Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

victor nabtwarz mowu arz..
Winogrona inoglonki
Gwiazdka gjastka
Jak che isc do toalety (sam) to wola np. Babciu choc z nami hahaha
Kiedys na rower mowil lelen
I pewnie duzo jeszcze ale juz nie pamietam.
Ostatnio viki przyszedl rano do mnoe do lozka I mow mamo jestes ?? Nie placujes ?? ocham cie, mas slicne ocy :-)
Albo dzis sie przykryl pod kocyk I mowi mamo choly jestem... Hehe
Dzis byl pierwszy dzien w przedszkolu po chorobie I mama go zaprowadzala dzis I pobiegl do sali mowi hi...hehe
Nauczyl sie mowic kilku zdan..slow I corax lepiej mu idzie.
Mowi shon dont do that.
I dont like it
Jak pani pyta czy chce milk or water, to on odpowiada milke please... Ale z pieknym akcentem nie mowi milki tylko mylk I ladnie przeciaga hehe... Jak ja powiedzialam kiedys milk to mnie poprawil hahaha.
A Alex dzis jak przyszlam do przedszkola rozmawial z pania pelnymi zdaniami, w miedzy czasie przerwal mowil do mnie po polsku , a zaraz znowu po angielku. Ladnie potrafi operowac dwoma na zmine I mu sie nie miesza.
Hej
Hahaha ale czadowe te wasze dzieci..
Moj mowi pstatnio do mnie : wiesz juz 2 idlem do tych dzieci
Albo mowi nie zobaczylem tylko uwidzialem![]()
No dzieci zabawne sa :-)
Viki tez wszystko kochan, trawke kocha, kamyczek kocha, pania w przedszkolu I wogle wszystko co fajne. Mnie kocha tate kocha alexa kocha,ale jak sie rozzlosci to mowi nie lubie cie.
Przypomnialo mi ze Alex kiedys zamiast kocham mowil kopam hehehe
Na kwiatki kjatki
Na smoczek lulek
Na keczup keciapa heh
Dziewczyny strasznie mnie piecze,boli,szczypie prawy sutek ..ogolnie cycki bola.
Spac mi sie chce I juz z 5 razy dzis mnie zmulilo na spanie, ale walcze ze soba, bo nie moge dni przesypiac...
Jakby ktoras mogla spojrzec na moj wykres I powiedziec co mysli owulka w 16czy 18,19 dc ?? Bo juz sama nie wiem. Choc bardziej sie sklaniam 16...
W 18 dc tempka byla zburzona,36.36 dodala 0.3 za 3 godz. wiecej snu bo tyle zwykle spie.
Mam dreszcze caly czas masakra jakas.
Dobrze ze jutro zostaje na nadgodziny to nie bede myslec przynajmniej, znowu za duzo mysle ehh.
W sobote tez ide na nadgodziny uff a w niedziele moze zatestuje hmm zobaczymy.