• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelka ja pierwszy raz mam taki sluz zabarwiony.. W kazdym razie sluzu duzo I bialko jaja jak nic... Wiec jak jutro tempka wysoka to owu byla.
Zadnych boli owu nie mam a test owu negatywny :/:/ wiec tylko sluzem I tempka moge sie sugerowac... No zobaczymy. Mam nadzieje ze jutro spadnie a pojutrze albo za dwa dni wzrosnie :-)
A szyjki nie badam bo nie potrafie nic wyczuc ja mam ktotkie palce chyba hehe

Zjadlam przed chwila.polowe dzieciecej porcji rosoklu tzn. Prawie sama marchew troche mieska na parze I kilka makaronow...
Sie objadlam hehe

Kamilka ja tez mam duzo kilosow.do zrzucenia I tez ciezko mi idzie, teraz prawie nie jem to spadaja...
Oby Twoje przeczucie sie sprawdzilo :-) .moje zawodzi niestety wiec juz sie nie slucham :-) ohh ja tez bym sie o sciane rozbila jak ta @ przychodzi ehh

Ahh zla jestem jak ta owu wczoraj byla to plemniory nie maja szans dotrzec.:-( :-( ehh

reklama
Anabelko mi też mąż ustala dietę ,bo ją do tej pory sue tym nie interesowalam....a Tobie gratuluje dodatkowych kg

Kamilka a diety też stosowalas ?
Nie możesz myśleć ze sie nie udalo,trzeba myśleć pozytywnie :-)

Na tescie owu pokazal sie cien cienia czyli hormon wzrasta... Hmm zobaczymy jak to bedzie ale trzymajcir kciuki by owu sie dopiero pojawila bo sie zaplacze za stracony cykl noo

dziewczyny, dziś wróciłam ze szpitala, we wtorek mieliśmy wypadek samochodowy, uderzył w nas jeleń. W skrócie, auto skasowane i ja wylądowałam w szpitalu z połamanym nosem. Porobili i mnóstwo badań, pod kątem neurologicznym, okulistycznym itd. Całe szczeście, skończyło się tylko na połamanym nosie bo wg Policji i leśników mieliśmy ogromnie szczęście, że żyjemy. Jeleń był ogromny, ważył ok 250 kg i miał duże rogi. Dzięki Bogu skoczył i poleciał nam na szybę i dach bo gdyby tylko wybiegł to wbił by nam się rogami do środka i by nas zabił na miejscu... Całe życie przeleciało mi przed oczami...

nie życzę tego nikomu.

w czwartek miałam operację, jakoś próbowali mi poskładać ten nos. Mam nadzieję, że im się udało. Dziś wróciłam do domu. Nie nadrobię Was teraz ale może z czasem mi się uda.

pozdrawiam

edyta teraz już w miarę, tzn mam uraz do jeleni ale to chyba zrozumiałe ;-)

od wczoraj nie biorę już leków przeciwbólowych, bo tak to non stop na Ketonalu jechałam.

twarz już nie jest spuchnięta, bo w czwarek miałam tak spuchniete oczy, że na lewe nic nie widziałam na na prawę tylko minimalnie, przerobiłam chyba wszystkie kolory pod oczami i na twarzy, od jasno fioletowego, do śliwkowego, bordowego teraz jestem na etapie żółto- zielonego.

Karola:szok::szok::szok: szok cale szczescie ze nic wam nie jest:tak: Teraz odpoczywaj:tak:

edytka ja stosowalam Diete dukana przez 4 miesiace spadlam 8 kg lekarz stwierdzil ze za duzo w tak krotkim czasie ale z drugiej strony ona ma za zadanie odparowanie wody wiec moze ja jej mam za duzo i stad taki gwaltowny spadek :baffled: bede chciala do niej wrocic ale po 2 ciazy :sorry2:

akuku ja sie trzymam teraz nogami i rekami tego ze raczej sie udalo tylko ten zawod pozniej ciezki jest... ale najwazniejsze ze w tym miesiacu wogole nie wsiadalam z mezem do auta poprostu tak sie stresuje jak on jedzie ze mi sie zawiazuja wszystkie narzady:dry::no: wolalam tego uniknac zeby nie stracic ze stresu owulacji:cool2:

reklama
Karola matko tak mi przykro! kto by pomyslal ze taki bambi moglby zabic! az mnie ciarki przeszly! niewiem komu- ale KOMUS dzięki ze skonczylo sie tylko na polamania i otluczeniach! kuruj sie kochana! zdrowiej..a auto rzecz nabyta- olac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry