reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
cześć dziewczyny,ciut mnie nie było (szpital) u mnie owulki nie było,w poniedziałek nie zmierzyłam,wczoraj i dzisiaj też,ale od poniedziałku śluz zanikał a dzisiaj jest go mało i jest lepki więc minęła faza płodności,owulacji raczej nie było bo szyjka prawie zamknięta i twarda więc tak jak zawsze gdy w okresie płodnego śluzu nie mam owulacji...no to czekam na kolejne podejście

kamilka gratki dla syna

kasoku i co powtórzyłaś test ?

mam dla Was zagadkę :tak:

dziś podczas zajęć w przedszkolu, 3-letnia Paulinka podchodzi do mnie i rozradowana mówi-

P-Plose Pani a tatuś mi jutlo kupi kapoline!
ja- co Ci kupi?
P- no kapoline!

jak myślicie, co to jest kapolina ?

:rofl2:

Mam dwulatka w domu, który mówi wszystko, choć trudne wyrazy przekręca i po swojemu tworzy nowy słownik. I stąd się domyśliłam:-)

To ja też mam zagadkę, tak mówił mój kuzyn -

co to starendrajdro?:-D

Ja tez pomyslalam o trampolinie :-)

Starendrajdo ?? Hmm cos stare.. ??

Nie wiem...

A moj synek mowil ciuta... Kto sie domysli ??
Kaka

A viki mowi oochochac...

reklama
Do góry