• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Limonko po cichutku gratuluje,czekamy na zdjecie tesciora.

Akuku tak jak wcześniej pisałam ,chciałam pozbyć sie niechcianych kg,dlatego starałam sie malo jesc a potem tak mialam zacisniety żołądek ze jedzenie nie było prosta sprawa.

Die chcialabym sie dołączyć do was ale to nie takie łatwe :zawstydzona/y:

reklama
Edytko a powiedz mi ile wtedy schidlas I w jakim czasie ??
ja kiedys jako nastolatka sie wiecznie.odchudzalam... slodyczy nie jadlam wcale, zadnego pieczywa itd... Ogolnie tez bylo mi ciezko.jesc, dopiero jak zaczelam sie starac to zaczelam jesc...

Akuku schudlam ok 30 kg a wiem to bo pod koniec ciazy wazylam ponad 80 kg a to przez cukrzycę ciazowa...dokladnie nie pamietam w jakim czasie zrzucilam tyle kg :sorry2:

Edytko to duzo schudlas:O :-) ja przytylam jak przestalam karmic momentalnie wiec jakies zawirowania hotmonalne...

Zjadlam pol bulki I jestem pelna...mam nadzieje ze rewolucji po tym nie bedzie.

Ucho mnie boli no chyba wszystkie choroby mnie dopadaja pokolei...

Die oj ciezko sie przyczepic do Ciebie oj ciezko..

Akuku po bulce nie powinnas mieć rewolucji,ja dzieciom spaghetti zrobilam na obiad,a dla siebie pierś z kurczaka z ryżem .

Pocwiczylam i teraz nic mi sie nie chce :-p

Akuku a może owulacja była ? co to za skok ?

co do wagi,czasami dobrze wybrać się do dietetyka,mój mi tak diete skomponował że jem to co lubię i tyję,tzn chce przytyć ale zdrowo,bo nie wystarczy jeść ile wlezie-u mnie powodowało to problemy jelitowe :-D a tak przytyłam narazie 1,5kg mało jak na 2 miesiące ale chociaż zdrowo,cykle mi się poprawiły,samopoczucie również więc lepsze to niż przytyć nagle jak prosiaczek :-)

Edytko to duzo schudlas:O :-) ja przytylam jak przestalam karmic momentalnie wiec jakies zawirowania hotmonalne...

Zjadlam pol bulki I jestem pelna...mam nadzieje ze rewolucji po tym nie bedzie.

Ucho mnie boli no chyba wszystkie choroby mnie dopadaja pokolei...

Die oj ciezko sie przyczepic do Ciebie oj ciezko..

co Ty gadasz,najwyżej klejem na siłę się poprzyczepiamy :-D

Anablko no wczoraj wieczorem pokazal sie sluz plodny dzis od groma I zabarwiony na brazowo/czerwoni wiec.moze I to owu byla... Ale mam nadzieje ze nie :-( bo tylko dzisiaj bzyk byl bo w.szoku bylam.ze tak tempka.skoczla.
Wiec trzymajcie kciuki by.jutro ladnie spadla a ponziej juz moze rosnac jak chce :-)

Jutro ide do prawnika w sprawie pracy... Dzis bylam w citizen advice I napisalismy odwolanie, powiedziala ze jak dalej sie nie zgodza to juz moga mnie zwolnic I wtedy tylko.sad pracy... No nic zobaczymy jak to bedzie.
Anabelko u mnie od 15 miesiecy nawet jeden plemnik sie nie uczepil nawet ten z dnia przed I w dniu owu.

A ja nigdy nie mialam sluzu zabarwionego a dzis mam pierwszy raz :-(

u mnie popołudniu pojawił się cielisty śluz więc u mnie to oznacza że na dniach powinien pojawić się śluz płodny bo jeszcze go nie mam więc oznaka owulacji nie może to być.Zresztą przykrwawiłam w jednej ciąży przed pojawieniem się śluzu płodnego i w drugiej brunatny śluz i nie zawsze oznacza to niedomoge hormonów (info dla innych)
A ty szyjki nie badasz ? bo byś wiedziała czy owu jest,była...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny

I ja do was docieram dzisiaj...

Temat chudniecia to u mnie jakas katastrofa ja w ciazy od 8-9 miesiaca w ciazy przytyłaM 15 kg czyli w 2 miesiace:baffled: i porozrywało mni cialo nagle spuchłam i nabrałam wody do porodu wazylam duuuzo potem waga spadla ok 15 kg i tak stoi i ani drgnie:-( zostalo mi do schudniecia jakies 20 kg ale co bym nie robiła to nie spada:dry:
Dzisiaj na obiad zjadlam salate lodowa z ogorkiem pomidorem i kurczakiem w przyprawie z gyrosa:-) ale smaczne moglabym to jesc codziennie:tak:

Co do moich przeczyc wydaje mni sie ze sie udalo ale nie chce zapeszac :-) ale jeszcze te 6 dni ja zwariuje ale glowa mnie boli od tygodnia brzuch na miesiaczke juz 2 tygodnie i dzisiaj jak kaszlnelam to chcialo mi w pachwinach popekac:tak: Ale jak dostane okres to sie chyba rozpedze i zabije o sciane :-(:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry