• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
no właśnie miałam pisać, że Die pisała na wątku październikowym i wszytko u niej ok.

ps. mój mąż kazał Was pozdrowić bo mi tu podgląda co piszę!!!! acha i powiedział, że solidaryzuje się z nami i jutro zakłada swój wykres i będzie razem z nami mierzył tempkę by nam było raźniej!!!!

what a freak :-D :szok:

hej

akuku
ty co drugi dzien testować?? :-D nie ma szans ja obstawiam że na 100% jutro i pojutrze zatestujesz a jak będzie pozytyw to nasikasz na kilka żeby uwierzyć :-);-)

die
właśnie jak tam u Ciebie pokaż się kochana ...

karola
ja to myśle że za 3 dni testuj akurat 11dc coś powinno już wyjść :) mi wyszło w 10 dc ale taka bladzizna i to dopiero po godzinie, pamietam jak rozbieralam test plytkowy na części pierwsze plastik ściągałam i sie dopatrywałam a na następny dzien yła ciut mocniejsza i później bardziej mocniejsza :) więc myśle że 11 dc to już tak chyba dobrze. trzymam kciuki && a i szłyśmy tak razem bez owulki a ty o wystrzeliłaś a u mnie nadal (chyba) sti bo już nawet ostatnio nie mierzyłam tempki. jutro może zmierze...

boże mój mąż na ebayu siedzi i ogląda co ile kosztuje z elektroniki. on to świrnięty jest.... teściowa wie i w lekkim szoku jest ...

ktoś ogląda avatar ?? normalnie te efekty tego lasu to magia , oglądałam go w 3d i w sumie sam film jakoś mnie nie porwał jeżeli chodzi o fabułe ale efekty były wyrąbane :) poszłabym sobie na jakiś taki film w 3d jeszcze albow 5d :tak:

kasoku
czy mis ię wydaje czy dzisiaj nie zaglądałaś??

Karola to powiedz mu ze w odbycie musi mierzyc hahaha bo najbardziej wiarygodnia tempka, a I codziennie o tej samej godzinie :-) niech jeszcze sluz bada hahah

akuku hahaha, to niech sobie nowy termometr kupi bo ja w takim razie mu swojego NIE ODDAM!!!

gorzej jak by miał ładniejsze skoki tempki niż my, hehe

missii wiesz, u mnie to nic pewnego z tą owulką, niby skok był, testy wyszły ale u Gina nie byłam więc owulki potwierdzonej nie mam.

Missiiss no ba bede testowac codziennie :-) chociaz se sikne hahaha
mam tylko nadzieje ze cien jakis zobacze haha...
Cos mnie cycki swedza :-P mam nadzieje ze to jakis fajny znak :-P
Kurdd ja to jednak naiwna jestem, bede wiezyc I pewnie jak @przyjdzie to dalej bede wierzyc I se wmawiac hahahaha

Karola nooo jeszcze by mu owulacja wyszla hahaha
Pewnie swojego nie dawaj niech sobie kupi taki z dwoma kreskami po , aaa I paski owulacyjne hahahaha :-P

Hejooooooooooo kochane- przepraszam ze ostanio malo zagladam- ale bylam speita i zestresowana i nie chcialam wam smecic zabardzo:)

Oficjalnie Groszek ma 7 mm piękne serdulko, ciaza ma dokladnie 7 tygodni i 4 dni:) termin porodu mam na 17.10.2013,mam zdjecie i zalozyli mi juz mutterpass- jutro podtaram sie Wam wkleic fotke Groszka zeby poznal ciotki ktore kibicowaly przy jeo poczęciu :P
Mam malutkiego krwiaczka- prawdopodbnie albo po tym 2 pecherzyku ktry sie wchlania, albo to nie byl pecherzyk tylko wlansie krwiak- ktory juz jest teraz duzo mniejszy, ale na te chwile wszytsko jest ok, to moze byc tez spowodwoane budowa łozyska - no ale to nie jest niebezpieczne:) pani doktor powiedziala ze przekroczylam juz bariere czasowa na wczesne pronienia- bo niby do 7 tygodnia dochodzi do nich najczesciej, potem stopniowo zaczyna byc bezpieczniej- ale calkiem uspoki mnie po 12 tygodniu
nastepna wizyta 5.04- zdecydowalam sie na badania prenatalne:)
caluje Was mocno- jutro przeczytam dokladnie co u Was:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry