akuku
zobaczysz pójdziesz na badania , zajmiez się badaniami a tu ni spojrzysz jeszcze wyników nie bedzie wszystkich a będą 2 kreski

czasem tak bywa, człowiek się przestawi na myślenie że teraz co innego i niespodziewanie hyc kinderek gotowy :-)
dziewczyny macie racje, lepie mu jeden stres zafundować, mój jaśko jak na swój wiek bardzo dużo mówi. a wczoraj jak brat z bratową przyszliz miesięcznym dzidziem to wsadziłam go do wózka mojego jasio go woził po pokoju i śpiewał całą kołysanke aaa kotki dwa.... i czerwona róża biały kwiat, albo gdy śliczna panna syna kołysała ;-) a jak mu wypadł smoczek i kacperek tak się domagał smoka mój jasiek wziąl i wsadził mu do buzi i się tak przyglądał jemu

no masakra jakby wiedział co robić a nikt mu nic nie mówił,. w żłobku tez wszystkie panie mówią że on jedyny najwięcej mówi i naprawde jest bardzo inteligentny- ciekawe po kim

. więc myśle że sobie poradzi i ciesze się ze zna już właśnie troche polski bo jak zacznie po angielsku nawijać to już polskiego mu się nie bedzie chciało. i tak jak tam wyjedziemy i będzie się uczył w przedszkolu angielskiego to go będe uczyła po polsku pisać i czytać-bo chce żeby wpełni operował dwoma językami
tilli
będe czekała na odpowiedzi

ja tez tak myśle że jak mój się pobawi z twoimi dzieciakami troche to szybko będzie umiał

wczoraj go nauczyłam do 3 liczyć po angielsku

oglądamy dore podróżniczke i też tam śpiewa i powtarza
chyba rzeczywiście ja będe bardziej przezywała niż on
kasoku
gdzie się podziewasz ?? zniknęła nam kochana , chyba rzeczywisćie remont ją pochłonał, a kasoku chyba też jakos testować miała no nie ??