• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die az sie poplakalam, dzieki :-)
jedyne co mnie pociesza to tobze w koncu moze mi cos lekarze pomoga :/...no zobaczymy.

Wiem ze tempka nie wyglada najgorzej ale jednak spada i rosnie i spada i tak w kolko...
Najwyzsza byla 36,7 ale zaburzona a tak 36,9 a najnizsza dzisiaj ....

Die nie chce juz testowac i nie bede, bo psuje mi to caly humor na caly dzien... Nie potrafie myslec a moze jednak jak juz nasty cykl widze jedna kreske... Najchetniej poszlabym na bete ale tu chyba nie robia...
No nic trzeba czekac i to najbardziej mnie wkurza... Bo jakby szanse mi spadaja bo ile mozna sie starac no ile ??
Poczekam.az @ przyjdzie a jak nie -w co watpie zatestuje...

Moj m do mnie mowi ze musze sie czyms zajac... i ma racje..ale ja nie potrafie sie wylaczyc a chcialabym tak...on tak moze, uda sie bedzie.sie cieszyl a jak nie to w sumie tez bo staranka przed nami,ale on tego tak nie przezywa jak ja...
Dobra nie wazne, znowu marudze...
Ale jak sie nie udalo wyrzucam wszystkie testy ciazowe i kupie jak minie termin @ ...

reklama
hej, dziewczynki,
die wczoraj sie remont zaczal dzisiaj zapewniam cie juz inaczej wyglada moj pokoj bleeeee,
limonka zadzwon do mnie, albo ja pozniejn zadzwonie pogadamy,

a mi system zmienil dzien owu, dzisiaj spadek temp i zaczal mnie kluc prawy jajnik jak przy mojej starej owulacji i nie wiem co jest, na test jeszcze za wczesnie, co????sluz zoltawy taki na granicy mokrego i lepkiego...

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82

Akuku nie beksaj:* bo zaszkodzisz Fasolce:)

Kas- 10 dpo...wsztrymaj sie jeszcze z testem jak dasz rade...mnie tez kul jajnik- ale nie moglam zidentyfikowac ktory..sluz tez sie zmienil- taki wlasnie ni to mokry wodnisty nie egsty lepiki kolro tez sie zmienil....no i wydawalo mi sie ze mam ciagle pelny pecherz...nie ze siku robilam czesciej tylko takie uczucie ze tam ciagle cos mam- jakby przziebiony. Zastanawiam sie ejszcze czy jest opcja zeby owu byla u Ciebie w 16dc-27.02- staranka byly w dzien przed wiec bylo by ok:) dzis leciutki spadek 6dpo jesli by tak liczyc- to moglaby byc tez implatacja bo wystepuje miedzy 6-12 dniem czasami.....

...ale..nie ma co sie na sile doszukiwac symptomow....trzeba czekac..cieprliwie:) ja za wsa trzymam kciukasy! obie macie sliczne wykresy! Karola zreszta tez! no jak nic ze tej trojki conjamniej jedna wsiadzie do wagonu! mowie to!

Ostatnia edycja:
Die a co do plamienia to mialam tylko dwukrtonie pod,jerajac sie, nic na wkaldce nie bylo... I wlasnei tak wyglada implantacyjne, a np. problem z progesteronem to plami sie np. 2 dni... Ale nie wiem moze i progesteron...
No nic zobaczymy co lekarz powie.

Kasoku widzialam wlasnie, no ciekawa jestem co jutro zaznaczy.
Wiesz zatestowac mozesz ale po co?? Chcesz osiwiec jak ja ??
Chyba lepsza niewiedza jest:-)

die tak sobie mysle, ze ja bym juz musiala zatestowac, bo moje cykle sa krotkie i chyba jak dzisiaj nic nie wyjdzie to nic z tego, to jest juz moj 22 dc a zazwyczaj mam 25 dniowe jak sie nic mi nie pieprzy tam, ale poczekam jeszcze, ale nie wierze w to zajscie

jak chcesz- jesli wynik bedzie negatywny to i tak jeszcze nie 100%- a zjeboli ci humor:P :)
narazie wyglada to na tyle ładnie ze mozna być pozytywnej mysli moja droga!

nie bede testowac, kazda ciaza jest inna przy matyscie wyszly dwie chyba trzy dni przed @, ale tu nie musi, aj do dupy taka robota, na razie bylam na badaniach ostatnich na poziom progesteronu, zobaczymy...

Hej dziewczyny

ja juz po wizycie jestem baaardzo zaskoczona radoscia i podejsciem pani doktor
laugh.gif
bylam w pozytywnym szoku
yes2.gif

Nasz bobofrutek jest
wink2.gif
umocowany solidnie... Mam byc za 2 tygodnie zrobimy jeszcze jedno USG podejrzymy serduszko
biggrin.gif

Pobrana mam krew i mocz. Wyniki mi powie za 2 tygodnie na wizycie... Powiedzialam o problemach z pierwsza ciaza i bede miala zrobiona jeszcze tarczyce badania nerek i hormony... i jeszcze na jakas chorobe ale nie zrozumialam gasroliza gastro... costam musze poszukac
yes2.gif

Dziewczyny niezalamywac mi sie tu tylko poczekac jeszcze ze 2 dni i wtedy testowac... chociaz latwo mowic jak ja testowalam w 23dc.. hahah

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry