• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hello :) Ja nadal tkwię w oczekiwaniu na @...nawet profilaktycznie wczoraj test ciążowy zrobiłam,ale oczywiście 1 krecha...;/ Więc w ciąży na pewno nie jestem. I po @ poważnie się biorę za wykresy,mierzenie tempki i obserwacje wszelakiej maści.;-);-)
Buziaki dla was serdeczne i pozytywne fluidki.:tak:

reklama
jestescie okropne hehehehe:-D:-D nakrecac umiecie ooojjj umiecie:-p

Karotko - a jestes pewna ze juz sie wynik nie zmieni??

Akuku - heheh Viki bystrzak:-D

czyli co.. jak nie bylo skoku widocznego to znaczy ze owu nie bylo??
hmm ale temperatura poszla w gore:dry:

Tilli byla owu tylko nie jestem pewna kiedy :-)

Wrocilismy ze spacerku, muli mnie w brzuchu, mdlosci jakies :-( i rozwolnienie :-(
Ale piekna pogoda dzisiaj no wiosna juz wiosna :-) dzieci po 2 godzinach chcialy do domu.
Tatus zrobil nalesniki , dzieci sie zajadaja a ja glodu nie czuje wiec nie jem :-P

A i mam sluz narazie jeszcze kremowy ale duzo i juz taki wodnosty wiec owu sie zbliza :-) no i jest go duzo bo w zeszlym miesiacu prawie wcale :-)
Wiec jednak dalej biore wiesiolek i castangus:-)

Karotka jak ja to mowie nadzieja umiera ostatnia wiec puki @ nie przyjdzie to jest nadzieja. Ale trzymam kciuki by sie szybko sytuacja rozwiazala i jesli ma to byc @ to szybciyko a jak nie to niech sie nie pojawia przez najblizsze 9 miesiecy :-)

tili jestem pewna,niestety,bo razem z moim P. ostatnio prawie zaniechaliśmy przytulanek,więc szanse są nikłe...:-( Ale,jak wspomniałam,po @ działamy już ostro (nadal nie umiem obsługiwać tego cholernego wykresu...:dry:) natchnieni przychodzącą powoli wiosną...no,dopiero marzec przed nami,ale ten mnie nastrajał zawsze pozytywnie.;-)
JA CHCĘ BYĆ W CIĄŻYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emalia poszła poszła :D:D:D GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:d:d:-D:-D:-D

OO KURCZAKI zmierzyłam własnie temp. i 37.6 :szok::szok: hmm ale teraz nie wiem czy przez to że mam katar i kaszel?? no ale nie czyje sie żeby mnie rozkładało

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry