reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Tak wiec w niedziele bedzie12,13 lub 15 dpo I wtedy moze zatestuje. Ale mam zamiar wytrzymac do srody, moze dam rade.

A co do sluzu to ja sama nie wiem, malo go bylo, bo wiesiolka nie biore, a szyjki nie badam wiec nie wiem... Wydaje mi sie ze od 17 dc nie bylo wcale ale nie jestem pewna bo jak mowie odpuscilam wiec staralam sie nie zwracac na noc uwagi. Testow owu tez nie robilam.
Tempke mierze tylko po to zeby wiedziec kiedy @ przyjdzie, choc nie powiem milo by bylo jakby nie przyszla .

To jak ja mam wiedziec jaka mam faze lutealna ? Jak nawet nie wiem kiedy owu byla ehh

A wykres to I mi sie podoba, tak ladnego jeszcze chyba nie mialam...ale I tak nie wierze .. Wiec czekam cierpliwie na @ jak nie przyjdzie to wtedy bede myslec... Choc nie powiem wykres mnie nakrecil troszke, wiec tymbardziej bede czekac.

Tilli ciesze sie ze lepiej sie czujesz :-) powiedz nam jak tam mississ bo sie nie odzywa :-(

za dwa tyg bede w pl I ide do gina wiec jak @ ma przyjsc to jak najszybciej:-)
Spac mi sie chce nooo nie wytrzymuje juz sama ze soba. Ahh

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczeta :)

Akuku - ja bym poszla za 18dc bo niby skok liczy sie po 6 nizszych temperaturach..

i zgadzam sie z Anabelka.. czasami owu jest nawet dzien czy 2 dni przed skokiem.. tego nigdy nie wiadomo :) trzymam mocno kciuki bo wykres jest na prawde sliczny :*

mowa maluchow jest cudowna :)

a ja dzisiaj (o dziwo) czuje sie calkiem niezle... i ani razu nie bylam w lazience przez mdlosi jupiii :D

Karola - jak tam relacje z mezem? :)

ten czas leci :-) już 10tc :-)

dziewczyny pobierałyście kiedyś maluchom krew i używałyście czegoś znieczulającego w miejscu kłucia ? mój znowu musi iść na badania.A miał morfologie w poniedziałek i wczoraj...nie chcę znowu zadawać mu bólu bo ciężko u niego z znalezieniem żyły,w poniedziałek wyglądało to jak liposukcja-dosłownie,pielęgniarka wbiła igłę i nic,znowu i nic i szukała pod skórą na ślepo jakiejś żyły i wyglądało to jak liposukcja...masakra,jeszcze trochę i bym płakała razem z nim bo krzyczał by go puścić,prosił...a my go trzymałyśmy na siłę bo badanie było ważniejsze,wczoraj powtórka badania by sprawdzić wyniki,gazometrię,wątrobowe itd itd

Anabelko - Lidokaina w masci??? powinna miejscowo znieczulic:tak:
ja mialam smarowane jak mi przekluwali podbrudek kolczykiem i nic nie czulam:tak:

a co do tygodnia sama nie wierze:szok:
to forum jest moja jedyna przypominajka w ktorym tygodniu czu dniu jestem:-D
wchodze, patrze na stopke i ojej, leci juz 11 tydzien...:-D

Akuku - mam nadzieje, ze tym razem bedziesz miala cudowna niespodzianke :)

a co do Mississ to trudno mi cokolowiek powiedziec bo prawie jej nie widze:sorry2:
albo jest z pracy albo u kolezankek hehe:)
wczoraj wrocila po polnocy z pracy to zamienilysmy pare slow ale ja zeszlam tak zaspana ze ledwo co pamietam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Anabelko - Lidokaina w masci??? powinna miejscowo znieczulic:tak:
ja mialam smarowane jak mi przekluwali podbrudek kolczykiem i nic nie czulam:tak:

a co do tygodnia sama nie wierze:szok:
to forum jest moja jedyna przypominajka w ktorym tygodniu czu dniu jestem:-D
wchodze, patrze na stopke i ojej, leci juz 11 tydzien...:-D

Akuku - mam nadzieje, ze tym razem bedziesz miala cudowna niespodzianke :)

a co do Mississ to trudno mi cokolowiek powiedziec bo prawie jej nie widze:sorry2:
albo jest z pracy albo u kolezankek hehe:)
wczoraj wrocila po polnocy z pracy to zamienilysmy pare slow ale ja zeszlam tak zaspana ze ledwo co pamietam:zawstydzona/y:

dzięki

Tempka 36.92... Takiej nigdy nigdy nie mialam.
Kurde az sie trzese, masakra tak bym chciala by sie udalo.
Dobrze ze dzis zostaje na nadgodziny, nie bede myslec przynajmniej.
Milego dnia.

Tak wiec w niedziele bedzie12,13 lub 15 dpo I wtedy moze zatestuje. Ale mam zamiar wytrzymac do srody, moze dam rade.

A co do sluzu to ja sama nie wiem, malo go bylo, bo wiesiolka nie biore, a szyjki nie badam wiec nie wiem... Wydaje mi sie ze od 17 dc nie bylo wcale ale nie jestem pewna bo jak mowie odpuscilam wiec staralam sie nie zwracac na noc uwagi. Testow owu tez nie robilam.
Tempke mierze tylko po to zeby wiedziec kiedy @ przyjdzie, choc nie powiem milo by bylo jakby nie przyszla .

To jak ja mam wiedziec jaka mam faze lutealna ? Jak nawet nie wiem kiedy owu byla ehh

A wykres to I mi sie podoba, tak ladnego jeszcze chyba nie mialam...ale I tak nie wierze .. Wiec czekam cierpliwie na @ jak nie przyjdzie to wtedy bede myslec... Choc nie powiem wykres mnie nakrecil troszke, wiec tymbardziej bede czekac.

Tilli ciesze sie ze lepiej sie czujesz :-) powiedz nam jak tam mississ bo sie nie odzywa :-(

za dwa tyg bede w pl I ide do gina wiec jak @ ma przyjsc to jak najszybciej:-)
Spac mi sie chce nooo nie wytrzymuje juz sama ze soba. Ahh

po pierwsze faza lutealna to faza wyższych temperatur a nie dni od owulacji do okresu :-) więc licz tyle ile miałaś najczęściej,wydaje mi się że plamienie w fazie lutealnej to może zaburzyć,policz kiedy wypada np.14 czy 13 dni bo już nie pamiętam jak miałaś,od tego dnia gdzie zaznaczyłaś 1 dzień wyższych i od 3 dnia wyższych,masz rozbieżność tylko 2 dni i testować możesz kochana pomiędzy tymi dniami albo w tym późniejszym dniu...

Tempka 36.92... Takiej nigdy nigdy nie mialam.
Kurde az sie trzese, masakra tak bym chciala by sie udalo.
Dobrze ze dzis zostaje na nadgodziny, nie bede myslec przynajmniej.
Milego dnia.

bardzo ładnie,u mnie też 36,9 :-) i też nie wiem kiedy była owulacja ;-) też nie wiem i tak samo mam rozbieżność 2 dni ,bo nie mierzyłam tyle i muszę liczyć dwa dni więcej lub mniej
No i cycole mnie zaczynają boleć, więc jakoś to sobie wyliczę :-)
To tak jest Akuku jak się odpuszcza,ale wtedy najwięcej jest miłych niespodzianek,ekipa w pociągu i czekających na peronie trzyma kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
Ledow oddycham..zrobilam test...sa dwie kreski jedna slaba ale jest widoczna ..zdjecia nie zrobie bo mam za ciemno...
Aaa dziewczyny jest kreska
Kurde zaraz zemdleje, nie moge oddychac....plakac mi sie chce.

Do góry