hello
boże przekopałam sie przez te wszystkie posty
die_perle
no u mnie ciąg dalszy cykli mega długich...w dniu dzisiejszym mam 49 dc i owu nadal brak ;-) ale spoko mam od kilku dni płodny luz ale i tak odpuszczam bo jade do Tilli :-) no i w sumie myśle sobie że jak już to kiedyś dzidzia ale na wakacje na wiosne a nie teraz na zime. z resztą chce się dorobić czegoś dlatego narazie spasuje ale tempke będe mierzya. ja mam owu raz na 3 miesiące więc w listopadzie była to teraz luty marzec... a kij już z tym wkurza mnie to normalnie.
akuku
ja też mam 24 lata :-) i problemy z utrzymaniem ciąż dlatego wiecej niż 2 lata nie bede czekała żeby zajść w kolejną ciąże max do 26 czekam później już nie chce więcej. dwójka mi wystarczy ale to później

i trzymam kciukasy za ciebie
limonka
mam nadzieje ze z twoim g wszystko się udało i jest ok bo zrozumiałam że z nim miałaś coś sie dogadać. uszka do góry jestes mamą a mama musi być szczęsliwa

:-)
tilli
o to super jak paszportu nie musze mieć. bo już szykowałam się na wyprawe do wrocka ale jak nie trzeba to fajnie

Dzięki że coś się tam już podpytywałaś kochana jesteś

ja jeszcze nie zasiadłam do pisania mojego cv tzn bardziej tłumaczenia na angielski. a powiedź mi jak jest po angielsku : specjalista działu administracji ?? specjalist of administration ?? tak posklejałam ale mi coś nie pasuje
Wyczytałam dzisiaj na stronie wyborczej że lot ma od jutra promocje biletowe wrzucić więc moze coś wyszukam i zabookuje na zaś to już będe znała termin to ci powiem

A tej Nancy mówiłas że ja mocna z anglika nie jestem ?? ona osiwieje tam ze mną jak jej przyjdzie rozmawiać haha

a co do diety to ja kurcze fajnie na dukanie schudłam jeszcze 7 miesięcy temu ważyłam 10 kilo mniej :/ jednak zaczęłam w salonie pracować przy biurku i ruchu zero i wszystko wróciło... jade do uk z myślą że będzie to moja podróż w lepsze życie i lepszą figurę

może mi się uda Ciebie namówić na wspólne ćwiczenia albo bieganie wieczorkiem

swoją drogą ciekawe czy moje wyobrażenia o twojej miejscowości są słuszne czy nie hehe

moja wizja jest zielona i przyjemna i zastanawiam się czy choć w jakiejś części corby wygląda tak jak sobie wymyśliłam