• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku
poczekaj jeszcze zobaczysz co będzie jutro i pojutrze
ja z jaśkiem moim miałam termin na święta a urodził sie w listopadzie. i nie chce znów tak rodzić , bez sensu zimno , nie da się wyjsć nigdzie z dzieckiem. a myśle że fajnie jest urodzić w marcu :) moje pierwsze dzieciątko się tak urodzić miało ale wybrał też listopad :no::dry: więc tak czy pojade czy nie do tilli ja i tak odpuszczam na minimum 3 miechy ale z wami zostaje i tempke też będe mierzyła :tak: a jak znajde prace i wyjazd wypali to dopuki nie nazbieram czegoś na cokolwiek z mem to odkładamy starania do odwołania .

uciekam do pracy i jaśka do żłoba zawieść bo już mega późno

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry dziewczynki- bylam na wykresach u Was- Akuku- Kas! NO ZAPOWIADAJA SIĘ NAPRAWDE IMPONUJĄCO!!!! Nie moge tylko wleźć na wykres Karoli- nie wiem czemu sie on nie wyświetla! ale bedeprobowac!

Akuku- jak zwykle falstart popełniasz z testowaniem:P tesciara debesciara:D uwielbiam Cie za to :P

Kas doszła ta paczka?? a wdomu jak na remont to masz- porządek- zapewniam Cie:)

Anabelko- mnie jak bolala kosc ogonowa to mialam otłuczona- bynajmniej nie przez uderzenie a przez niewygodne siedzenie- odgniotło się w jejokolicy i bolalo jakby siniak tam byl, ale jesli to hemoroidy jak sugeruje Kas to podczas robienia tzw."kału" :D powinno bolec ze tak powiem ku*rewsko - ja tak mialam- przestalam jesc bo sie balam do wc lazic...a na papierze zostawały smużki krwi-nie rzycze Ci hemoroidow!!!!

Smerfik- trzymam kciuki za Ciebie! oby szybko wszystko sie unormowało i żebyś mogła zacząć staranka!!

Tilucha- opierdul te Akuku- bo ja nie moge- jak przeczytalam jak ona o 19 wieczorem w 9dpo test zrobila i juz pisze ze sie nie udalo- to porpostu rece mi z szelestem opadly i sie tak smiac zaczelam- wariatka:P A w pracy mam nadzieje ze sie wdrozysz szybko i juz nie bedziesz miala zadnych watpliwosci- wiosna idzie czlowiek sie robi energiczny i bardziej chlonny....a ja Ci powiem ze Ty zajdziesz w najmniej oczekiwanym momencie! wciagniesz sie w robote , wiosenne porzadki, i nagle zobaczysz ze sie spoznil okres:P tak cos czuje- ze ni z tego ni z owego Tilucha dorobi się brzucha:D

Karola
nie widze Twojego wykresu w ogole:( buuuuuuuuuu a taka jestem ciekawa!!! wlazlam na enpr- ale wole ovu- ale powiem Ci wyglada obiecująco! tempka pięknie w gorze! dzis 9 dpo....nie tetstuj! wstrzymaj sie do 8 marca- a jelsi nic nie wyjdzie a tepke dalje bedziesz miala taka ładną zatestuj 10! trzymam kciuki!!!!

Krówko
- no to za pare dni wielka impreza!!!!! najlepszego dla SYNA!!!

Mississ ja tez bylam w kinie na 3d na avatarze- bombowy! a ostanio ogladalismy poszerzoną wersje- dodtkowe 30 minut roznych ujec ktorych nie bylo w wersji kinowej- wiecej zwierzat i wiecej kraiobrazow- uwielbiam takie bajki! patetyczny amerykanski kicz- ale kocham! zwylam sie po stokroć!!!! uwielbiam!!! jak tam ten twoj cykl??? bo bylam na wykresie a tam ciagle dlugaaaaaaaaaaaaa linia?? wybierasz sie do lekarza??

i juz nie wiem czy wsyztkim co chcialam to odpisalam..otworzylam sobie druga zakladke zeby pisac konkretnie bo ja mam teraz lekkie problemy z koncentracja...:P
piekny dzien u nas- ja zaraz ide do sklepu poslkiego bo zamowilam sobie parowki cielece! a mam ochote na sniadanko takie:D
od wczoraj mam poranne mdlosci...dosyc uciazliwe:( pije napra z imbiru ...7 mm i tak mi w zołądku przewraca..ba w calym organizmie...na plecach mam istną wysypke- syf na syfie- a ja porcelanowa skora zawsze bylam:/ no ale zniese byleby zdorwo sie Groch rozwijal!
za niecale 2 tygodnie jedizmey do Polski na urlop i swieta- ciesze sie- bo strasznie lubie wielkanocne potrawy- juz mi slinka cieknie na sama mysl:D

ps. AKUKU PIPKO NIE TETSIUJ JESZCZE!!!! JEST ZA WCZESNIE!!!! DOPIERO MIAŁAS PRAWDOPODBNA IMPLANTACJE!!!!!!!!!!!! NARWANCU TY! :*

dzisiaj sie dowiem Missiiss:tak:

a ja wlasnie chcialam by Akuku zatestowala bo inaczej zwariowala by chyba, ze a moze by cos wyszlo
zobaczysz wyjda 2 kreski 14dpo i potem kazdej z nas bedziesz mowila, ze

NIE MA SENSU TESTOWAC TAK WCZESNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Die - dziekuje kochana hehe :*

wiesz.. ciesze sie ze masz te mdlosci!!! znaczy sie, ze wszystko dobrze

ja zaraz ide do pracy... znowu mi sie nie chce:baffled: dziwne... jakos w tym tygodniu nie mam zapalu:dry: w domu bajzel, na cwiczenia nie mam sily...
ahhh musze sie ogarnac :-(

a jeszcze jedno... dzisiaj okazalo sie ze mam bialko jajka.. nie jakos duzo ale tak jak na poczatku dni plodnych a u mnie to stanowczo za wczesnie wiec wtf?>:szok:

Ostatnia edycja:
Die no dobrze teraz zatestuje 8 :-)
Ale i tak juz nic z tego :-) @ przyjdzie na dniach widocznie nie jest mi dane :/
a wykres ? W zeszlym miesiacu tez sie ladnie prezentowal...a ten leci w gore, w dol i w gore, w dol...

W czwartek-piatek dowiem sie jak tam moj progesteron...

missiiss kurcze strasznie sie martwie ale zarazem strasznie jestem szczęśliwa że mam w sobie fasolke hmm no ale jednak sie cisną mysli
Do gin dopiero sie wybieram narazie nie moge bo musze prywatne sprawy pozałatwiac by wszystko miało rece i nogi. Dlatego tez jestem taka przybita ale amm nadzieje że po rozmowie z moim G przejedziemy sie bo nap[rawde sie martwie czy wszystko oki.
Plamien ani żadnych innych dolegliwosci poza tymi moimi cycochami i czasami podbrzusze pobolewa to jest w szysko oki

Limonko ja Ci powiem ze Ty sie niezamartwiaj! ja poszlam w 6 tygodniu na pierwsza wizyte i uwazam ze to za wczesnie bylo! najlpeiej isc jednak ok 8-9 tydzien, wtedy sa jakeis konkrety, i mozna byc spokojnym a tak to sie czlowiek tylko nakreca...wiem ze sie stresujesz i ciagle myslisz czy wsytztko ok- ale ja juz jestem po 3 wizycie i trzecim usg- i tez jestm zestresowana ciagle- czy wszytko dobrze, na pierwszym usg wykluczyli ciaze pozamaciczna...bo zeby cos wiecej mowic bylo za wczesnie- no nie ma to jak uslyszec- w ciazy pozamaciczne na szczescie pani nie jest:P,, na drugim usg- moze widac ruchy serduszka ale ejst jeszcze za wczesnie troszke no i drugi pecherzyk- musimy czekac czy to nie mnoga ciaza....dopiero wczoraj byly jakies konkrety....7mm konkretow i bijace serce- ale nic wiecej nie da sie na tym etapie powiedziec!
Trzymam za Was kciuki! nie napisze nie martw sie- bo zmartwienia to maciezynstwo- zaczyczna sie z dniem pozytywnego testu a konczy....nigdy sie nie koczy zawsze sie juz o swe dzieci martwic bedziemy!

Akuku- przestan medzic pipko! ja Ci mowie ze sie udalo!

Die watpie... Serio...juz dzic sie pobeczalam za duzo zlych emocji z tym staraniem kurde chcialabym byc znowu taka nieswiadoma kiedy owulacja kiedy @ itd... A tak to jak glupia odliczam i nic :-( :-(
Ja nawet ja kprzestane mierzyc tempke to wiem ze owu mam miedzy 14 a max 19 dc... Zreszta wiem jak wyglada sluz plodny jak sie wtedy czuje.itd... I co i dalej bede odliczac... To jest chore i mam tego serdecznie dosc.

wiecie co ja chyba nie zatestuje wczesniej jak 10 ... Mialam 8 ale po co ? Ide do pracy na rozmowe i przyjme jedna z propozycji tak czy siak musze... Jak jestem w ciazy przyjmuje a jak nie to tez przyjmuje... Tylko.ze powiem ze moge zaczac po spubie mojego brata czyli ok. 20 marca... I tyle.
mam juz dosc wszystkiego i dzis mam zly humor :-(
bola mnie cycki a raczej prawy kluje ... W podbrzuszu cos zakluje naprzemiennie z bolem jak na @... Wiec czekam na ta @ i tyle ... Chociaz sie dowiem ile trwa moja faza lutealna....

Die jak jestes taka pewna ze mi sie udalo to udowodnij :-D , tempka moze byc ladna a w dniu @spasc na leb na szyje i po ptokach...

Milego dzionka

Mi kompletnie nie przeszkadza pogoda kiedy urodze, ale nie chcialam na same swieta :/
Ja jestem z tych mam co wychodza na spacery od pierwszych dni :-)
Ze szpitala wyszlam w dniu porodu (tak jest w uk jak jest wszystko ok) i od razu spacerki mielsimy, krotkie ale byly :-)

chodźcie zrobimy jakiś zlot i nakopiemy tej Akuku,ale nie bo ciężarnych nie można bić hehe jeszcze Nas zamkną :-) Akuku czasami temperatura może się poruszać bo przecież każdego dnia nie robisz identycznych spraw,nie kładziesz się o równo tej samej porze,nie masz codziennie tego samego samopoczucia i humoru,temperatura najwyższa w fazie lutealnej to 36,68 a najniższa 36,6 więc różnica to 0,08,nawet nie jedna kreska :-)
kasoku przeraziłaś mnie,ale die pocieszyła,przy kupie nic mnie nie boli...ale czarne robie hehe (po trabletkach)

reklama
AKUKU- wiesz dobrze ze ja doskonale wiem co Ty czujesz- nie raz tu pisalam ze mnie te strania frustruja ze to nie dla mnie..i to kuwa jest ciezkie no...wszytkie to wiemy...i jak juz nieraz pisalam to nie tak wszytko powinno wygladac...ale wyglada..stety niestety...nie wiem- co mam pisac- odpuscicie- bez sesnu- wiadmo ze to pusty frazes, wyluzjcie..pusty frazes...tak naprawde na nic nie mamy wplywu...ale trzeba w tym wszytkim funkcjonowac! jaknajalpeij sie da i mocno wierzyc! ja wierze ze pociag za niedlugo odejedzie w calosci! wszytkie wagony beda pelne!
Akuku co mam Ci udowdnic? tak jak pisalas- tempka moze pac w kazdej chwili...ale U CIEBIE WYGLADA NAPRAWDE OBIECUJACO MIALS JEDNODNIOWE PLAMIENIE!!!!! kuwa to chyb cos znaczy co????? Ja Ci pisze nie stetsuj- ale tak naprawde- to jesli tego potrzebujesz to testuj! kazda z nas jest inna i kazde szuka swojego sposobu na przetrwanie tego okresu- ja sie balaam tetsowac, TY testujesz z uporem maniaka- az w koncu wytestujesz 2 kreski! prawda jest taka ze co ma byc to bedzie! i juz! kopa w dupe- cycki w gore posladki spiete i gotowa do walki! ja trzymam kciuki zawsze!

Anabelka mi sie zdaje ze to nie ma nic wspolnego z hemoriodami a wlansie z tym takim nagnieceniem w okolicach kosci ogonowej :) posmarowaj sobie moze jakas mascia chlodzaca??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry