reklama
krowkabordo
Fanka BB :)
Edytka- odre, swinke rozyczke fujjj. A czemu nie uznają?
Kamilko- według mnie bardzo dobrze postąpiłaś. Nie miałaś problemów ze zdobyciem szczepionki każdej z osobna?
Kamilko- według mnie bardzo dobrze postąpiłaś. Nie miałaś problemów ze zdobyciem szczepionki każdej z osobna?
Nieeee one sa na Nfz w kazdej przychodni.. I byly na stanie i bez problemu mi robily kazda osobno..Moja siostra tez tak szczepi no ale ona nie obyla sie bez komentarzy typu ze oszczedza na dziecku i moze od dziadkow pozyczy!! Skandal !! Jakby chciala to by szczepila skojarzonymi ale to jej decyzja i chce osobno i nikomu nic do tego..dopiero jak skomentowala to "A co na wakacje pani nie pojedzie?!" to baba sie zamknela!
Tak w Polsce.. Jak mi to opowiadala to uwierzyc nie moglam.. Bo one odrazu stwierdzily ze to przez brak pieniedzy.. A ten komentarz ze moze od dziadkow kase pozyczy to wypalily do niej na korytarzu przy ludziach!! Poczula sie jak biedaczka i strazznie upokorzona do tego wyrodna matka:/
Bylam dzis w szpitalu bo nie wiem co z kluciem.. Okazalo sie ze ginekologicznie ok..dzidzia ok.. Ale mnie kluje nad spojeniem jakby mi ktos czyms kul.. Ehhh
Po badaniu mowi ze mozw cos z jelitami i ze moze chirurg zobaczy.. Posprawdzal mi wszystkie narzady od zoladka po pecherz i mowi ze ok ale wyrostka dovrze nie widzi.. I pewnie to on i zebym zostala na jedna noc.. Nooo glupi!! Podpisalam decyzje ze nje bo glupia nie jestem boli mnie nad spojeniem a on mi wyrostek wciska ehhh
Poszlam znow do gin ona jeszcze zbadamy mocz.. To ok .. Mocz ok.. A jak wrocilam do domu to przy sikaniu mnie lekko pieklo! No ico za cholera?!
Ale widzialam ze byla wkurzona ta lekarka:/ jakvym sobie zmyslala to ze mnie boli:/
Po badaniu mowi ze mozw cos z jelitami i ze moze chirurg zobaczy.. Posprawdzal mi wszystkie narzady od zoladka po pecherz i mowi ze ok ale wyrostka dovrze nie widzi.. I pewnie to on i zebym zostala na jedna noc.. Nooo glupi!! Podpisalam decyzje ze nje bo glupia nie jestem boli mnie nad spojeniem a on mi wyrostek wciska ehhh
Poszlam znow do gin ona jeszcze zbadamy mocz.. To ok .. Mocz ok.. A jak wrocilam do domu to przy sikaniu mnie lekko pieklo! No ico za cholera?!
Ale widzialam ze byla wkurzona ta lekarka:/ jakvym sobie zmyslala to ze mnie boli:/
reklama