Dzien dobry dziewczynki- bylam na wykresach u Was- Akuku- Kas! NO ZAPOWIADAJA SIĘ NAPRAWDE IMPONUJĄCO!!!! Nie moge tylko wleźć na wykres Karoli- nie wiem czemu sie on nie wyświetla! ale bedeprobowac!
Akuku- jak zwykle falstart popełniasz z testowaniem

tesciara debesciara

uwielbiam Cie za to
Kas doszła ta paczka?? a wdomu jak na remont to masz- porządek- zapewniam Cie
Anabelko- mnie jak bolala kosc ogonowa to mialam otłuczona- bynajmniej nie przez uderzenie a przez niewygodne siedzenie- odgniotło się w jejokolicy i bolalo jakby siniak tam byl, ale jesli to hemoroidy jak sugeruje Kas to podczas robienia tzw."kału"

powinno bolec ze tak powiem ku*rewsko - ja tak mialam- przestalam jesc bo sie balam do wc lazic...a na papierze zostawały smużki krwi-nie rzycze Ci hemoroidow!!!!
Smerfik- trzymam kciuki za Ciebie! oby szybko wszystko sie unormowało i żebyś mogła zacząć staranka!!
Tilucha- opierdul te
Akuku- bo ja nie moge- jak przeczytalam jak ona o 19 wieczorem w 9dpo test zrobila i juz pisze ze sie nie udalo- to porpostu rece mi z szelestem opadly i sie tak smiac zaczelam- wariatka

A w pracy mam nadzieje ze sie wdrozysz szybko i juz nie bedziesz miala zadnych watpliwosci- wiosna idzie czlowiek sie robi energiczny i bardziej chlonny....a ja Ci powiem ze Ty zajdziesz w najmniej oczekiwanym momencie! wciagniesz sie w robote , wiosenne porzadki, i nagle zobaczysz ze sie spoznil okres

tak cos czuje- ze ni z tego ni z owego
Tilucha dorobi się brzucha
Karola nie widze Twojego wykresu w ogole

buuuuuuuuuu a taka jestem ciekawa!!! wlazlam na enpr- ale wole ovu- ale powiem Ci wyglada obiecująco! tempka pięknie w gorze! dzis 9 dpo....nie tetstuj! wstrzymaj sie do 8 marca- a jelsi nic nie wyjdzie a tepke dalje bedziesz miala taka ładną zatestuj 10! trzymam kciuki!!!!
Krówko- no to za pare dni wielka impreza!!!!! najlepszego dla SYNA!!!
Mississ ja tez bylam w kinie na 3d na avatarze- bombowy! a ostanio ogladalismy poszerzoną wersje- dodtkowe 30 minut roznych ujec ktorych nie bylo w wersji kinowej- wiecej zwierzat i wiecej kraiobrazow- uwielbiam takie bajki! patetyczny amerykanski kicz- ale kocham! zwylam sie po stokroć!!!! uwielbiam!!! jak tam ten twoj cykl??? bo bylam na wykresie a tam ciagle dlugaaaaaaaaaaaaa linia?? wybierasz sie do lekarza??
i juz nie wiem czy wsyztkim co chcialam to odpisalam..otworzylam sobie druga zakladke zeby pisac konkretnie bo ja mam teraz lekkie problemy z koncentracja...

piekny dzien u nas- ja zaraz ide do sklepu poslkiego bo zamowilam sobie parowki cielece! a mam ochote na sniadanko takie

od wczoraj mam poranne mdlosci...dosyc uciazliwe

pije napra z imbiru ...7 mm i tak mi w zołądku przewraca..ba w calym organizmie...na plecach mam istną wysypke- syf na syfie- a ja porcelanowa skora zawsze bylam:/ no ale zniese byleby zdorwo sie Groch rozwijal!
za niecale 2 tygodnie jedizmey do Polski na urlop i swieta- ciesze sie- bo strasznie lubie wielkanocne potrawy- juz mi slinka cieknie na sama mysl
ps. AKUKU PIPKO NIE TETSIUJ JESZCZE!!!! JEST ZA WCZESNIE!!!! DOPIERO MIAŁAS PRAWDOPODBNA IMPLANTACJE!!!!!!!!!!!! NARWANCU TY! :*