• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku no mam rozwolnienie i wymiotuje :-( :-(
Tylko nie wiem.czym bo prawie nic nie jem i sama woda... :-(
Chyba wirus.. I mnie wkurw lapie bo mam sluz plodny i zamiast przytulac sie do m to przytulam sie do miski siedzac na kiblu :/:/ oby do jutra minelo...

reklama
oj akuku wspolczuje, :( pewnie jakis wirus, nienawidze wymiotowac, masakra, trzymam kciuki zeby szybko przeszlo. mi sie tak nie chce przytulac a wypadaloby dzisiaj.

Kasoku ja moge siedziec caly dzien na kiblu i miec rozwolnieniee. Kaszel katar bolace stawy gardlo no wszytko tylko.nie wymioty :/:/
Ja juz bym sie poprzytulala bo ostatnie przytulania byly w 3 dc bo tak krotko @ mialam i potem noc bo najpierw ja chora potem m i tetaz znowu ja...

Akuku moze to jelitowka,teraz taki okres trzymaj sie...ją ostatnio też mialam biegunkę ale u mnie obyło sie bez wymiotow .

Akuku moja waga w tamtym okresie wynosiła 47-49 kg,pamiętam ze chciałam ważyć chociaz 50 kg ale to było nie do osiągnięcia dla mnie :zawstydzona/y:

Dziewczyny temperatura skoczyla do 37.01 kurr mam nadzueje ze to przez te rozeolnienie :-( trraz sie dobrze.czuje ale w nocy.jezzcze.mulilo... Jezu jak to owu to moge sie pozegnac z tym cyklem, ale.chyba za duzy.wzrost.na owu co ?? I testy owu byly.negatywne wczoraj... Ahh ale.luz plodny juz wczoraj wieczorem.rosciagliwy mialam...

Ahh kazalam mojemu mnie bzyknac z rana jeszcze...a noz widelec cos zdazy tam dojsc.ale jak skok to juz po owu... Ahh zla jestem :-( ale strasznie krotki cyk bedzie jesli to byla owu :-( dzis dopiero 11 dc czyli 23-24dniowy cykl...

Akuku mi sie wydaje ze u ciebie to jeszcze nie owu,moze mialas skok przez wirusa ?
Tak chciałam przytyc ,bo ją ogólnie jestem szczupłej budowy,i nie mogłam ubrań dla siebie znaleźć,przez skórę było widać kosci i okropnie to wyglądało,kazdy mówił ze wyglądam jak wieszak,bo wszystkie ubrania na mnie wisiały :zawstydzona/y:

Edyta to czemu jadlas jak wrobelek??
Mam nadzieje ze to przez wirusa ... ale temperatury nie mam wrecz zimne czolo...ehh a tam taki skok.
No nic zrobie dzis test owu I mam nadzieje ze tempka spadnie jutro.
A teraz ile wazysz ze chcesz schudnac??
Ja przy 58 wygladam jak kosciotrup wiec chcialabym wazyc 65...

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry :) laski!

Akuk a co to za rewolucja Ci sie przypaletala??? a na wykresie taki skok tempki- ale jak dla mnie to zabuzona jest- przy takich rewolucja inaczej byc nie moze- tak czy siak- owu juz za zakretem!!!

Ja dalej bezobjawowo- czyli nic szczegolnego sie nie dzieje - wczoraj tylko mnie sennos okrutna łapala o 17- ale ostatecznie nie usnelam:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry