• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku :* &&&&&&& z całych sił ( nie bede nic pisac tylko czekam ) heh cierpliwie....

Karola głowa do góry teraz tempka moze byc zaburzona a test moze za wczesnie? trzeba czekac i ja czekam i &&&&&&&

Mam nadzieje ze wsiadziecie w pociag i wyruszycie w najpiekniejsza podroz na 9 miesiecy w najlepszym towarzystwie na swiecie :)

Karola ja tez nie moglam spac w nocy :-(
Kurcze moze jeszcze za wczesnie ??
Sluch kochana powiem Ci ze nawet jesli nie jest to ciaza to masz piekny idealny cykl z owulacja, bez plamien a to juz polowa sukcesu.
Wiec trzymam ladnie kciuki by albo @przyszla.szybciutko albo wyszly dwie.kreseczki.
Wiem jak sie czujesz kochana.

ja dzis kupie tescik ktory nie pokazuje kresek tylko pregnant albo not pregnant I zatestuje.za dwa dni jesli @ nie przyjdzie.
Trzymajcie kciuki.

mi 25 mlU nie wyszedl,a jak kuku mowi ze 10 ledwo ledwo,wiec lepiej poczekac...

Ja do popoludnia zreszta ja bedzie cos na rzeczy to ginek mi powie

reklama
Święta racja @ nie ma piłka w grze!!!!!

Akuku ja sie tez zastanawiam nad kupieniem tego tetsu cler blue z napisem schwanger - bo te paskowe sa takie - malo okazale- a pomyslam ze fajne zdjecie bym zrobila z takim ładnym testem i byloby to 1 zdjęcie do albumu :)

Karola
jakby nie bylo- cykl byl piekny owulacyjny- wiesz tez ze masz tzw. pozna owulacje- zaczyna sie rozjasniac! ale ja i tak czuje ze II! no czuje no!

Mississ mam nadziejej ze z Jaskiem wszytko ok- ale tak jak dziewczyny pisza- dzieci sa jak z gumy- tak natura sprytnie to wymyslila:) na cale szczescie- ich i nasze:) a mąż...wystraszył sie ...i pitolil ze strachu głupoty- nie przejmowaj sie! w nerwach ludzie plotą tryz po trzy...

Krowka
a co u Cie????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry