reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dziewczna ta druga wiadomosc moja z interretacja wynikow jest od lekarza ale przez internet.
Ja wysle wyniki do bratowej I moze ona u gina zapyta..
Ahh juz sama nie wiem co I jak robic I badac :/:/
Ale jakis problem jest napewno.

reklama
ej, że niby uciekamy? no bez przesady, nie wiem jak dziewczyny ale ja zaglądam z ciekawości na marcówki, nigdzie nie mam zamiaru się przeprowadzać, od 3 miesięcy popisuję też ze staraczkami grudniowymi i co, wcale od tego czasu się nie wyprowadziłam z tego wątku :tak:

jedyne co mniej wiecej sie orientuje to FSH powinno byc mniej niz 10 i to jest norma idealna
4.9 jest super i wcale nie znaczy braku jajeczkowania czy brak rezerwy:no:
wiem bo to mialam robione w grudniu w uk i mi wyszlo 5.9 i to mi wlasnie powiedzial lekarz

hmm, a mnie w październiku tsh wyszło 2,6 i Gin powiedział, że jak na starania o dziecko to jest za wysokie. Najlepiej gdyby było ok 1 i kazał łykać witaminy z jodem, więc jak widać co lekarz to inna opinia...

hello

boże tak czytam te wszystkie badania... jak ja bym je porobiła wszystkie to pewni znając mnie i mój durny organizm wszystko by powychodziło poza normy... ale moze sobie zrobie zanim wyjade częsć z nich chyba że mi szef obetnie tą cześć co mi na czarno dawał za to że się opałam i wyraziłam swoje zdanie i opisała swoje odczucia jak się czuje jako ich pracownica... ;-)

edytko
a ile schudłaś i na jakiej diecie jesteś?? niedoczytałam albo nienapisałaś ;) ja w dukana się znó∑ bawie :) ale ciut oszukanego ale pmiętam że mi fajnie pomógł :tak: no ale ćwicyłam dużo. jutro się wybieram do sklepu ze zdrową żywnością popatrzeć co tam ciekawego mają :)

hej dziewczynki poczytalam do str 855 wiec,
miciurko brzusio jak marzenie,
karola tpo dobrze,ze widzisz normalnie,
akuku dobrze,ze juz szczesliwie dolecialas do domu,
edyta super schudlas.

a co u mniue, a no 27 marca mam wizyte u gina i moze mi zastrzyk zapoda, ja mam dziwnego dola, ale on jest inny niz kiedys, weszlam na wage i waze juz 49 kg wiec mi waga spada niestety przez ten stan, ktory mam, ale nie wiem dlaczego tak sie zwe mna dzieje????
mam pytanie do ovu, bo skoncvzyl mi sie ten abonament premium i jednym, slowem kila, czy wy wykupujecie ten abonament????
sluchajcie gin mi powiedzial ze fsh powinien byc niski bo to swiadczy o rezerwie jajnikowej, ja mialam w fazie folikularnej na poziomie 8.3 a norma jest 2,5 do 10,2 a w fazie owulacyjnej mialam 8,2 a nlorma jest 3,4 do 33,4

a co do tsh, mi spad w przeciagu 2 m-cy z 3,95 do 2,11. no i dziewczyny nie uciekajcie na inne watki, w koncu jestetsmy listopadowki co nie????

tili jak ja mialam w fazie folikuralnej 3dc robione badania fsh na poziomie 8,3 a lh na poziomie 3,1, natomiast w fazie owu fsh 8,2 a lh 12.4.
czy ten stosunek lh:fsh o ktorym pisalas jest dobry???

Ostatnia edycja:
akuku ale ty masz wszystkie wyniki w normie tsh super poziom ja mam 2,11.ft3 i ft4 tez sie mieszcza, moje sa na poziomie , ft4 mam 1.03 i ft3 2,52, prolakktyna na poziomie 18,2 faza folikuralna i lutealna 11,6. nie rozumiem dlaczego tak ci napisala????

Kasomu no mowie to co pisala ta znajoma to biore z przymrozeniem oka, ale te drugie to mi lekarz napisal... Nie wiem moze zalezy od dnia cyklu?? To bylo w ostatni dzien @

akuku ale badania hormonalne powinnas robiz w 3 dc w 13 dc i 22 dc a poziom prolaktyny w 6 dc i na czczo, wiec sa okreslone dnii robienia badan, tsh ft3 i ft4 chyba nie ma znaczenia.

akuku alwe skoro wszystko miesci ci sie w normie to skad ta doktorka mowi o hiperandrolizmie????czy jakos tak

Ostatnia edycja:
Missii zgubilam juz 7kg ,dietę ustala mi mąż ,jem duzo warzyw.piersi z kurczaka tyle tylko ze wszystko bez panierki ,udka bez skóry itd ,pije mleko z mała zawartością tłuszczu,dzisiaj kupilam sobie mleko ryzowe ale jeszcze nie próbowałam ...z tym ze bardzo duzo cwicze,zumba,jazda rowerkiem,bieganie,no i staram sie robic ćwiczenia interwalowe ,fajna stronie z ćwiczeniami znalazłam nazywają sie p 90 x ,na noc jem białko a na śniadanie weglowodany ,pije duzo wody ,takze biorę wit c aby skóra była caly czas ladnie napięta ,nie jadam słodkości ,nie używam cukru itd i zanim coś kupie sprawdzam etykiety ile. Carbohydrates,lub fat ma dany produkt ,nie pije alko ;-) dzieki za gratki ,jesteście kochane :-*

Ostatnia edycja:
reklama
Kasoku ja nie mialam opcji onaczej tych badan zrobic ... Nie wiem na jakiej podstawie.
Wysle wyniki mojej bratowej moze jej gin cos powie... I poprosze by poszla.do endo... Najgorsze ze nie mam jak zrbic badaniach w innych dniach cyklu :/:/
Kurde moze pogadam jeszcze raz z moja dr. juz nawet nie o starania tylko ogolnie zeby te badania zrobic...ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry