• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET :*********!

Mississ- czasem taka akcja wiecej szkody rodzicom przez stres zrobi anizeli dziecku, mam nadz. ze synek biega skacze i lata jak normalnie i sie nie przejmuj mezem - powinien chyba isc na jakis anger management albo co - bo tez takim zachowaniem to straszy tylko jjuz przestraszone dziecko,

dziewczynki kurde czekam na powtorke z rozgrywki z tymi tescikami bo moze za szybko karola zatestowalas bo twoj tescik jest slabszy, a akuku powtarzasz jutro ? jak tam cos jest to moze bedzie mocniejsza kreseczka - pamietasz moj test - mialam podobny i nigdy jak nie bylam w ciazy to nigdy tam nic nie wychodzilo a jak bylam to cos tam wyszlo strasznie bladego - wiec czekammm :)))!! kciuki zaciskam i faszeruje was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& fluidkami ;)

reklama
cześć laseczki
klikam z pracy bo nudzi mi się jak cholera...... jak w ciągu godziny weszło o coś zapytać dwóch klientów to max. no ale co moge poklikać z wami sobie choć i tak chyba żadnej nie zastałam :confused2:

wydrukowałam sobie dzisiaj bilet elektroniczny i papierek od ubezpieczenia. Tilli błagam tylko się nie rozmyśl bo Cię udusze ;-) od weekendu zaczne studiować angielski odnośnie rozmowy o prace takich tam słówek, mam nadzieje że to mi coś pomoże. musze sobie coś poprzypominać.
wiecie że mój szef się nie odezwał ?? w ogóle ani jeden ani drugi, ten jeden dzwonił ale tak jakby o niczym nie wiedział a napewno odczytał moją wiadomość. oni tacy już są nigdy nie wiadomo o co chodzi. podejrzewam ze jakby mi się umowa skończyła to dopiero dałby mi umowe nową za miesiąc.... no ale nic ważne że ja im powiedziałąm czekam tylko czy dostane nagrode za konkurs czy nie....

karola
poczekaj jeszcze i powtórz jutro albo po jutrze jeśli małpa
nie przylezie:tak:ja co do ciebie to miałam i mam takie przeczucie że masakra!

akuku
to czekam na jutrzejszy !!! ale by było akurat jak masz rozmowe w tesco co do pracy :)

Missiiss rozmowe mialam.dzisiaj...

A co do testu to kupilam clear blue dwupak I one pokazuje pregnant z tyg. Ciazy albo not pregnant.
Kurde no ciekawa jestem....ale sie boje ze nic z tego.
Dziewczyny wczoraj plakalam ze sie nie udalo, a dzis sie poplakalam ze moze jednak...

akuku
i jak tam w pracy ??? zgodziłaśś się na jakąś opcje , na tą poranną?? Nie zamartwiaj sie tak prosze , poczekaj cierpliwie do jutra rana. wszystkie kciuki trzymają więc nie może być że nic nie ma :tak:

a ja się dowiedziałam że konkurs będzie rozliczony dopiero w kwietniu ... masakra ale kasa mi się jak najbardziej należy i otrzymam ją .

a powiedzcie mi dziewuchy czy bank wbk jest też tam w uk??

Misis tak zgodzilam sie :-)
Kurde ale im szczeny opadna jak pewnego pieknego dnia.przywioze zwolnienie na ciaze hahahaha

No staram sie nie myslec.ale.mi to nie wychodzi, czytam o testach bladziochach I tak.ciagne...
Nie wiem czy jutro zatestuje... Kurde boje sie :/

oj akuku akuku nie czytaj już nie siedź w tym temacie lepiej książke poczytać jakąś dobrą albo z dziecmi się pobawić :tak: choć wiem że myśli pewnie oderwać od tego nie możesz.... ahh jak ja bym chciałą się dalej starać, ale nie moge bo jade bilet już kupiony więc ani mi się sni wypalać ze starankami i lot odwoływać. miedzy innymi zarezerwowałam ten bilet po to by mnie staranka nie kusiły i w drugiej kolejności po to bym miałą tańszy bilet ;-)

Missiiss masz racje, ale ja nie potrafie nie myslec... Wlasnie rozmawialismy z tesciowa na skype I ona pierwsze putanie...jestes juz w ciazy ??? A ja na to niee...
Kurde boje sie jutro testowac.

siedze wlasnie na gimnastyce akrobatycznej u cory i pisze z telefonu :P
Missiiss po raz kolejny mowie i pisze ze mnie mozesz byc pewna
Akuku czekamy do jutra
Karola u Ciebie tez :b)

reklama
Tilli a gdzie macie te zajecia akrobatyczne ?? fajnie ze Olivka w nich uczestniczy :-)

Dziewczyny ja nie obiecuje ze jutro zatestuje, boje sie nosz kurka boje sie ze wyjdzie negatyw :/:/
Chyba wole poczekac....aaaaa!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry