Missiiss no ja bylam w pierwszej ciazy i napewno jakby bylo cos nie tak to bym zrezygnowala zreszta mialam kilka innych propozycji, np. praca w hotelu jako barmanka i kelnerka co by mi sie bardziej podobalo i mialabym wiecej placone ale to byly nocki a ja w ciazy lubialam spac i nie przyjelam tej pracy...no i ja o ciazy sie stosunkowo pozno dowiedzialam, choc jak juz mnie przyjmowali to zaznaczal sie brzuszek bo ja chuda bylam i polacy sie szybko kapneli hehe..tyle ze ja robilam ciezka prace dosyc i nawet nie wiedzialam ze mi sie bedzie macierzynskie nalerzalo... Chcialam pracowac by dorobic a pozniej tak wyszlo. Zreszta macierzynskie pierwsze mialam z job centre plus bo za malo przepracowalam.
Pewnie tez i z tego podowu nie ida mi na reke, bo po
1.Zaczelam prace w ciszy a im nie powiedzialam.
2. Wrocilam z macierzynskiego i zaraz zaszlam w ciazeb zdrugim i wtedy wzielam zwolnienie bo tak sie czulam...
I to tez jest powod dla czego nie szukam pracy puki co (dostalam niedawno propozycje pracy w opytu jako assistant) bym pomagala wybrac okulary, umawiala wizyty itd. to bylo tylko na 1,5 godz. codziennie rano i wtedy.moglabym byc te 3 wieczory w tesco ale nie chcialam zeby wyszlo tak.jak w tesco :-( nie potrzebuje dodatkowego stresu, a juz siebtak dlugo staram ze nie chce teraz by praca byla wazniejsza.
W kazdym razie postanowilam.orzyjac jedna z opcji wvtesco. Wezme to od 6 rano do 9.45 pozniej caly dzien wolnu i zapisze sie do collego.
Wzielam ten dot com mimo ze to praca chodzaca ale 3,45 codziennie pn. -pt. Troche ruchu nie zaszkodzi a moze pomoze :-) tzn. nie bede robic na czas, ale kurde jak nie przyzwyczaje swoich bioder to siade na wozku a tego nie chce... Na prwno na poczatku bedzie mi ciezko ale moze systematycznosc pomoze.