• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hello

Tilli zapracowana i juz jakby nie bylo nie na tym samym etapie co wy:-(

wczoraj sie dowiedzialam ze kumpela w 3 miesiacy ciazy z 4 dzieckiem;-) szok dla mnie
dżaga z niej na maxa, sliczna kobieta!
ma 15 i 12 latke z ex mezem, 6 latke z innym partnerem i teraz w ciazy z innym..
mam nadzieje ze juz jej sie ulozy bo fajna kobieta jak nie wiem a tak ciezko jej sie uklada..

w pracy super, tesciowa jest od tygodnia, we wtorek wraca bo w pon juz dzieciaki do szkly
miedzy nami ok ale juz sie pochorowala i 'umiera' wiec powiedzielismy sobie nigdy wiecej
niech sie dziadkowie skladaja z niami na kazde ferie aby dzieciaki byly w swietlicy i taniej wyjdzie niz bilety samolotowe itd

Limonko trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki!

Akuku - ty juz 10 dc???:szok::-D ale leci:tak:

a u mnie szok :-D jestem 11 dpo i cykl bedzie mial 30 pare dni:tak::-D jupi!
i nerwobol nie wrocil
ani jednego ataku w tym cyklu
a juz od tygodnia nie biore antydepresantow

akuku
no tak poprostu jajników mi nie chciało znaleźć, porażka normalnie. nie wiem czy naprawde je znalazł czy tylko jedenego a z drugim na odczep się powiedziałbo naprawde długo to trwało i mu się szukać już nie chciało. w ogóle nigdy bym nie przypuszczała że jajniki się mogą zawijąć za inne narządy. on mi powiedział ze jeżeli na którymś jest jakiś dominujący pecherzyk to on zawsze się ukazuje bez problemu a tak to czesto się majdają... dziwne...:confused: mówiłam że ten gin jest dziwny, sympatyczny ale dziwny...
akuku a tobie w ogóle opłaci się pracować?? nie lepiej ci siedziec w domu z dziećmi ?? na przedszkole nie płacisz ani sama do pracy tez nie chodzisz... a moze swój wlasny biznes?? ja dużo o tym myślałam i chce po kolejnym dziecku otworzyć swoją działalność na 100% i gratuluje zrzuconych 3 kilosów :) a na jakiej diecie jesteś??

tili
zapracowana jesteś mega. ja tak samo ale czas o myśłeniu o dzidzi mam tylko w domu albo jak mnie w pracy wnerwią to myśle o tym żeby im dowalić.... a ak z testowaniem ?? zamierzasz testować?? czy raczej się nie staraliście w tym cyklu ?

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 08.01.13 - 08.02.13 - 4 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Limonka27 21.01.2013 -
18.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13 - 27.02.13-
Cykl 4
Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Missiiss wow, jajniki sie schowaly? ale numer:dry: a to niedobre
ale w sumie jeszcze nie slyszalam o czyms takim

Akuku - wlasnie 3 kg wow!!! ja bym chciala moje 4kg zrzucic co nabralam przez te tablety cholerne:wściekła/y:
ale jak sie ociepli

Mississ - nie staralismy sie
raz tylko bez zabezpieczenia sie kochalismy ale to chyba z 4 albo 5 dni przed owu bylo wiec u mnie w tym cyklu 100% pewnosci ze @ bedzie:tak:

a to my na wczorajszej imprezie urodzinkowej moich dzieciakow :D
SAM_2361.jpg
SAM_2387.jpg SAM_2390.jpg

Ostatnia edycja:
Tilli no jiz 10 dc mam nadzieje ze owu bedzie ok. 14 dc :-) a nie 19 jak ostatni.

Missiiss ogolnie nie oplaca mi sie pracowac, ale ja chce zeby Alex chodzil dluzej niz te 2,5 godz. do przedszkola.bo sie.angielskiego uczy. Po za tym jak zajde w ciaze to pozniej macierzynskie...
No nie wiem jak jzu by chcieli mnie zwolnic to.wroce na wieczory jak mus to mus... A puki co modle sie ze zajde do tego czasu w ciaze.
Albo jak jutro do mnie zadzwoni to zgodze sie wrociv.na neden wieczor plus weekendy rano i mam och gdzies... A jak zajde w ciaze to pojde na zwolnienie.
Mam nadzieje ze dlugo sie mna nie naciesza... Ogolnie sama praca ok, ale ludzie mnie denerwuja.
Ale jak to sie mowi.cyc do przodu doopke zepne i heja :-)

A dieta ? Mnij zrec-czyt. nie zrec...

akuku
no to dieta standardowa hehe :) ja na dukanie 8 kilo zeszłamw 1,5 miecha ale też dużo ćwiczyłam i straszną radoche mi to sprawiało. moja praca jest wnerwiająca siedze za biurkiemw salonie i musze pozyskiwać i utrzymywać klientów, przyjmować ich reklamacje i zażalenia, wysłuchiwać ich pretensji i darcia się na mnie bo im nie moge pomóc jak sobie nawalili. jak myśle o mojej pracy to ogólnie wkurw mnie bierze całkowity więc prolaktyne to ja mam chyba powyżej mont everestu czy jak to tam się pisze. i tez bym chciała zajść do tego końca umowy i mój gin wiem ze mi da l4 w razie co bo rozmawiałam z nim o tym że mi się umowa kończy. kurde naprawde mam dość swojej roboty bo praca z ludzmi z klientami jest masakrycznie mecząca.... masz racje jak dzieci się uczą w szkole angielskiego to fajnie by było jakby chodziły. ja płace za żłobek około 100-150 zł miesiecznie zależy jak jasiek chodzi czy chory nie jest. i w sumie lubi chodzi do dzieci bo się pobawi nauczy nowych słów. i jak bym była na l4 on w żłobku to tez bym miała czas na dom i w ogóle dla siebie. sama musze się wziąć za siebie. od jutra dieta chyba przejde na dukana ponownie może nei na maxa ale częściowo i też zrzuce i moze wtedy się uda. ureguluje poziom cukru we krwi i wezme znów clo i moze się uda jeszcze do końca marca zajsć....

emalia
ja nic nie widze bo mam kijowy internet i jakość wszystkich zdjęć masakryczna ale jak wkleiłaś to wydaje mi sie ze coś tam jest jednak :) więc gratuluje :tak::-)

tilli
no moje jajniki albo mój gin mi płata figle co kompletnie mi się nie podoba :wściekła/y:

ehh to ja juz nic nie wspomne
od stycznia place za przedszkole i szkole 820 funtow miesiecznie z wlasnej kieszeni
i tez mnie szlak trafia
ale ja uwazam ze jest to taka sama inwestycja jak pozniejszy college
nie dam tyle mojemu dziecku w ciagu dnia co przedszkole albo szkola i tyle
a z pracy nie zrezygnuje
ale moze dlatego ze ja odmiennie swoja prace lubie choc tez jest uzeranie sie z ludzmi i nigdy nie wiadomo co sie zdarzy :dry:

Emilko - czyby tez cien ktory tam sie mieni w oczach to to? ???????
GRATULUJE KOCHANA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry