• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die perle- co do poloznej nie wiem:confused: ale chyba bedzie mojego meza kolegi zona... jakos musze sie dowiedziec...
A co do okladki ja dostałam okladke w tej przychodni moglam sobie wybrac z 3 :-) wiesz ja sie tu jeszcze nie rozpoznaje bo za krotko jestem... na miejscu mieli laboratorium to tam wszystko pobrali w ta ksiazeczke wpisali co mi wzieli i wpisza w nia za 2 tygodnie... zrobila mi USG wiec mam pecherzyk a za 2 tyg mam przyjsc wlasnie zeby serce zobaczyc i te badania skonsultowac:tak:

Ja mam 25 w maju skoncze 26 i zaszlam to nie ma regoly...

reklama
Anabelko ja mam 24 :-D

to Ty młoda d jesteś :-) i nad czym się tak martwisz,masz dużo czasu,a ja chyba nie....pora na pożalenie się,jakis czas temu wyczytałam że osoby z PCO powinny zajść do 25 roku życia :-) jeśli ja mam PCO to jednego jajnika,bo lewy pracuje idealnie i mam cykle z niego 36 dniowe czyli moja norma a prawy hehe to i ponad 3 miesieczne cykle były,październik (5.10-24.12) i teraz mam ten :wściekła/y: zakłóca mi płodność :-)

Anabelko no jestem ale z roznych czynnikow lepiej jak bede miala dzieci szybciej... A jednak poltora roku starania nie powinny trwac....wiec sie martwie.

Karola obys miala racje, choc ja juz czekam cierpliwie na @
Wszystko mnie dzis wkurza wiec sie zaczyna moje napiecie przedmiesiaczkowe...wrrr

Karotka :) ze tak powiem młoda dupa z Ciebie- dupeczka:) trzymam kciuki za powodzenie- a co do opieki prentalanej nad ciezarna- ja poki co jestem bardzo zadowolona z niemeickiej sluzby zdorwia! takze nic sie nie matrw- w niemczech mozna zachodzic w ciaze i rodzic w swietnych warunkach:)

Kamilka ja tez dostalam okladke w przychodni- ale ta aptamilowa mi sie bardziej podoba:)

ide obiada nastawic i szykowac sie na kurs jezykowy :)

Ostatnia edycja:
Die perle dzięki :-) Tak przy okazji,ja mam egzamin z języka (b1) właśnie 22/23 marca,ale kompletnie nie chce mi się nic przypominać,bo miałam mieć w listopadzie,ale pomyliłam miejsca egzaminów i niestety musiałam czekać do marca,blondynka glupia,no.:-D:-D Zresztą właśnie kiedyś tu opisywałam dziewczynom tą sytuację...
Nie mogę się doczekać piątkowej wizyty...A jak nie wyjdzie ciąża,to niech mi chociaż da coś na wywołanie okresu:-Daalbo nie wiem,cokolwiek,bo już świrować zaczynam. Drę się na każdego z byle powodu albo ryczę jak nienormalna...ale w ciąży raczej nie jestem,bo testy pokazują jedną krechę.:no:
Dobra,nie przynudzam,ruszam cztery litery sprzed kompa i idę jeść bułeczkę z tuńczykiem.:-):-)
Całuję Was wszystkie mocno :*

Hejo

ja jeszcze w pracy

Anabelko ja mialam stwierdzone PCOS przed zajsciem w ciaze z Olivcia
ogrom pecherzykow i cykle do 70 dni czyli co 3 miesiace
i mam 2 dzieci;-) Olivcie urodzilam jak mialam 25 a Piotrule 27

Kamilko - super, ze jestes zadowolona:tak:

Karotko - oby lekarz poradzil cos na ten dlugi cykl :)
ja wiem jak strasznie jest dlugo czekac
w listopadzie moj cykl mial 50 dni a owulacje mialam 32 dnia ....

(odpuszczam minki bo na tym kompie w pracy cos mi wariuja)

Ja nie podchodzilam do B1 - uznalam ze taki niski certyfikat mi niepotrzebny a za egazmin trzeba wybulic ok.100 euro- wiec oalalm:) teraz robie juz b2/2- ale tez nie bede podchodzic do certyfikatu b2, bede robic do konca i sprobuje podejsc na koniec do c2! z c2 moge juz startowac na dowolne stanowisko pracy w moim zawodzie wiec tylko on jest dla mnie zadawalajacy- a jesli musialbym jakies kursy dorabiac zawodowe na uniwersytetcie to tez tylko z tym certyfikatem z nizszym nie wezma mnie na uczelnie. :)

reklama
tiluchna to współczuję,ile nerwów,czekania i w ogóle...:no: Ale cykle 70 dni????? Fiuuu....I jednak 2 dzieciaczków :-) Czyli nadzieja jest zawsze ;-) Dzięki za miłe słowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry