• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Die- a u mnie nic nowego. Cały czas ten kaszel paskudny nas trzyma. Jaśko właśnie karze mi skręcać autko i samolot, wręczył mi wkrętarę i śrubokręt i do dzieła-znowu. Więc mam robotę hehhe. Kończę brać tablety w tym cyklu więc sprawa się rozstrzygnie w przeciągu kilku tygodni. A u nas niespodzianka za oknem, dosyć że wieje to jeszcze pełno śniegu. Ja już chcę wiosnę!!!!!!!!!!!

reklama
Hej laski! ;-)

Pamiętając o planach dzisiejszego testowania postanowiłam zajrzeć ;)

Akuku - strasznie niewyraźne zdjęcia, ale jak dla mnie coś tam widać :tak: No i jak mąż widzi kreskę, to coś w tym musi być :-D

Karola - ja myślę, że u Ciebie może być jeszcze za wcześnie, w końcu sama pisałaś, że nie jesteś pewna kiedy miałaś owu. Test 25 miu nie jest zbyt czuły i wcale nie musi pokazywać nawet bladej kreski na tym etapie. Mi test 20 miu w dniu @ pokazał dość bladą kreskę. Więc proponuję Ci powtórzyć test za 2-3 dni i trzymam kciuki, żeby była piękna druga kreska!:tak::-)

Missiiss - przeczytałam o wypadku Twojego Jasia i myślę tak, jak dziewczyny - dzieci są pancerne. Jeżeli do tej pory wszystko jest ok to raczej nic się nie stało. Ile razy mój zaliczył różne tego typu wypadki (łącznie z upadkiem na głowę z łóżeczka czy wbiciem zębów w parapet....:/)

A w ogóle to z okazji dnia kobiet życzę staraczkom szybkiego ujrzenia 2 kresek, a zafasolkowanym żeby czas do porodu minął im szybko i bezproblemowo :-) No i Wam wszystkim życzę pociechy z mężów! :-D

Mam brac dzis castangusa ??
Jade do tesco sie dogadac z praca I kupie sobie tescik inny...
Dziewczyny ja juz sie ciesze a nie powinnam :/ bo przeciez nic nie wiadomo

Krówka u nas pogoda tez do dupsztaka- zaczelo lac :( wieje ..szaro buro i ponuro:( Coś widze ze Twoj Jas będzie mechanikiem! :) Trzymam mocno kciuki za "sprawy" :)

Domi jak tam sie czujesz nasza maszynistko od pociągu ciązowego???

Akuku- mysle ze weź go jeszcze- ja bralam do 16 dpo - on az tak nie jest szkodliwy zeby teraz mial cos zlego narobic- odstwisz jak beda wyrazne krechy, a jak nie to szkoda przerywac kuracji!

Negatywny, watpliwy musze go.pozniej.porownac z tym.co robilam 3 dni temu...widze jakas kreska pod kazdym kontem.
Test uwazam jako negatywny, nie.chce sie.nakrecac... Choc.pewnie juz sie nakrecialm o jezu.

Ale przez te 3 miesiace jak mierze tempke nie mialam wysokiej tempki w 13 dniu..tzn. W ostatnim.cyklu mialam.ale byla.zabuzona.

Dziewczyny nie wiem czy ta kreske.widze czy se wmawiam.
Kurde I musze czekac tak czy siak :/:/

no kurde ja tej kreski nie widzę :confused: może kup innej firmy

taką temperaturę miałaś w poprzednim cyklu a nawet i wyższą,12 plamiłaś,13 skoczyła a 14 spadła...

Krówka u nas pogoda tez do dupsztaka- zaczelo lac :( wieje ..szaro buro i ponuro:( Coś widze ze Twoj Jas będzie mechanikiem! :) Trzymam mocno kciuki za "sprawy" :)

Domi jak tam sie czujesz nasza maszynistko od pociągu ciązowego???

Akuku- mysle ze weź go jeszcze- ja bralam do 16 dpo - on az tak nie jest szkodliwy zeby teraz mial cos zlego narobic- odstwisz jak beda wyrazne krechy, a jak nie to szkoda przerywac kuracji!

u mnie w nocy padało,teraz jest szaro ale chociaż nie pada

Anablko jutro powtorze, w zeszlym cyklu mialam wyzsza ale cala faze lutealna no I zmienilam godzine pomiaru :-)
I wtedy tempka soe wahala a teraz nie :-)
Jutro zrobie tescik.albo pojutrze.
A I plamienie mialam wtedy rozowe, z krwia, a teraz taki jakby sluz mleczny zabarwiony na brazowo.
Dobra nie chce sie nastawiac :-)

Die - dopiero po Twoim poście zauważyłam, że ja jadę w pierwszy wagonie :-D A czuję się jak baba w ciąży, męczę się, jak wchodzę po schodach, ciągle mi słabo, aż strach pomyśleć, że jeszcze nawet do połowy nie dobiłam. Co to będzie pod koniec :-D A Ty jak się czujesz?

reklama
Ja poki co w zasadzie dobrze- miewam poranne lub wieczorne mdłosci ale nie jakies straszne, ogolnie tragedii nie ma i nie jest jakos szczegolnie inaczej...05.04 mam nastepna wizyte plus badania prenatalne wiec sie troche stresuje- no ale jestem pozytywnie nastawiona:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry