia z imprezki :tak:
najważniejsze jak się prace lubi to wtedy i nie chce siez niej zrezygnować. ja swojej nienawidze. przez chwile ją nwet lubiłam ale to moment był. dziisiaj jeszcze przeczytałam program naprawczy dla salonu i jak mnie obsmarowali ze jestem niekompetentna bo nie realizuje planów no żesz kur.... sama mam ochote się zwolnic normalnie od razu ale żyje jeszcze nadzieją zę do końca marca pojawi coś na teście.

kurde ale mam doła :( czemu nie mam owulki :( :-(:-(:-(:-( w ogóle mi się życ dzisiaj nie chce :( mąż się drze na mnie bo popisuje się przed swoją mamusią i mam go dość.... w ogole zamknęła bym się gdzieś gdzie jest ciemno i nie wyszłabym dopóki by mi nie przeszło :(

reklama
Tili- piękne zdjęcia, maluchy sie ubawiły co?:-)
Akuku- weekend i jeden wieczór w tygodniu to chyba dobre wyjście:tak:
Mississis- a badałaś prolaktynę? Może za wysoka i dlatego nie ma owulacji.. Ja naprawdę współczuję CI, że źle się czujesz w swojej pracy i życzę z całego serca by do marca pojawiły się II na teście!:-)
Limonka- kiedy będziesz testowała?
Daga- tu o wiek ani staż małżeński nie chodzi. Każda z nas pragnie dziecka i tylko to w tym naszym wątku sie liczy:-)

Emalia gratuluje :-) :-) :-) zaraz nas tutaj :-)

Missiiss no ja prawie wcale nie jem... Wiem ze zle robie ale zalezy mi na szybkim zgibieniu wagi, a niestety nie lubie jesc mikroskopinych porcji wiec wole wcale nie jesc :/:/

Tilli ja place 250 funtow za Alexa... Teraz 2 razy w tyg. Bedzie chodzil Viki wiec bede placic ok. 300 funtow za ich dwoje.
Ale bede placic.za ich dwoje do czerwca jakos ? Kiedy koniec roku? Pozniej za Vikigo 250 funtow bo dam go na tyle godzin co Alex jest.

krowkabordo
nie badałam, liczyłam na to ze jak mu powiem jak mam w pracy to sam to zaproponuje. ale nie zaporoponował. nie wiem sama w ogóle kiedy można tą prlaktyne sobie zbadać?? w jakims konkretnym dniu cyklu czy to bez znaczenia ??

cos czuje ze ten cykl będzie mega długi, w pierwsza ciąże zaszłam a owulacje miałam w 62 dniu cyklu jak juz pewnie i endo urosło i pęcherzyk miał dwa miesiace żeby urosnąć. to masakra jest jak teraz tak będzie to nie zdąrze do końcaumowy :( jezuuu ale mam dooołłłłaaaaaa :-(

akuku

kurcze żebyś od tego nie jedzenia sie nie pochorowała... choc wiem ze tak pewnie jest łatwiej niz nie jeść w ogóle. a ja mam teraz taki okres ze jem i jem nie moge już bo aż mnie brzuch boli ale nadal jem. i to pewnie od tej mojej powracającej cukrzycy :-( nie umiem się powstrzymać.... nie potrafie

Tilli no piekna zdjecia z imprezki fajnie sie dzieci bawily :-)
A po Tobie tych 4 kg nie widac :-)
Ja.sie zastanawiam czy u mnie po 10 kg spadku bedzie cos widac. Ehh

Mississ wiesz lipka z tym weekendem czy nawet wieczorami... Bo wiesz Alex w przedszkolu do 14.30 a ja np. na 16 do pray i skoncze jak bedzie spal. A weekend moj m w domu a ja jedyny dzien kiedy moge sie wyspac bede musiala wstac o 5 i do pracy. Moge zapomniec o wyjciach na basen z dziecmi na nauke plywania bo sa tylko w weekendy od 10. W niedziele sa carboos sale czyli takie rynki na ktore uwielbiam jezdzic i dzieki nim moge zaoczedzic troche kasy :-) .
No nic zobaczymy jak to wyjdzie i mam nadzieje ze w dzien kobiet zobacze piekne 2 krececzki :-) :-)
Jejku dziewczyny jak o tym mysle ze znowu lipa bedzie to mnie szlag trafia :-( czemu tak dlugo sie stary... Co jest nie tak...
Ahh znowu smece a juz mialam taki pozytywny humor :-)
Wiecie co ja przy trzecim dziecku wroce do pracy na.jeden dzien... Dla rozrywki tylko :-P

Dobra mykam sie pobawic i na jakis spacer bo piekna pogoda :-)

krówkabordo kurcze nie wiem dzis testowałam ale negatyw wyszedł pewnie za wczesniej jeszcze planowo 20 21 luty o ile @ przekleta nie przyjdzie ale jestem pełna nadziei ;-)
hmm no i temp. nie jest na wysokościach wiec nie wiem czy cos z tego wyjdzie

Mississis- niby w każdym dniu cyklu można zrobić to badanie. Kurna jak Ty masz takiego stresa to na bank prolaktyna jest powyżej normy. Może zrób na własną rękę?

reklama
Missiiss jejciu:-(:-(:-(
a czemu to tak krzyczy na Ciebie????
biedactwo... ja 2 miesiace temu mialam owulacje w 32 dniu cyklu...

Krowko - taaak:tak: 2 godziny ale za to z calym impetem :-D
i goscie tez ubawieni i rodzice wdzieczni za wymeczenie dzieci:-p

a teraz od rana nie mam dzieci bo siedza i sie bawia prezentami:-D

no ja mysle ze od pazdziernika moze wrocimy ze staraniami;-)

a co do jedzenia to ja wlasnie nienawidze jesc duzych porcji
jem malutkie ale tak co 2 godziny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry