• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Evie ja jestem z inverness

Hmm a myslalas o przedszkolu ?
A i mozesz wrocic nawet na cwierc etatu :-) zalezy gdzie pracujesz to i godziny podpasuja zeby zamieniac sie z mezem :-)

hejo :) mam troszke wolnego to poczytam Was sobie

Evie - witaj :) ja poszlam do pracy jak starsza miala 4 lata a mlodsze 9 miesiecy - oboje poszli do prywatnego przedszkola - najlepsza decyzja zycia :D

Akuku
- no ja mialam sytuacje taka, ze zaczelam nowa prace i miesiac pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy i szef urzadzil mi pieklo, wiec sie zwolnilam bo balam sie ze poronie... dostalam macierzynskie bo mialam wypracowane tygodnie w innej placowce ale dostalam tylko te maternity allowance a nie normalne

Limonko - fajnie, ze wizyta juz niedlugo!!

Missiiss - ja wiem, ze taka decyzja jest bardzo trudna, popatrz na mnie:-p:tak:

Tilli no mi pieklawtedy nie robili szukali haka ale nic nie marudzili wiec pracowalam, ale jakby cos sie dzialo to tez bym sie zwolnila :-) . Teraz puki co wracam bo wiem ze w razie czego wezme zwolnienie :-)

Cycki mnie bola... Nie moge biegac za dziecmi, musze normalnie je trzymac alaaa

Alexa Pani z przedszkola chyba w ciazy, brzuszek wyskoczyl, blada jak sciana a mimo wszystko rozprominiona... Pewnie niedlugo nam powie na wywiadowce. Trzcie dziecko ma dwie duze corki juz :-)
Fajnie :-)

reklama
mnie tez cyce bola teraz a ani przed owu ani przed okresem nie jestem:-D

ciiiicho, nie nakrecaj sie negatywnie;-)
bedzie dobrze
testujesz jutro? czy czekasz do piatku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry