witajcie, a u mnie, hmmm...boli brzuch jak na okres, jestem rozbita jak przed @, dzisiaj rano zrobiłam test i wyszedł pozytywny, z tym,ze druga kreska bladziucha, teraz zeobilam i negatyw, wiec to pewnie jeszcze pregnyl????nie wiem, nie mam już sily się starac, szlag mnie trafia, bo na placu zabaw kolejne zaciazone, mam dola, staram się jakos zyc i przyzwyczajać się do jedynaka, nic więcej u mnie nie slychac niestety, pozdrawiam.
reklama
Akuku
Fanka BB :)
Kasoku widze ze to 25 dc, wiec jak rano wyszedl cien cienia to wieczorem nic nie wyjdzie. Rob test jutro albo pojutrze :-) mysle ze sie udalo wiec glowka do gory :-)
W zeszlym cyklu chyba nie mialas pozytywa co ??
A przed terminem @ czujemy sie z reguly tak samo czy to ciaza czy nie :-)
Bedzie dobrze.
Victorek zasnal ok 16 I spi do teraz, juz chyba na noc zasnal... Jeszcze nie wrocil w pelni do zdrowka, wiec jutro do przedszkola nie idzie.
Jeszcze jest taki osowialy I marudny troszku.
W zeszlym cyklu chyba nie mialas pozytywa co ??
A przed terminem @ czujemy sie z reguly tak samo czy to ciaza czy nie :-)
Bedzie dobrze.
Victorek zasnal ok 16 I spi do teraz, juz chyba na noc zasnal... Jeszcze nie wrocil w pelni do zdrowka, wiec jutro do przedszkola nie idzie.
Jeszcze jest taki osowialy I marudny troszku.
dziekuje akuku, z tym,ze ja już w cuda nie wierze, strasznie się ze mna popieprzyło, nigdy nie miałam problemów z cyklem, przed urodzeniem corki a po porodzie jakos cos się pochrzaniło i chyba tyle tego z drugiego, już nawet nie mam sily być zalamana, nie mogę tylko patrzeć na kobitki w ciąży u mnie na osiedlu, bo moja zla ciemna natura się odzywa niestety 
krowkabordo
Kasoku- kochana, pozytyw jak sie cieszę :-). Zrób w środę, wtedy będziesz pewna!!! Trzymam kciuki!!!!!!
Akuku- nsił dla Victorca!
Kamilka- zuch ten Twój synio!
Akuku- nsił dla Victorca!
Kamilka- zuch ten Twój synio!
Akuku
Kasoku wiem co czujesz ja juz mam prawie dwa lata staran :/:/ I jak widze kobitki z brzuszkami to mnie skreca, z drugiej strony ciesze sie ich szczesciem ale jednek boli mnie to ze ja nie moge...
Ja mialam zawsze cykle 28 dniowe. A teraz 32,31 ? Co to ma byc;/;/
A najgorsze ze raz owu w 16dc a raz w 19, raz w 22 :/:/
I zmienia sie faza lutealna, kiedy powinna byc stala. Za dwa tyg bede w pl I juz bratowa prosilam by mnie do gina umowila, on sie zajmuje I ciaza I nieplodnoscia konkrestnie I mam nadzieje ze znajdzie przyczyne. Szczerze wolalabym by powiedzial np ze ma pani torbiel albo jakies inne wyleczalne badz nie badziewie, bo nie lubie sie ludzic.
Krowka no Viki biedny tylko go przebralam, siku napil sie wody, jeknal ze jest chory I dalej spi :-( znaczy dobrze ze spi, ale czemu tak dlugo :/:/
Ja mialam zawsze cykle 28 dniowe. A teraz 32,31 ? Co to ma byc;/;/
A najgorsze ze raz owu w 16dc a raz w 19, raz w 22 :/:/
I zmienia sie faza lutealna, kiedy powinna byc stala. Za dwa tyg bede w pl I juz bratowa prosilam by mnie do gina umowila, on sie zajmuje I ciaza I nieplodnoscia konkrestnie I mam nadzieje ze znajdzie przyczyne. Szczerze wolalabym by powiedzial np ze ma pani torbiel albo jakies inne wyleczalne badz nie badziewie, bo nie lubie sie ludzic.
Krowka no Viki biedny tylko go przebralam, siku napil sie wody, jeknal ze jest chory I dalej spi :-( znaczy dobrze ze spi, ale czemu tak dlugo :/:/
Anabelka- a czemu myslisz że synek miał problemy takie przez szczepionki??jesteś pewna? Itd Ja właśnie mam dylemat zaszczepić czy nie :/
Kasoku- trzymam kciuki, długo walczysz ale uda się, czekam aż powtórzysz tescik 3 maj się!
Akuku ojoj biedny Victorek!! Zdrowia dla niego!
Kamilka super już Adaś jaki duży! Wszystkiego Najlepszego! Super że smiga na 2 kółkach! Tutaj ja się nie raz za głowę lapie bo 8 latki nie umieja co niektóre na 2 kółkach jeździć bo rodzice cały czas pracuja i się dziecmi nie zajmuja nie uczą itd fajnie że masz czas dla synka a jak się czujesz??
Tili co u Ciebie?? Wymioty i nudności dały ci spokój??!!
) oby!
Kasoku- trzymam kciuki, długo walczysz ale uda się, czekam aż powtórzysz tescik 3 maj się!
Akuku ojoj biedny Victorek!! Zdrowia dla niego!
Kamilka super już Adaś jaki duży! Wszystkiego Najlepszego! Super że smiga na 2 kółkach! Tutaj ja się nie raz za głowę lapie bo 8 latki nie umieja co niektóre na 2 kółkach jeździć bo rodzice cały czas pracuja i się dziecmi nie zajmuja nie uczą itd fajnie że masz czas dla synka a jak się czujesz??
Tili co u Ciebie?? Wymioty i nudności dały ci spokój??!!
hej Niunie
;-)
Karola - ehhh z facetami
ja bym szczerze nie wytrzymala i wybuchnela smiechem
tyle ze ja na takie zachowanie mam haka bo - 2 dzieci mam (no prawie 3
) i ze 4 nie potrzebuje
jestes pewna ze bezowulacyjny? tak monitoring powiedzial? moze owu bedzie spozniona?
Kasoku - a powiedz mi ile po zastrzyku juz test nie klamie???
Akuku - jeszcze raz zdrowka dla Vikiego
Kamilko - brawa dla Adasia! wiem ze Alex od Akuku tez juz na 2 kolkach
no my wczoraj mielismy mala probe ale ogolnie w przyszlym tyg. Najpierw czekalismy na porzadny rower dla Olivci a potem ona sie bala ( a nie ma co zmuszac) teraz widzi ze wszyscy dookola juz na 2 kolkach wiec sama wyszla z inicjatywa, patyk juz przykrecony ale czekamy na tatusia w przyszla niedziele co to zabierze mala do parku i nauczy
za to kupilismy trampoline w piatek, taka 10ft czyli olbrzymia i po prostu jest szal!!!!!
dzieciaki przez 3 dni ani jednej bajki nie widzialy, od 7 rano na trampolinie, Olivcia cwiczyla salta, gwiazdy, fikolki, Piotrek powtarzal, mielismy grilla to z 9 dzieciaczkow bylo i wszystkie sie zmiescily i zabawa co niemiara
nie ma to jak piekna pogoda!
Krowko :* co u Ciebie?
u mnie troszke lepiej, wymioty moze raz dziennie, odkrylam Rennie cool, i biore tabletke ok 15 i pomaga na caly wieczor
byla wczoraj u mnie kolezanka co to blizniaki nosi pod sercem, dwie cory! ale miala brzuszek! hehe, za 2 tyg ma wywolywany porod zeby sama akcja sie nie zaczela
no i ona to ma super ciaze, zero mdlosci, wymiotow, czuje sie swietnie, fajnie wyglada..ehhh, no urodzona do ciazy!
dobra, zbieram sie do roboty
buziakuje wszystkich
Karola - ehhh z facetami

tyle ze ja na takie zachowanie mam haka bo - 2 dzieci mam (no prawie 3

Kasoku - a powiedz mi ile po zastrzyku juz test nie klamie???
Akuku - jeszcze raz zdrowka dla Vikiego

Kamilko - brawa dla Adasia! wiem ze Alex od Akuku tez juz na 2 kolkach
no my wczoraj mielismy mala probe ale ogolnie w przyszlym tyg. Najpierw czekalismy na porzadny rower dla Olivci a potem ona sie bala ( a nie ma co zmuszac) teraz widzi ze wszyscy dookola juz na 2 kolkach wiec sama wyszla z inicjatywa, patyk juz przykrecony ale czekamy na tatusia w przyszla niedziele co to zabierze mala do parku i nauczy

za to kupilismy trampoline w piatek, taka 10ft czyli olbrzymia i po prostu jest szal!!!!!
dzieciaki przez 3 dni ani jednej bajki nie widzialy, od 7 rano na trampolinie, Olivcia cwiczyla salta, gwiazdy, fikolki, Piotrek powtarzal, mielismy grilla to z 9 dzieciaczkow bylo i wszystkie sie zmiescily i zabawa co niemiara
nie ma to jak piekna pogoda!

Krowko :* co u Ciebie?
u mnie troszke lepiej, wymioty moze raz dziennie, odkrylam Rennie cool, i biore tabletke ok 15 i pomaga na caly wieczor

byla wczoraj u mnie kolezanka co to blizniaki nosi pod sercem, dwie cory! ale miala brzuszek! hehe, za 2 tyg ma wywolywany porod zeby sama akcja sie nie zaczela
no i ona to ma super ciaze, zero mdlosci, wymiotow, czuje sie swietnie, fajnie wyglada..ehhh, no urodzona do ciazy!

dobra, zbieram sie do roboty
aha jeszcze co do szczepionek,
ja na obowiazkowe szczepilam oboje i zamierzam szczepic i trzecie
mam troszke inne zdanie co do szczepionek ;-)
ale to jest indywidualna decyzja matek i ja nigdy nie podwazam takich decyzji
moj brat np. tez jest przeciwko szczepieniom;-) i nie szczepia swoich dzieci
takze co rodzic taka decyzja
ja na obowiazkowe szczepilam oboje i zamierzam szczepic i trzecie
mam troszke inne zdanie co do szczepionek ;-)
ale to jest indywidualna decyzja matek i ja nigdy nie podwazam takich decyzji

moj brat np. tez jest przeciwko szczepieniom;-) i nie szczepia swoich dzieci
takze co rodzic taka decyzja
Witam witam
kasou ja czytalam o twoim tesciku to az mnie ciarki przeszly i dzidzia kopnela
czemu ty siue tak szybko zrazasz i nie dajesz sobie szansy... powtorz test pozniej.. ja mialam barfdzo wczesnie wykazany pamietasz co ze mna bylo z tymi testami..
jak bedziesz myslec ciagle negatywnie to nie momozesz sobie sajsc w ciaze... raczej mysl jak bedzie fajnie jak pojawia sie te 2 krechy!!!!:-)
Tili wiesz mnie siostra poradzila z ta jazda zeby znizyc siodelko zeby dotykal swobodnie ziemi i isc z nim na gorke lekka i zeby probowal do nas zjezdzac kilka razy na wycwiczenie stabilnosci i odpieral sie nogami... i najwazniejsze zeby patrzyl na nas nie pod kola
i w sumie zalapal juz z pedalowaniem za 4 razem.. nie uczcie jej z patykiem bo odrazu sie bedzie gibac i zrazac ..
Gratuluje tobie powolnego ustepoiwania dolegliwosci:-) Mnie na szczescie lekko przeszlo a teraz to juz kompletnie nie czuje ze w ciazy jestem
A gdzie Limonka i Die? i reszta...
akuku zdrtowka dla synka oby juz nabieral energi i nic nie malapalo dzieciaczkow
Ja wczoraj polozylam sie o 21 i padlam jak nie wiem meczylam sie z bolem glowy i sennoscia ciagle szly chmury burzowe byly ciezkoie i duszno i jak potem przeszla burza to czulam sie jak mlody bog
wynioslam kwiatki na balkon i ufff az je wyczyscilo i widac ze odzyly:-)
kasou ja czytalam o twoim tesciku to az mnie ciarki przeszly i dzidzia kopnela

Tili wiesz mnie siostra poradzila z ta jazda zeby znizyc siodelko zeby dotykal swobodnie ziemi i isc z nim na gorke lekka i zeby probowal do nas zjezdzac kilka razy na wycwiczenie stabilnosci i odpieral sie nogami... i najwazniejsze zeby patrzyl na nas nie pod kola

Gratuluje tobie powolnego ustepoiwania dolegliwosci:-) Mnie na szczescie lekko przeszlo a teraz to juz kompletnie nie czuje ze w ciazy jestem

A gdzie Limonka i Die? i reszta...
akuku zdrtowka dla synka oby juz nabieral energi i nic nie malapalo dzieciaczkow

Ja wczoraj polozylam sie o 21 i padlam jak nie wiem meczylam sie z bolem glowy i sennoscia ciagle szly chmury burzowe byly ciezkoie i duszno i jak potem przeszla burza to czulam sie jak mlody bog
reklama
Witajcie dziewczyny
Zaglądam do was tutaj codziennie ale mam brak czasu na cokolwiek
Od miesiąca pracuje w salonie kosmetycznym i w koncu doczekałam się dnia wolnego... u mnie zamiast okresu mialam plamienia ale to po lekach , bo teraz przyszedł juz normalny okres i znowu luteina w 17 dc ;D za miesiac jade na wakacje Chorwacja;D juz sie doczekac nie moge..... a za 3 miesiace bedą staranka;D hehe... znaczy się w sierpniu ;D odkąd poszłam do pracy czuje sie silniejsza psyhicznie , czuje sie doeniona
Dzisiaj mam pogrzeb ,niestety moi znajomi mieli wypadek moja kolezanka jechala do porodu , mąż zginal na miejscu a ona ma zlamana reke i cala jest poobijana..,zrobili jej cesarke i dziecku nic nie jest, a jechała z nimi starsza corka i byla nieprzytomna ,potem w spiaczce farmakologicznej ( od ciezarowki odpiela sie ogromna naczepa z balami drewna i uderzyla w nch jadacych z przeciwka) straszny wypadek..... ;(
Kasoku ja mocno trzymam kciuki zeby to nie bylo działanie pregnylu :*:*
Akuku Tobie mocno kibicuje i wierze ze się w koncu uda :*
Tili bądż silna i rośnijcie zdrowo :*
Dzisiaj mam pogrzeb ,niestety moi znajomi mieli wypadek moja kolezanka jechala do porodu , mąż zginal na miejscu a ona ma zlamana reke i cala jest poobijana..,zrobili jej cesarke i dziecku nic nie jest, a jechała z nimi starsza corka i byla nieprzytomna ,potem w spiaczce farmakologicznej ( od ciezarowki odpiela sie ogromna naczepa z balami drewna i uderzyla w nch jadacych z przeciwka) straszny wypadek..... ;(
Kasoku ja mocno trzymam kciuki zeby to nie bylo działanie pregnylu :*:*
Akuku Tobie mocno kibicuje i wierze ze się w koncu uda :*
Tili bądż silna i rośnijcie zdrowo :*