hej Niunie

;-)
Karola - ehhh z facetami

ja bym szczerze nie wytrzymala i wybuchnela smiechem
tyle ze ja na takie zachowanie mam haka bo - 2 dzieci mam (no prawie 3

) i ze 4 nie potrzebuje

jestes pewna ze bezowulacyjny? tak monitoring powiedzial? moze owu bedzie spozniona?
Kasoku - a powiedz mi ile po zastrzyku juz test nie klamie???
Akuku - jeszcze raz zdrowka dla Vikiego
Kamilko - brawa dla Adasia! wiem ze Alex od Akuku tez juz na 2 kolkach
no my wczoraj mielismy mala probe ale ogolnie w przyszlym tyg. Najpierw czekalismy na porzadny rower dla Olivci a potem ona sie bala ( a nie ma co zmuszac) teraz widzi ze wszyscy dookola juz na 2 kolkach wiec sama wyszla z inicjatywa, patyk juz przykrecony ale czekamy na tatusia w przyszla niedziele co to zabierze mala do parku i nauczy
za to kupilismy trampoline w piatek, taka 10ft czyli olbrzymia i po prostu jest szal!!!!!
dzieciaki przez 3 dni ani jednej bajki nie widzialy, od 7 rano na trampolinie, Olivcia cwiczyla salta, gwiazdy, fikolki, Piotrek powtarzal, mielismy grilla to z 9 dzieciaczkow bylo i wszystkie sie zmiescily i zabawa co niemiara
nie ma to jak piekna pogoda!
Krowko :* co u Ciebie?
u mnie troszke lepiej, wymioty moze raz dziennie, odkrylam Rennie cool, i biore tabletke ok 15 i pomaga na caly wieczor
byla wczoraj u mnie kolezanka co to blizniaki nosi pod sercem, dwie cory! ale miala brzuszek! hehe, za 2 tyg ma wywolywany porod zeby sama akcja sie nie zaczela
no i ona to ma super ciaze, zero mdlosci, wymiotow, czuje sie swietnie, fajnie wyglada..ehhh, no urodzona do ciazy!
dobra, zbieram sie do roboty

buziakuje wszystkich