• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tilli kurde no boje sie juz prawie wstalam po test ale sie boje... Po co mam sobie wieczor psuc ?? Hehe
Jutro z rana zrobie :-) jak wyjdzie negatyw to kurde nie wiem chyba wsiade w auto I pojade gdzies szybko I daleko....aaaaaa

Tilli a czemu az trzy miesiace ?? Przeciez jeszcze jest grudzien, styczen :-) a potem marzec kwiecien itd.

Smerfiku no pewnie ze lepiej zabek uratowac :-)

Agawa kto wie moze po tym poronieniu. Tempka wszystko wyjasni :-)

reklama
akuku TY PASKUDO!!!!! gdzie Twoja silna wola???? miałyśmy jutro testować!!! :-) :-D

kurcze, szkoda, że I krecha jest ale wydaje mi się, że może jest jeszcze za wcześnie, powtórz test, najlepiej za 4 dni, razem ze mną tego 8.03.

Dziewczyny poczytalam sobie o tym PCO i tam jest jak byk napisane, ze zbyt dużo hormony lh może być przy tym schorzenia i może dlatego mam te testy pozytywne. Postanowiłam, ze będę je robić codziennie i na dodatek w czwartek Umówilam sie do mojego gina, żeby ocenił, czy sie zbliża owulacja. Bo to będzie 12 dzień, powinno wyglądać, ze w ciagu kilka dni będzie owulka. Zrobię sobie monitoring od razu. No im szybciej tym lepiej sie dowiedzieć o takich przeszkodach.

Akuku - kurde ty sie nie nastawiaj!! Zerknij pod dobre swiatlo teraz albo pozniej bo moze byc blada batdzo... Zreszta powinnas jutro z ranaa i tez dluxej odczekaj...

Na moim pierwszym tescie wyszlo po dluzszej chwili i dopiero jak z kosza go wyjelam;) hehe

Kurde jakby tu byla beta to bym poszla I tyle nooooo
A tak to nic nie wiem... A na dniach @ przyjdzie I tyle :/:/
Kamilka no ja juz nie chce myslec a moze jednak..ale kurde za wczesnie zrobilam.
Czytalam dzis ze wiele kobiet mialo wieczorem negatyw rano pozytyw...
Ale jak jutro bedzie negatyw to jiz raczej nici ...

no jasne, zwal wszystko na mnie:-D:-p
ah jak bym cie miala pod reka to bym ci w dooopsko dala!!!!!:wściekła/y:;-)
ja powiedzialam, zebys zrobila zebys siknela
ale ty sie nie nastawiaj!!!
to jest 9dpo i to wieczorem!!!!!!!!!
5% kobiet ma pozytywny tego dnia

eh Akuku Akuku:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry