• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
widzisz.. jak ja jeszcze pare miesiecy temu :( tez ta 2 kreska byla baaardzo niewyrazna:dry:
no nie wiem, ja dopoki nie zobacze slowa pregnant na tescie albo II (wyraznych) nie bede zaznaczac zadnego pozytywa:no:

moze ty na prawde potrzebujesz progesteronu by podtrzymac ciaze?

Tilli ja juz na pewno nie bede testowac przed terminem @ bo co innego zobaczyc negatywa, a co innego jak jest ta druga kreseczka...
Kupilam te testy clear blue I wczesniej niz w 15 dniu po owu nie zrobie nigdy...
Pewnie sie przeterminuja no ale trudno...
Mialam isc do pracy w srode I czwartek ale wzielam urlop jeszcze I dzieki bogu... Wracam we wtorek 19...akurat zaczna sie dni plodne jak wroce z pl po slubie...ale znanc zycie cos sie pomiesza przez te loty...
W poniedzialek ide do lekarza niech cos zrobia... Powiem ze byly dwie kreski slabe ale byly...

A z tym progesteronem nie wiem niby mam w normie...ale poweim o tych plamieniach zobaczymy...

ej akuku... co to z tą tempką ??:no:

ja kiedyś też myślałam że jak test zrobie i jest jakaś krecha to ciąża a dooopa kiedyś nawet jeszcze owulacji nie miałama a miałam dwie kreski na teście. oczywiście podjarałam sie jak nie wiem bo to moj apierwsza ciąża była a później jak poszłam do gina to czar prysnał...

tilli
no niezłą se godzine wybrałam n nie ?;-) ale to był jedyny lot w tym dniu i jedyny lot najkorzystniejszy cenowo bo za bilet dałam 322 zł plus to co tobie na paliwo to mi wyszło100 zł drożej niż jakbym miała się autobusem tłuc. i tak jak będe rodzine ściągałam to zamierzam tam samochodem swoim pojechać, wczoraj już trase obczajałam ;-) ja bardzo chętnie pojade pociągiem jak jest tam na lotnisku jak pojechać to super :) przejade się angielską kolejką :-)

Missiis ja jeszcze nigdy nie widzialam takiej kreski...a testuje od poltora roku co miesiac regularnie :/:/
Moim zdaniem doszlo do zagniezdzenia ale sie nie powiodlo I tyle...
Nie wstaje dzis z lozka mam.dola na maxa...

Ten miesiac staran odpuszczam(nie bedzie staran) nie chce rodzic na swieta.
Ahh zreszta odpuszczenie w moim przypadku nic nie zmienia, bo starajac sie tez nie zajde...
Sory dziewczyny ze tak smuce ale ja juz nie wiem.co mam robic.

Akuku :* bidocku kochany:(:( Chcialabym ze kazda z nas od razu widzialy II kreseczki i zeby te II kreseczki oznaczyly piekna zdrowa ciąże ktora się bedzie prawidlowo rozwijala... Tule cie mocno

Dziewczyny pomozcie: Mam kolezanke jest w ciazy, ostatni okres miała 23 gudnia , caly czas sie zabezpieczali , 25 stycznia nie dostala okresu wiec pewna ze nadejdzie bzykneli sie bez zabezpieczenia, kilka dni pozniej zrobila test negatywny pozniej sie znowu bzykneli bez zabezpieczenia ,a pozniej po tydniu wyszedl test pozytywny.... Byla u lekarza przed wczoraj beta jej wychodzi na 7-8 tydzien a zarodek jest malutki i nie widac serduszka....bierze duphaston od samego w sumie poczatku jak ie dowiedziala ze jest w ciazy, nie krwawi, bola ja piesi, mdlosci ma..... ma czekac do wtorku, co o tym sadzicie? Bo ona jest zalamana:(

reklama
Akuku- tule..:( no to teraz czekamy na @....a moze jednak nie przyjdzie- jestes jeszcze w górze. Tylko sie nie nakrecaj- i nic sobie nie wkrecaj...czekaj .... i nastepnym raem nie rob tetstow tak wczesnie- bo Ciebie to testowanie dobija ...

Smerfik
u mnie słabą akcje serca było widac juz w 6 tygodniu- w 7 widać było serce doskonale...ale to też zalezy wszystko od sprzętu i indywidualnego rozwoju płodu- trzeba czekać do wtorku nie wiele zostalo... gdyby co może tez poszukac lekarza z lepszym sprzętem. Trzymam kciuki za kolezanke! będzie dobrze! zresztą może ma poprpstu wysokie stezenie hormonu we krwi i beta pokazuje ciąze wyzszą niż jest w rzeczywistości.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry