ja będę używała testów owulacyjnych w tym miesiącu zacznie 10 dnia cyklu a dzisiaj mam 1dc jeżeli na teście pojawi sie druga blada kreska to można zacząć się starać, taki test najlepiej wykonywać wieczorem oczywiście codziennie aż do pojawienia się dwuch mocnych kresek jeżeli się pojawią to znaczy że za 20-36 godzin nastąpi owulacja i w tym dniu co sie pojawią dwie mocne krechy bądź w następnym jest największa szansa. nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam ale do testów jest instrukcja i jest opisane co i jak. ja słyszałam że dobre są te z rosmana.
Ale nawet jak nie te,to po prostu kupię w aptece...albo nie,właściwie zamówię z ebaya,jak znajdę ,to wam wkleję linka,czy znacie,polecacie czy może nie.Z ebaya mam w domu paczkę z 20 testami ciążowymi...no,teraz zostało już 18,ale zapas jakiś mam :-)
dziwna ta wizyta była, o 8:30 rano. dostałam leki na obniżenie poziomu cukru bo mi wysoki cukier wyszedł tak jak myślałam. a w ogóleto dzisiaj mam mega rozciągliwy śluz od 15 i mi mokro i tak sie zastanawiam czy ja czasem owulacji nie mam masakra jakaś zgłupiałam totalnie i zaczynam się zastanawiać czy aby napewno on widział moje dwa jajniki....