• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dziewczyny która się zna na organiźmie ? boli mnie pod kością ogonową,gdy siadam i dotykam w okolicy kości ogonowej i to od rana,kupę robiłam dzisiaj więc nigdzie mnie tam nie uciska hehe :-) nie uderzyłam się

reklama
dziewczyny która się zna na organiźmie ? boli mnie pod kością ogonową,gdy siadam i dotykam w okolicy kości ogonowej i to od rana,kupę robiłam dzisiaj więc nigdzie mnie tam nie uciska hehe :-) nie uderzyłam się

hej anabelka po prostu masz hemoroida, tak to czasami boli, jakby kosc ogonowa
die super, ze wszystko oki,;
akuku negatyw powiadasz, hmmm, moze za wczesnie????

a ja mam czterech chlopa w domu i temont pelna para, dlatego jakos nie mam jak pisac, mam kremowy sluz, wowo dawno go nie bylo, ale jakos nie czuje zeby cos wyszlo i nie czuje zeby miala przyjsc @, a przed tymi zawirowaniami mialam juz 21 dc plamienia, ale nie wiem kiedy ta @ przyjdzie???w ciazy raczej nie jestem, czwartek i piatek sadny dzien dla mnie, oj zeby chociaz szansa na ineminacje byla :(

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82

zobaczcie jaka mam rozpierduche w domu, nawet usiasc nie mam na czym buuuuuuu FOTD6F0.jpg

Kasoku mysl o efekcie koncowym :-)
U nas byla masakra z remontem :/:/moj m sam robil I byl wszedzie syf.. Najgorzej bylo jak robil sypialnie dzieci I salon naraz bo u nas w sypialni bylo nasze lozko, dzieci pietrowe, biurko z komputerem, wszystkie szafeczki zabawki dzieci motory, ksiazki dokumenty wszystko wszystko ... A moj m wywalal pol scianyz kuchni do salonu I mamy barek wiec w kuchni tez byl syf masakryczny... Wiec zanim cokolwiek zrobilam trzabylo to umyc masakra :-(
Na lozku dzieci do polowy byly poukladane zabawki itd...

heyy kobietki moje ;-) normalnie brak weny mnie opuśćił senność dopadła spałabym całe dni hehe mój powiedział że sie w niedźwiedzice zamieniłam bo nawet telewizji ze mną nie może pooglądać bo zasypiam od razu jak leca napisy początkowe :D
dzis jedziemy po nasz urodzinowy prezent który sobie zaserwowaliśmy ojjjj już się ciesze NOWYYYYYY SAMOCHODZIK :zawstydzona/y::tak:
hmm nie wiem co jest ze mną cały czas siedze i rozmyślam czy z moją fasoleczką wszystko oki czy dobrze sie tam kluje i wogole jakieś czarne mysli mnie dopadły czasami mnie tak pobolewa ale tylko chwilke i zaraz przestaje ehhh

limonka
kochana nie zamartwiaj się proszę, to normalne że się boisz czy z fasolką wszystko o k ale im więcej o tym myślisz tym psujesz coraz bardziej sobie samopoczucie a przecież jesteś w tak pięknym stanie że tylko trzeba radość czerpać że nosisz pod serduchem drugie życie :tak: czekaj cierpliwie na wizyte i zobaczysz jak piękne serduszko bije :) kiedy idzie w ogóle do gina?? chyba pisałaś ale w gąszczu postów raczej nie odnajde...

akuku
a gdzie teścior ?? :) pamiętasz jak die (chyba) wkleiła kilka wykresów i jeden mega beznadziejny okazał się plusem ?? ja to jak pooglądałam te tempki to już się przekonałam że chyba wszystko jest możłiwe.

tilli
wiesz coś może czy mi paszport będzie potrzebny ?? tak się zastanawiam czy wyrabiać czy nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry