reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hey dziewczyny :) u nas dowiedzeń w gościach ciąg dalszy wiec nic nie musiałam robic na świeta:);-)
hmmm u mnie to sie własnie zastanawiam czy z jedzienia mam taki brzuszek czy juz cos widac hehehe ale wciągnąć go nie potrafie wiec jednak rośnie heheheh
to jeszcze razzz
samych radosnych chwil z najbliższymi :):) pozdrawiam :tak:;-);-)

reklama
Hej laseczki:-)

Czy u Was tez jest taka pogoda iście świąteczna? U nas masa śniegu, szkoda tylko że święta nie te:baffled:

Limonka- Tobie chociaz bez skrępowania może rosnąć brzuszek a u mnie tylko z przejedzenia ten balon jest;-)
Tili- jeden cykl, więc testów nie będe kupować, tempki mierzyć tez nie będę bo wstaję kilka razy w nocy. Pomiar byłby nie miarodajny. Zdaje się na obserwację śluzu (jeśli będzie) i info od jajników (jeśli będzie) :-). Na objawy to Ty jeszcze masz czas:-)
Akuku- ale się u Ciebie na wykresie porobiło:crazy:

Miłego świętowania!!!

akuku - kurcze faktycznie Ci się pokićkało na tym wykresie. Idź sobie na to badanie progesteronu i ja na twoim miejscu chyba zrobiłabym sobie przerwe. Musicie sie chyba wyluzowac bo coraz bardziej sie spinasz i cykle sie psują. Wcześniej przeciez tak nie mialas. Odpuść sobie wspomagacze, mierzenie, testy owu. Kochajcie sie co drugi dzień. Może zafundujcie sobie romantyczną kolacje, jak nie ma z kim dzieci zostawić to w domu można zrobić. Może wspólna kąpiel. Myślę że chyba tu jest największy problem. Nie bede Ci radziła nie myśleć bo wiem że to jest po prostu nie mozliwe.

Tili - brakiem objawów sie nie przejmuj bo to jeszcze bardzo wczesnie. Ja chyba zaczełam odczuwać mdłości ciążowe czyli juz takie mocne w 6 tc. Wcześniej to co mnei przymulało to było od acardu.

Tili masz dobrą pamięć :) , jutro TEN dzień :))) jestem taka podjarana że szok haha, Domi idzie rano ja o 2pm ;) umówiliśmy się że trzymamy kciuki za siebie nawzajem :), a ty jak tam?? Wszystko gra? jeszcze 12 dni i masz wizyte :)!szybko zleci

Lori fajnie że zawitalaś tu, gratuluje córeczki! Jak tam samopoczucie, pokaż brzuszek nam jak masz jakąś fotke ;))

Limonka ty też wklejaj brzuszek :)!

Mi się coś kurde delikatny żołądek zrobił, zjem coś " dobrego" i juz mnie boli massakra,

cześć kochane :)

tilli
ja gotowa gotowa i coraz bardziej podjarana i jednoczesnie wystraszona:-D:-D ale zakupów już się doczekać nie moge przed wyjazdem ;) aa no i jeżeli jest coś co byś chciała żebym Ci z PL przywiozła to pisz na maila ;) tylko tak żebym się w 32 kilo zmieściła ;-) jeszcze tydzien i robie sobie odprawe online :) wtedy to już w ogóle będe czuła ten szybko upływający czas. ide jeszcze do pracy na dwa tygodnie to mi już w ogóle poleci czas. A objawami kochana się nie przejmuj tzn ich brakiem ja w dwóch ciążach miałam na początku bóle brzucha i pachwin później cisza a potem jak mnie złapało to prawie 2 miesiace wymiotowałam jak kot także obyś nie miała ciszy przed burzą jak ja ;)

DZIEWCZYNY POKAŻCIE PIĘKNE WASZE BRZUSZKI :)

ale pogoda na święta nam pryma aprilis zrobiła no nie ?:) kurcze zawsze w lany poniedziałek było ciepło a tu biało za oknem bbrrr
(forum mi sie naprawiło :D)

miciurka i domi
kciuki jutro za wizyty :) ja zawsze się nie mogłam doczekać kolejnego i kolejnego podglądania dzidzioła :)

akuku
może rzeczywiście tak loty podziałały na Ciebie że sie troche poprzestawiało. Trzymaj się tam i kciuki za szybką owulke &&&

a ja dzisiaj @ zakończyłam :) kolejny będe regulowała już lutką także wypadnie gdzies pod koniec kwietnia... zamierzam tak regulować 4-5 cykli , ale też jeszcze przed wyjazdem pójde do gina i się podpytam może mi da clo to będzie na kiedys hehe :)
miłego dnia życze!

Miciurka - jutro wizyta? jesli tak to idziemy chyba wszystkie razem bo ja mam na 14:40 :-) samopoczucie takie se, licze że odzyskam siły jak juz bede w domciu na zwolnieniu i poczuje psychiczny luz :-p

przedstawiam Oleńke :-)

i jej domek

Ostatnia edycja:
Karola? jak u Ciebie? test wczorajszy juz mega pozytyw??

nie wiem tili, nie robiłam wczoraj bo nie mam już testów :zawstydzona/y:

tempka poszła mocno w dół... wszystko na odwrót, zima na Wielkanoc i moja tempka w dół zamiast w górę... :confused:

akuku kurcze, ale masz te skoki i spadki tempki :(

lore śliczny brzuch i córcia też prześliczna!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
tiluchna- będzie Szymon:tak:,a brakiem objawów się nie martw- u mnie poprzednio praktycznie od początku, teraz chyba koło 7 tc się pojawiły:tak:
miciur-ka- trzymam &&&& za jutro- i koniecznie daj znać co i jak:tak:
lori- śliczna Oleńka, też liczyłam na dziewuszkę ale się przeliczyłam:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry