• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

akuku nie zalamuj sie , jak teraz nie wyjdzie zrob sobie badania i moze meza wyslij na badanie nasienia????, popatrz jestes 10 lat ode mnie mlodsza, wiec zapewniam cie,ze zajdziesz i bedziesz miala slicznma dziewczynke, u mnie gorzej, bo ja kusze sie l;iczyc ze zlym nasieniem mojego m i nawet jak bym jajkami strzelala na prawo i lewo jak on nie zaskoczy to moge tylko pomarzyc, dlatego mam taki humor jaki mam :(, akuku glowa do gory.

reklama
Hej kochane :-) Staram się w miarę podczytywać,co u Was,ale rzadko mam czas,żeby coś naskrobać teraz.:sorry2: Chciałam tylko poinformować,że dziś 47 dc, 18/19 dni po terminie @:szok:,dlatego umówiłam się do gina na wizytę w piątek, o 8.30 rano. Zobaczymy co mi powie...Czy to późniejsza owulka była i faktycznie ciąża,czy jednak hormony...No nie wiem.
A,no i widzę kamilka87 ,że w Niemczech szybko się dostaje ten Mutterpass. To dobrze,jak już będę w ciąży,chętnie zasięgnę informacji,bo ja też przecież w DE. :-)

Die az sie poplakalam, dzieki :-)
jedyne co mnie pociesza to tobze w koncu moze mi cos lekarze pomoga :/...no zobaczymy.

Wiem ze tempka nie wyglada najgorzej ale jednak spada i rosnie i spada i tak w kolko...
Najwyzsza byla 36,7 ale zaburzona a tak 36,9 a najnizsza dzisiaj ....

Die nie chce juz testowac i nie bede, bo psuje mi to caly humor na caly dzien... Nie potrafie myslec a moze jednak jak juz nasty cykl widze jedna kreske... Najchetniej poszlabym na bete ale tu chyba nie robia...
No nic trzeba czekac i to najbardziej mnie wkurza... Bo jakby szanse mi spadaja bo ile mozna sie starac no ile ??
Poczekam.az @ przyjdzie a jak nie -w co watpie zatestuje...

Moj m do mnie mowi ze musze sie czyms zajac... i ma racje..ale ja nie potrafie sie wylaczyc a chcialabym tak...on tak moze, uda sie bedzie.sie cieszyl a jak nie to w sumie tez bo staranka przed nami,ale on tego tak nie przezywa jak ja...
Dobra nie wazne, znowu marudze...
Ale jak sie nie udalo wyrzucam wszystkie testy ciazowe i kupie jak minie termin @ ...

bo hormony w ciagu dnia zmieniają swój poziom,nei są idelanie np na poziomie 24,2 i tak cały czas aż do okresu,chodzi mi o progesteronu,musi się zmieniać poziom bo to by było jak u jakiegoś robocika :-)

kasoku sama mam remont i współczuje,rozpierducha jak nie wiem

hej, dziewczynki,
die wczoraj sie remont zaczal dzisiaj zapewniam cie juz inaczej wyglada moj pokoj bleeeee,
limonka zadzwon do mnie, albo ja pozniejn zadzwonie pogadamy,

a mi system zmienil dzien owu, dzisiaj spadek temp i zaczal mnie kluc prawy jajnik jak przy mojej starej owulacji i nie wiem co jest, na test jeszcze za wczesnie, co????sluz zoltawy taki na granicy mokrego i lepkiego...

czekaj bynajmniej do 12-13 doby,Ty masz krótkie cykle więc wynik powinien być wiarygodny,albo w frydzie bete zrób

dziewczyny co do mojego ogonka,boli mnie przy siadaniu,chwile boli i przestaje a potem przy wstawaniu i znowu chwilę boli i przestaje,podczas chodzenia nie.
Ale kurde dupskiem nigdzie nie zaryłam ostatnio,albo to od częstego siedzenia,dupe mam małą i niebardzo ma co mnie tam amortyzować hehe
Dzisiaj dzieciak mi jeszcze w autobusie zrobił obciach,bo jechaliśmy gdzies i on usiadł i mi też kazał,a ja nie chciałam bo wiadomo bolało...a on ciągle jedno i to samo,powiedziałam mu na ucho że pupa mnie boli i nie chcę siadać a on na głos "boli cię mamo dupa" :-) niezły co

Ostatnia edycja:
akuku nie zalamuj sie , jak teraz nie wyjdzie zrob sobie badania i moze meza wyslij na badanie nasienia????, popatrz jestes 10 lat ode mnie mlodsza, wiec zapewniam cie,ze zajdziesz i bedziesz miala slicznma dziewczynke, u mnie gorzej, bo ja kusze sie l;iczyc ze zlym nasieniem mojego m i nawet jak bym jajkami strzelala na prawo i lewo jak on nie zaskoczy to moge tylko pomarzyc, dlatego mam taki humor jaki mam :(, akuku glowa do gory.

a co powiecie na mnie,ja mam 26 i mam problemy :-)

Kamilka to bardzo szybko dostalas muterpass:) rekalmowke z pismami. ulotkami, i witaminami tez dostalam na 1 wizycie- ale muterpass dopeiro na 2:) jak juz mieli wyniki z laboratorium i udokumentowane bicie serduszka:) no ale mam- mozesz sobie wejsc tutaj i zamowic za darmo okladke na muterrpass- przysla Ci do domku- bardzo fajny błekitno rozowy- przysali mi kilka dni bo zamowieniu :) Mutterpasshülle: jetzt gratis anfordern- Aptaforum
a jeszcze mialam pytac kiedy bedziesz wybierac Hebamme?

ja mam 30 i zaszlam! wy tez zajdziecie!

Ostatnia edycja:
Boli mnie dzis glowa :/
Cycyki bola w podbrzuszu kluje...ale ja kurde co miesiac mam cos innego.
Ajj najlepiej bym sie spac polozyla...w nocy spalam jak zabita a co najlepsze nie budzilam sie jak przez ostatnie kila dni ... no budzilam sie srednio co godzine sprawdzic czy.juz 5 bo zmierzyc tempke musze a dzis sie zdziwilam ze mnie budzik obudzil :-)
Ide zrobic makaron z truskawkami na obiad.

reklama
Ja mam 25,skończę w czerwcu,ale się nie załamuję ;-) Jedną księżniczkę już mam,dlatego BAAAARDZO chciałabym mieć dla niej rodzeństwo...
die perle no tak,ja zapomniałam,że ty też w DE,więc Ciebie i kamilkę będę podglądać,co by się dowiedzieć,jak to tu jest w ciąży w tych Niemczech :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry