• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
ja bym akuku nic nie zaznaczała. a zrobiła test z clear blue dopiero po jutrze kiedy hormon będzie na tyle mocny ze pięknie ci się uśmiechnieta buźka pokaże. a z tej firmy jaka czułość testu jest ??

tiilli
dzięki :) a i jeżelo chodzi o lot to jeżeli samolot nie spadnie i ja nie zgine w katastrofie lotniczej to będe na 7:15 w luton ale się zajme sobą pozwiedzam coś :) może się uda że dostane się do kettering albo corby :) możemy się umówić na popołudnie :tak:

missiiss ale jak tempka jutro będzie ładna to zatestuję :)
ten clear blue ma 25 miu ale w dniu @ 99 % wiec powinien wyjść :)
wzięłam dwupak w razie czego :)
bo jeden test kosztowa 10 f a dwa 14f ...
najpierw pewnie zrobię paskowy jak zobaczę cień to wsadzę clear blue :P

kurde ja raz sie podniecam i chce testować a za chwile myślę o boże ja nie chce testować :)

no nienormalna jestem hahahahaha

a tak myślałam o tych plamieniach w zeszłym cyklu plamiłam jakby płodnym śluzem na różowo, a wczoraj ten śluz był mleczny , budyniowaty o kolorze kawy z mlekiem...
dzisiaj ogólnie czysto, ale raz taka grudkę właśnie kawy z mlekiem małą zobaczyłam, pewnie pozostałości..

dzisiaj mnie rano trochę kuło w podbrzuszu...i minęło, nic mnie nie boli cały dzień :) nawet (.)(.) nie bolą jakos mocno, ale mnie w zadnej ciąży nie bolały...

tak myślę że może to wczoraj implantacja była ?? stąd taka słaba kreska...
hmmm zobaczymy co to będzie :)

Milego wieczorku ide dzieci kłaść spać :)

7,15 łooojeeeziuuu hehe:-D

generalnie powiem ci ze autem sie jedzie 1.5h a znalazlam polaczenie pociagiem z luton do kettering w 40 minut:szok::szok: hehe:-D

pojde w weekend na stacje i sie dowiem dokladnie
bo masz z lotniska luton pociag np. o 8.35 i mialabys ponad godzine na odnalezienie sie w sytuacji a bilet nawet tanszy 3 funty niz benzyna
a juz w kettering bym po ciebie wyszla
wiec dowiem sie wszystkiego i napisze:-D:-D

Nie wiem czy ktoras z was ogladala moze dzieki bogu juz piatek ?? Kabaret na zywo co piatek na 2 polecam tak sie dzis usmialam ze az mi lzy lecialy I gardlo sciesnelo hahahaha
Najlepszy byl ostatni skecz.

Karola jak tam ?? Jak sie czujesz??

Kasoku a Ty gdzie ?? Jak tam tempka bo wykresu nie uzupelniasz...

Mnie znowu wirus lapie gardlo swedzi boli, kicham katar :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry