• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfiku dziekuje, tak motywujecie ze najchetniej bym teraz zatestowala....aaaaaaaaa
Jak ja do jutra wytrzymam ????????????????????????

smerfiku a czemu sie teraz nie mozesz starac?

reklama
kurde te minki mi tak wariuja ze juz na razie ich nie bede uzywac (jestem w pracy),

Smerfiku - nie mow tak hip hop siu z tym pociagiem bo ja i moje cykle to jedna wielka niewiadoma
i jak sie teraz nie uda to potem 3 miesiace odpuszczam bo tak jak mowilam nie chce miec 3 dziecka urodzonego w lutym :P

Akuku - a idz testuj hehehehe

Akuku bo musze wyleczyc moj zakichany zoladek ...wsciekla jestem bo znajac przyczyny poronien chcialabym sie juz podleczyc i zaczac staranka a z drugiej strony wiem ze jak juz wszystko bedzie elagancko to nic zlego sie nie stanie a zaciazyc zaciaze na pewno a wtedy to juz donosze ciaze i urodze mojego wyczekiwanego najukochanszego dzidziusia.... ale spokojnie 3 miesiace to nie tak dlugo... a po za tym jeszcze w tym roku na wakacje pojade;D a tak bym pewnie juz nie jechala bo z dzidzia w brzuszku bym sie bala....

przejsc na pewno przejdzie:)

kurcze, jakis dzisiaj zrabany dzien w pracy mam...
troszke mnie dobija ze zostawili mnie tak sama sobie troszke z tym wszystkim i sprzeczne info mnie dochodzi
jedna osoba chce to - to robie, za chwile druga mowi ze to zle i mam zrobic inaczej i w jakakolwiek strone nie ide to uderzam glowa w sciane:baffled:

reklama
Akuku, cudnie by było, gdybyś wykrakała:)) ale jeszcze nigdy mi sie nie zdarzył taki krótki cykl. Dzisiaj tempke 36,09 więc bardzo niska. Może to rzeczywiście jakieś zaburzenia po tym poronieniu, ale w zeszłym cyklu wszystko wyglądało ok. A czym sie objawia PCO? Muszę poczytać. Nigdy mi nic takiego nie zdjagnozowali. Trochę sie zaczęłam martwić. Juz kiedyś - jakiś rok temu miałam sprawdzane, czy mam owulacja, wszystko było ok.

Jeszcze jeden mam pomysł. Zaczęłam brać witamińy i wiesiolka. Czy to mogłoby aż tak zmienić mój cykl? Szczerze wątpię. Chociaż sluzu mam sporo wiecej.

a tak człowiek był wyluzowany, jak nie zaczął wszystkiego sprawdzać.:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry